Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 195
  • 703
  •   1
Отговори
# 495
Аз лично съм много доволна.Поръчах си тестер на супер ниска цена,а пристигна оригинален парфюм с опаковка и капачка  Party

# 496
Много са вдигнали цените тези хорица ooooh! На някой продукти направо двойно Crossing Arms Все се чудя дали няма да предложат безплатна доставка за поръчка над еди си колко лева каквато е практиката на всички подобни сайтове в БГ и чужбина Rolling Eyes

# 497
Момиета аз да споделя моя опит със сайта преди седмица до открих случайно реших да поръчам попаднах и на тази тема поизчетох мнения и очаквах да получа пратката си от 7 до 10 дни ,но за изненада моя голяма, поръчах на 11.09 и получих на 15.09 и то рано рано сyтринта към 9 Simple SmileПоръчах си четката за коса Tangle Teezer доволна съм тъй като я гледах в други сайтове за 35 лв а тук беше към 21 мисля и аз сe притеснявах да не са менте нещата ,но мисля че от другите продукти тъй като си взех неща които позлвам или съм позлвала преди време доколкто помня аромат и консистенция цвят и тн са си същите .. рекоснструктора на Joico без отмиване наприемер ми е любим продукт но го поръчвах от feel.. и го чаках 1 месец като го видях тук мн се зарадвах  взех и кристалите на абсолюта шампоан голяма разфасовка 1500мл абсолют но тuй акто аз ползвах преди време стария вариант а не този celluar мисля че има лека разляк в аромата??.... но може да е нормално нз мисля че vсичко е наред също си взех и Flatliner Schwarkopf... Simple Smile

# 498
шампоан голяма разфасовка 1500мл абсолют но тuй акто аз ползвах преди време стария вариант а не този celluar мисля че има лека разляк в аромата??.... но може да е нормално нз мисля че vсичко е наред също си взех и Flatliner Schwarkopf... Simple Smile

Ами има интенз рипеър и абсолют рипеър целулар.Различни са като аромат,консистенция и всичко за което се сетиш.Все пак са 2 отделни серии.Споко.А със стария вариант няма как да не се разминава,принципно подновените серии са различни от предходните Peace

# 499
Не искам да ставам параноичка. Но поръчах парфюм и реших да го проверя в един от сайтовете.
Произведен е на November 2009
General shelf life: 36 months
 Valid at least for the next
2 months

Та евтините им неща  да не би да са с почти изтичащ срок.  newsm78

# 500
  • София
Парфюмите, ако са със стандартен пулверизатор, имат дооооста по-дълъг срок на годност от 36 месеца, колкото и да не им се иска на производителите Simple Smile

# 501
  • София
  Този или   този е по-добрият, някой има ли представа Rolling Eyes?  Прозрачни ли са или кремообразни?

Междудругото да ви кажа, че от Спиди ми платиха на 100% счупеният душ-гел  Peace , а от Енцо ми се обадиха да се извинят, въпреки че не е тяхна вината.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 21:04 от elix

# 502
  • София
Идвам да ви кажа как ме изненадаха от enzo. Във вторник поръчах, а днес получих смс от Спиди, че идват Simple Smile

# 503
В понеделник направих първата си поръчка от Enzo, парфюма Lolita Lempicka - Si Lolita. Днес получих смс, че ще ми го доставят. Подарък е за свекито и няма веднага да го отварям, имам същия и ще мога после да сравня...

# 504
kashmir,миличка,моля те промени заглавието на следващата тема за Енцо...Вече не продават на изненадващо ниски,а на изненадващо високи цени ooooh! тази сутрин направо ми се спря тока като видях следния алогизъм.Един и същи балсам на Керастаз в Рибката е 48(+3лв.доставка),в Енцо е 57.90(+6лв.доставка)....Направо #Crazy
Ето линкове:
http://zlatnaribka.com/mlqko-za-obem-kerastase-volumintense-200- … html#.UF6Zp67wqnA
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-resistance-bals … ning-care-200-ml/

# 505
Този или   този е по-добрият, някой има ли представа Rolling Eyes?  Прозрачни ли са или кремообразни?

Междудругото да ви кажа, че от Спиди ми платиха на 100% счупеният душ-гел  Peace , а от Енцо ми се обадиха да се извинят, въпреки че не е тяхна вината.
Интенса е кремообразен със сигурност и мирише страОтно  Heart Eyes  Другия не съм ползвала

# 506
chocolate-girl,аз имам маската интез рипеър и мирише покъртително гадно Rolling Eyes Но ми е от размяна...Всъщност на какво мирише серията според теб?

# 507
chocolate-girl,аз имам маската интез рипеър и мирише покъртително гадно Rolling Eyes Но ми е от размяна...Всъщност на какво мирише серията според теб?
На мен изобщо не ми мирише гадно. В кутията миризмата се различава от тази на шампоана и наистина е по-остра, но след като я сложа, престоя и отмия косата ми е ухае мн. приятно. Шампоана честно казано ми напомня на нещо като краставица, нотка папая..не мога да определя точно. Не ме бива в описването на аромати честно казано, но определено мирише супер. Маската е по особена както казах, но в никакъв случай не ми е неприятна.

# 508
  • в 1001-та нощ
според мен има различно възприемане на ароматите на лореал  Peace в повечето случаи са доста силни и явно имаме различна чувствителност на рецепторите за обоняние  Blush на мен всичко на лореал ми е ухаело приятно, без някой продукти волюм експанд - не са ми миришели лошо, просто не ми е любим аромат

макадамията ми мирише адски евтино, да не кажа просташко, а на много хора им харесва, циментът ми мирише на краставица - сигурно на никой друг не му мирише така .....

не мисля, че има развалени продукти, по-скоро имаме различна сетивност на обонянието  Peace

# 509
Интенс мирише на банани и пъпеши.

Общи условия

Активация на акаунт