Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 199
  • 703
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
о, стискам палци да дойде в най-удобния за теб момент   bouquet Heart Eyes

аз вече забравих какво поръчах  Rolling Eyes Embarassed  Joy hahaha

# 481
Дано дано  Mr. Green Hug стискам палци и на теб акцията утре да бъде успешна   bouquet

# 482
a.l.e.n.a, моята поръчка е направена на 03.09., на следващия ден беше със статус "обработена".
Когато поръчвах, срещу продукта беше изписано, че ще получа стоката на 10.09.

Кога ще дойде пратката се вижда само при поръчването, нали, после не   bouquet Постфактум, в деня след поръчката - голямо гледане гледах и не намерих такава опция  newsm78 Rolling Eyes

Да, точно така. Аз първо направих справка кога ще пристигне, че имах пътуване и тогава поръчвах.

# 483
Аз поръчах на 30 август, на 5 септември пристигна.

Беше крем на Ланкастър, абсолютно оригинален. Все пак малко ми е странно,  че ги предлагат, защото съм абсолютно сигурна, че Ланкастър се произвежда само в Монако

# 484
  • в 1001-та нощ
какво, като се произвежда там?  Rolling Eyes

# 485
Бях чела, че всъщност продуктите, които предлагат са по-евтини защото са произведени в Полша или Чехия.

# 486
  • в 1001-та нощ
нищо подобно  newsm78  в Чехия имат склад, от който изпращат насам  Peace

# 487
# 488
Някаква грешка на сайта, често им се случва, особено откакто го попромениха малко.

# 489
  • в 1001-та нощ
а може единият да е много намален, а другия - не, трябва да се види дали цената се променя в кошницата  Peace

# 490
Онзи ден пристигна парфюмът,който си бях поръчала.Сравних го със същия на дъщеря ми,закупен от "Дъглас" и се различаваше по цвят и мирис.Единствено на трайност го докарваше.Освен това опаковката не беше с целофан и хартиения капак беше смачкан.Определено е фалшив!Кой знае в кой цигански гараж са го правили!

# 491
Ти тестер ли си поръчала? И да не би едното да е едп, а другото едт, защото обикновено между двете има разлика и в миризмата и в цвета. Поиска ли си парите обратно?

# 492
Онзи ден пристигна парфюмът,който си бях поръчала.Сравних го със същия на дъщеря ми,закупен от "Дъглас" и се различаваше по цвят и мирис.Единствено на трайност го докарваше.Освен това опаковката не беше с целофан и хартиения капак беше смачкан.Определено е фалшив!Кой знае в кой цигански гараж са го правили!
Много неприятно. Кой е парфюма? върни го веднага и си изискай обратно парите, иначе се обади на КЗП и подай жалба там.

# 493
Взех тоалетната вода от 100 мл,а не тестер.То тестер нямат.На дъщеря ми също не е тестер, а ЕДТ.
Ето този:
http://www.enzo.bg/beyonce/beyonce-heat-rush-100-ml-toaletna-voda/

Освен това на обратната страна на капака на кутията В-то на оригинала е отпечатано-седи грапаво,а на ментето е гладко.
Не ми се връща,тъй като го взех за проба,ако е оригинал да поръчам и друг по-скъп парфюм.Освен това се оказа траен и миризмата е хубава,съвсем малко се отличава от оригинала.

# 494
  • в 1001-та нощ
снимай ги двете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт