Клуб на храбрата шивачка - тема 11

• 82 708
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Берти, разкошни са, и творенията и модела! Но най-много ми харесват самите овце! Определено имаш талант!!!   bouquet

Аз само почесвам длани, чакам да дойде средата на октомври и децата да тръгнат на градина. Надявам се тогава вече да имам свободно време да завърша започнатите неща и да понаправя това онова ново.  Praynig

# 421
Момичета, понеже вече се оформя захлаждане и летните материи остават за следващото лято, та дали някъде сте засичали на нормални цени полар? И къде евентуално?
Предварително благодаря!

# 422
ами за София знам в кв.Люлин  магазин Какаду  там има различни цветове полар Peace

# 423
Аз съм в другия край на София, Таня... Simple Smile Люлин ми е тъмна Индия...ако можеш да ме ориентираш къде се намира магазина, ще бъде супер!
На какви цени са, знаеш ли?

# 424
Здравейте,

Знае ли някой къде в Бургас мога да поръчам ушиване на дрехи за бременни?

# 425
  • София-в сърцата на моите деца
Понеже чета,че някой тука си оправят машините сами,бихте ли ми казали как си оправяте програматора, ако се е бъгнал...??В смисъл не шие това,което показва newsm78

# 426
Здравейте,

Знае ли някой къде в Бургас мога да поръчам ушиване на дрехи за бременни?

Въпрос на кройка е. Би трябвало във всяко шивашко ателие. Не мога да препоръчам и ако никоя от "колежките" тук не ти даде идея има попитай в тази тема за шивашко ателие.

# 427
Понеже чета,че някой тука си оправят машините сами,бихте ли ми казали как си оправяте програматора, ако се е бъгнал...??В смисъл не шие това,което показва newsm78
didiela, това на някоя супер нова машина ли се е случило,тези дето ги водят "висок клас" Shocked Би ли споделила каква марка ти е машината!

# 428
Програматорите са ми тъмна индия  Mr. Green

kiara , за детето  Hug https://plus.google.com/photos/109441629767154353471/albums/5392 … 295089?banner=pwa

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 21:25 от Bertichka

# 429
Лелеееее, Бертичка, уникална си! Страхотно е!
А, ако уголемя моделите, дали ще стават за деца  Blush Много са сладурски!

Благодаря и за поздравленията. Да, нека изчакаме да получа пратката и тогава ще си честитим  Grinning
 Hug

# 430
За бебета мога да ти дам други списания. За деца ще трябва да се потърси. Иначе няма да става  Peace
При прекалено уголемяване на кройките се получават доста изменения. Питай мен от опит го казвам  Mr. Green
Ще ти пратя и много други неща само да ти се занимава  Laughing

# 431
 Hug

За куклите това е достатъчно за сега.

Не знаех, че при уголемяването се различават  Thinking Тъкмо бях решила, че съм открила Америка  Joy
Първо трябва да се науча или по-скоро да си припомня как се взимаха размери за да търсим (щото до вас ще упра, ако не открия нищо на първо търсене) подходящите кройки за децата  Grinning

# 432
По принцип няма проблем, но зависи колко ще мащабираш. В смисъл, че ако ти трябва няколко размера отгоре ок, но от кукленска кройка да изкараш детска дрешка... забрави просто  Peace

Да ви питам някой знае ли как се казват тези копчета и къде в БГ могат да се намерят

Забиват се в основата на леглото, за да се прикачва към тях драперия

# 433
Аз тъкмо се опитвах да свикна с гледката на раздърпана/висяща драперия и ти ме изненада, че имало решение  Grinning  Мислех си, че като получа машината, това ще е едно от първите неща за правене - нещо за да не виси пустата драперия защото ластика се е разтегнал.
Идея нямам как са на български

# 434
  • София-в сърцата на моите деца
didiela, това на някоя супер нова машина ли се е случило,тези дето ги водят "висок клас" Shocked Би ли споделила каква марка ти е машината!
Машината ми е Науман,ама не е нов модел Peace

Общи условия

Активация на акаунт