Клуб на храбрата шивачка - тема 11

• 82 661
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • FRANCE
Радвам се Simple Smile И аз спретнах няколко клинчета от супер широки тениски за бременни които се чудех на какво да направя

# 556
Ех, това с машината е много неприятно.
Ако не могат да ти помогнат от сервиза би могла да залепиш като в кухината сложиш друга пласмаса за да държи изправено и потдържа да не се счупи при натиск.

Клинчетата са страхотни и аз ще пробвам  Peace

П.П. Как да видя кройките за клинчетата?

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 02:47 от kiara

# 557
Не знам дали е за показване,че с тея два различни десена на дантелата стана малко кич Simple Smile Ама това е всичко,което уших тези дни Simple Smile Чисто бяла рокля,изчистена,набрана от двете страни.Дантелен колан,който се сваля и болеро от черен дантелен плат Simple Smile За роклята обмислям дали да не и сложа камъни,но иначе и изчистена ми харесва как стои Simple Smile

# 558
Ехааааа, как я направи тази рокля?  Shocked Много е хубава!
Всичко е хубаво, като купено е! Никога не можеш да кажеш, че е шито. Така де, не е фабрично исках да кажа  Grinning

# 559
  • FRANCE
Ех, това с машината е много неприятно.
Ако не могат да ти помогнат от сервиза би могла да залепиш като в кухината сложиш друга пласмаса за да държи изправено и потдържа да не се счупи при натиск.

Клинчетата са страхотни и аз ще пробвам  Peace

П.П. Как да видя кройките за клинчетата?

http://www.makeit-loveit.com/2011/09/super-simple-leggings-only- … abric-pieces.html

Страхотна рокля

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 13:22 от madame

# 560
Не знам дали е за показване,че с тея два различни десена на дантелата стана малко кич Simple Smile Ама това е всичко,което уших тези дни Simple Smile Чисто бяла рокля,изчистена,набрана от двете страни.Дантелен колан,който се сваля и болеро от черен дантелен плат Simple Smile За роклята обмислям дали да не и сложа камъни,но иначе и изчистена ми харесва как стои Simple Smile

Супер стилно е така. Не го барай повече! Роклята твое дело ли е или само декорацията?
Между другото идеята за дантелено болеро ми харесва много! Аз съм си шила от трико, но не ми е хрумвало от дантела за по-официален случай  Party

# 561
madame Благодаря Simple Smile

kiara  Отрязах две парчета за лице и за гръб,по-дълги,мисля,че към 150 см бяха като размера беше за от под бюста до желаната дължина и две парчета за бюста.При зашиването на ръбовете сложих и ластик от двете страни на роклята за да се набере,както и малко ластик на бюста между гърдите,за да се получи извивката.Дантелата като колан я взех готова на метър я продават и заших закопчалка за да мога да я слагам и свалям.За болерото-направих го от дантелен плат като ползвах кройка за блуза ,която малко къде на око,къде с мерене я преработих,а за крайщата взех дантела на метър,тънка,назъбена ,за да стои не като отрязана,а търсех по-завършен вид.Лесно е като цяло.Кройката на роклята си я правих сама,просто взех стара моя рокля и я очертах като форма Simple Smile

Bertichka  да мое дело е всичко. Аз съм значително нова в шиенето,това са горе-долу първите неща,които правя.Преди това само съм украсявала и преработвала.Една съседка ми ги минава на машина,че аз още нямам  Embarassed .Утре ще си купя най-накрая и започвам да творя усилено Simple Smile 

# 562
  • Пловдив
Чудесни първи стъпки  Mr. Green Peace
И аз се замислих дали да не се пробвам с едно болеро  newsm78

Я ми кажете, моля... Как да разбера, че машината ми е за центроване?  Blush

# 563
Я ми кажете, моля... Как да разбера, че машината ми е за центроване?  Blush
Да речем като не шие както трябва  Mr. Green

Desi_Black Адмирации!!! За човек, който няма машина си е направо супер. Понякога красивите неща са простички. Имаш явно набито око и усет за стил Hug И най-важното ти седят добре

# 564

цял следобед се занимавах с тези двете,остават ми още 4,но за днес си давам почивка Simple Smile

# 565
  • Пловдив
 Mr. Green То ясно, че като не шие като трябва, но понякога проблема може да е в кадърния шивач  Mr. Green а поради същата причина да не се сеща , че не са му наред  настройките спрямо материя, конец...
Понякога ми прави много хлабави шевове, особено като ползвам ластичен конец  newsm78
Също понякога ми се случва с малко по дебел плат иглата все едно не стига до крайното ниско положение newsm78
такива неща майстор ли трябва да ми оправи или аз да запретна ръкави и да видя какво има за почистване, смазване и да съм по-търпелива да си нагласям настройките като хората.

Нещо все бързам и се оказва, че имам да поправя нещо в последния момент преди да излезна и... карам през пръсти  Embarassed

# 566
  • София
Блак-овете са се представили страхотно(Блак кис и Деси блак)
Бенита-ако проблема е от време на време-не е машината.

# 567
Деси, роклята е върховна  Peace браво момиче!!!

BLackKisSs прекрасни са, направо ми останаха очите в тези листенца  #Crazy

Аз днес направих още една пазарска чанта с апликация бухал, но не съм я снимала,
утре ще показвам  Grinning А ето и от вчера едно пиле  Heart Eyes
http://rony5174.snimka.bg/hobby/razni.437536.28664818
http://rony5174.snimka.bg/hobby/razni.437536.28664828

# 568
madame   Hug  Супер хубави клинчета! Погледнах и тези с поличките. Мойте щерки веднага си ги харесаха  Grinning

Блак-овете са се представили страхотно(Блак кис и Деси блак)
Бенита-ако проблема е от време на време-не е машината.

Peace  Много точно казано!

Деси, роклята, така както я описваш е супер лесна. Не мисля обаче, че аз бих се справила с подобно нещо  Blush. Щом ти шият нещата значи трудната част ти е спестена. Възползвай се от възможността да гледаш и се учиш  Peace

Аз имам такова дантелено болеро, с къс ръкав и много хубаво седи (купувано е и хич не са евтини). Всъшност аз мислех, че е елече  Blush

# 569
 Flutter Момичета, влизам с въпрос  Flutter
някой има ли представа как се получава това калъфче за очила  newsm78
много ми се иска да си ушия за моите  Blush

Общи условия

Активация на акаунт