Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 203
  • 703
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
И на моята   първа поръчка от 28 август статусът е все "обработена", какъв трябва да бъде преди изпращане??

Моята поръчка от 29.08.2012 също стои с този статус, но тракинг номер не получавам. Така ли трябва да бъде?

# 466
Запис да следя темата,защото очаквам FAME на LADY GAGA да се появи (поне така ми казаха от enzo-to )   Mr. Green baby_neutral baby_neutral baby_neutral

BTW: бих ви помолила,ако някой разбере кога ще мога да си намеря този парфюм в БГ,да драсне на ЛС  bouquet

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 18:43 от *Migleto*

# 467
Някой купувал ли е неща на Биодерма от серията за мазна кожа? Интересува ме дали цените са по - ниски от тези в аптеките Confused

# 468
Някой купувал ли е неща на Биодерма от серията за мазна кожа? Интересува ме дали цените са по - ниски от тези в аптеките Confused
Aз ги ползвам...Ами както са цените в мометна,по-изгодно е да си ги вземеш от аптека.Защото тези  6лв за доставка...Дори през уикенда ги видях в една аптека, бяха и с намаление , та цените бяха по-ниски с по 2-3лв от тези на сайта..

# 469
Мили дами, бьрзам да се похваля, че току-що  получих пьрвата си порьчка за две кремчета, направена на 30-ти август. На прьв поглед всичко изглежда наред - нямам тьрпение да ги пробвам!

Само искам да попитам за този наложен платеж - куриерьт от Speedy само взе парите и ме помоли да се разпиша - това ли е стандартната процедура, понеже винаги плащам през PayPal и това ми е за пьрви пьт?

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 13:28 от MeLLL

# 470
  • София
Да, това е наложен платеж Simple Smile
Честити придобивки Simple Smile

# 471
Запис да следя темата,защото очаквам FAME на LADY GAGA да се появи (поне така ми казаха от enzo-to )   Mr. Green baby_neutral baby_neutral baby_neutral

BTW: бих ви помолила,ако някой разбере кога ще мога да си намеря този парфюм в БГ,да драсне на ЛС  bouquet

От днес парфюмът се продава в "Сефора" в "Дъ Мол" на Цариградско шосе - 140 лв.

# 472
Aз ги ползвам...Ами както са цените в мометна,по-изгодно е да си ги вземеш от аптека.Защото тези  6лв за доставка...Дори през уикенда ги видях в една аптека, бяха и с намаление , та цените бяха по-ниски с по 2-3лв от тези на сайта..

Много са ги дигнали цените тук... За пример юли месец си поръчах водата Sebium h2o за 11.90, а сега е 21.90 и не е била на "промоция". В Сливен по аптеките се намира за по-малко от 20лв, така че за момента си е набутвация от ензо..   

# 473
Момичета, някоя от вас знае ли какво се случва ако примерно на даден продукт пише наличност 1бр. ,а ти поръчваш 2бр.? Дали ще се забавят с доставката? И ако е имало 1бройка само, защо ми даде да пусна поръчката без проблем? Като влязох по-късно да проверя каква налична бройка имат на продукта след поръчката ми пишеше,че не е в наличност, на някой да му се е случвало  Rolling Eyes ?

# 474
  • в 1001-та нощ
най-добре в понеделник ги питай   Peace по телефона  Heart Eyes

и аз да попитам -миналата седмица - в понеделник или вторник поръчах, поръчката е обработена - да разбирам ли, че пътува насам  newsm78

# 475
a.l.e.n.a, би трябвало да е изпратена. ''Обработена" е последния стадий, на всички мои стари поръчки пише това. Иначе пише "Урежда се" или какво беше "чАстично уредена".

# 476
a.l.e.n.a, моята поръчка е направена на 03.09., на следващия ден беше със статус "обработена".
Когато поръчвах, срещу продукта беше изписано, че ще получа стоката на 10.09.

# 477
  • в 1001-та нощ
ох, в понеделник да не ме сюрпризират от спиди   Rolling Eyes тук имам поръчка за 300 лв и от друго място за 100 лв и ако банкоматите утре са празни - незареждани 4 дни  Blush Blush

мерси момичета   bouquet утре ще има акция - обхождане на банкомати - докато събера сумата  Blush Joy hahaha

# 478
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, моята поръчка е направена на 03.09., на следващия ден беше със статус "обработена".
Когато поръчвах, срещу продукта беше изписано, че ще получа стоката на 10.09.

Кога ще дойде пратката се вижда само при поръчването, нали, после не   bouquet Постфактум, в деня след поръчката - голямо гледане гледах и не намерих такава опция  newsm78 Rolling Eyes

# 479
Аз знам само за ориентировъчната дата,която я има на всеки продукт, където пише "ако поръчам сега кога ще получа стоката". А пробвах с други продукти, от които има 1 или 2бр. в наличност да поръчам повече и веднага при слагането в кошницата ми излиза прозорец,който уведомява,че нямат толкова бр. и слагат колкото имат. И аз не бързам да получавам пратката  Laughing (не бързам да плащам ) ще си чакам търпеливо, дано да няма проблем  с тези наличности  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт