Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 214
  • 703
  •   1
Отговори
# 435
Аз ползвам шампоан и балсам на Матрикс и съм доволна.Не виждам разлика с тези, които ми бяха донесени от Америка.Но знам ли...Лично мен все повече ме дразни постоянната липса на продукти и липсата на информация кога ще са налични.За растящите цени няма да коментирам, както и сумата за доставка.Кремът  за лице, който ползвам в мометна /на Биодерма е/ в съботя видях ,че в аптеката е по-евтин.Изобщо първоначалния ми интерес към сайта започна да изчезва... Confused

# 436
  • София
Аз ползвам шампоан и балсам на Матрикс и съм доволна.Не виждам разлика с тези, които ми бяха донесени от Америка.Но знам ли...Лично мен все повече ме дразни постоянната липса на продукти и липсата на информация кога ще са налични.За растящите цени няма да коментирам, както и сумата за доставка.Кремът  за лице, който ползвам в мометна /на Биодерма е/ в съботя видях ,че в аптеката е по-евтин.Изобщо първоначалния ми интерес към сайта започна да изчезва... Confused

и при мен е така. В събота си купих крема за лице Avene за 34,50 от аптеката. В enzo в момента е 39,40  Rolling Eyes Защо така се получава, идея нямам  newsm78

# 437
..........Изобщо първоначалния ми интерес към сайта започна да изчезва... Confused
За съжаление и при мен  smile3507

# 438
И какви са тези срокове за доставка, моля ви се!
1 седмица!?! И то с куриер!

# 439
  • Варна
Складовете им не са в България.

# 440
Мен тази доставка 6лв направо ме Crazy,откадето и да идват хем да платиш 6лв хем да чакаш цяла седмица,поне за мен е неприемливо

# 441
Складовете им не са в България.

А къде са?

# 442
  • София
В Чехия.

# 443
  • София
Полу4их маска за лице, маска за коса на Керастаз, парфюм Булгари, крем за лице на ЕЛ, в който имаше тестер на серума за пори и тестер на шампоани. Вси4ките продукти са чудесни. Peace

# 444
  • Бургас
ми чехия, ама 6лв е много за доставка. да не кажем, че повечето сайтове предлагат и БД над определена сума. преди малко пуснах поръчка за книги за 20лв и имам БД. при положение, че тук става въпрос за много по-големи суми...

# 445
  • София
_az_
Скрит текст:
Съвсем не по темата, но моля за сайта от където поръча книгите с безплатна доставка  Hug.

Все още няма начин нещата да се плащат онлайн, нали?

# 446
Eконт ми взимат 6,65 за доставка на пратки от Варна. Нещата на енцо поне идват от чужбина и цената ми е по-оправдана (въпреки това ако я намалят на половина няма да е зле Grinning)

# 447
  • в 1001-та нощ
може и да е 2,50, ако са пощенски  Peace

# 448
Поръчах си шампоан на Матрикс,маска за коса Лореал и термозащитната емулсия на Лореал.
Имам отстъпка 4лв и нещо.
Трябва да видя датата на доставяне .. Ах,ах...

# 449
Днес си получих поръчката от 27.08.12г. доволна съм всичко е наред в срок на годност е (пудра La Prairie ).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт