Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 212
  • 703
  •   1
Отговори
# 450
  • sofia
И аз, получих поръчката с един ден по-рано. Двата тестера на парфюмни води са абсолютно истински с разкошен аромат. Продуктите бяха грижливо опаковани. Имах и тестери на шампоан и балсам Goldwell. Ако имах и код за отстъпка щеше да е супер...... Grinning

# 451
Само, че няма кодове за отстъпка Crossing Arms Когато си пуснах първата поръчка, съвсем бях "изключила", че имам такъв код - изтече два дена след поръчката, а сега имам нови неща за поръчване Whistling
Преди малко гледах датата на доставка, ако поръчам днес - До Вашият дом с куриер на СПИДИ   Петък 7.9.2012, само дето при направена справка в сaйта на Speedy - 07.09. е обявен за почивен ден, 08.09 - също, след това ми се очертава пътуване и не знам как да процедирам newsm78

# 452
  • в 1001-та нощ
ако не дойде преди пътуване - като получиш СМС от спиди им се обади, че няма да си на адрес и кога да доставят пратката

ако може друг да я вземе - също е вариант  Peace

# 453
Направих първата си поръчка онзи ден (на 30-ти) и сега на сайта показва статус 'обработена'. Вие къде виждате кога е приблизителната дата на доставка? Аз съм дала адреса в офиса, защото съм там всеки делничен ден до 19ч, дано дойде в такъв ден.

# 454
И на моята   първа поръчка от 28 август статусът е все "обработена", какъв трябва да бъде преди изпращане??

# 455
Моля да ме извините, че пак ще питам, но нещо не разбрах за тези кодове. Затова се обръщам към момичетата с пресни първи поръчки. По-назад в темата беше написано, че при първо отваряне на сайта излиза място за въвеждане на и-мейл и ти пращат код. При мен няма такова нещо. То аз този сайт го отварям още от първата тема и да е имало нещо такова не си спомням вече. Видях нещо и за триене  историята на браузера, ама хич не ми се иска да го правя, че често ми се налага да я ползвам.
Трябва ли първо да се регистрирам и така да правя поръчка или може и в движение?
И моля ако някой е купувал хубава пила за нокти от сайта да сподели коя е.

# 456
nellli, пробвай да отвориш с друг браузър, където досега не е влизано в сайта. Мисля,че може и без рег.

# 457
Пробвах от Мозила и Експлоъра- нищо. И на служебния пробвах-пак нищо.
Само на сина на компа не съм, но пък нали сме с едно и също ай-пи. Не знам дали ще ми се получи.
Ще правя поръчка и да не се мотая като пиле в кълчища, да се чудя ще имам ли код или не - да съм наясно.

# 458
  • София
Нели, дава поле за въвеждане на имейл, на който пращат кода, всеки път, когато влизаш от друг компютър, от който не е влизано в сайта, както ти писа Фрейа. Скоро го пробвах пак - работи Wink

# 459
Freya, RумиK, благодаря ви много.
Докопах лаптопа на сина и от там се получи.  newsm44 5%
Отивам на пазар.

# 460
И на моята   първа поръчка от 28 август статусът е все "обработена", какъв трябва да бъде преди изпращане??
Това е последният статус и значи че вече са я изпратили.
Иначе деня в който ще получиш пакета го пише под самите продукти (Koга ще получа стоката?) и се отваря падащ прозорец
Примерно ако поръчката се пусне днес на мене ми излиза дата на получаване 10.09 понеделник

# 461
Благодаря Жаки!Отворих да погледна, но няма такъв надпис"кога ще получа"..писах им е-mail! Rolling Eyes

# 462
Жаки°, благодаря за разяснението! Hug Това значи ли, че може да
пристигнат отделно, ако са няколко продукта?

# 463
Mitsouko, отиди при самите продукти, не в порьчката си, а там, кьдето
си ги избирала от списьците и под цената и броя има 'Кога ще
получа стоката?' в червено.

# 464
MeLLL ,  видях!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт