Клуб на храбрата шивачка - тема 11

• 82 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Привет, момичета!
Аз отдавна не съм наминавала и съвсем съм ви изгубила дирите. Напоследък не съм шила много, само 2-3 неща за подарък, но забравих да ги снимам. Сега обаче съм приготвила цял куп за шиене. Laughing Както доскоро на хлапето му ставаха дрехи и от миналата година, така изведнъж се оказа, че всичко му е малко. Та сега ме чакат панталони, тениски, спални чували ... Mr. Green

Ето един злополучен (преправях 100 пъти, че все беше широк на моето хилаво хлапе) панталон от мен:

# 631
Синьо искам да съм ти хлапе  Heart Eyes Ама честно! Всичко се вижда, че го правиш с много любов и талант разбира се.
Аз вече те препоръчах на една съфорумка малко по-назад Peace
Айде да не е празен пост.
Ние се готвим за зимата. Мислим нови модели. Позираме, снимаме се. Изобщо кипи творчество.
Това е в тон с тилдата, която направих. Скоро ще ги снимам заедно двете кукли
И едно което кръстих Брауни, защото ми прилича точно на шоколадово десертче Joy

# 632
Bertichka Ама наистина десертче! Много е сладко! Simple Smile   chef

# 633
Bertichka, благодаря. Embarassed Старая се, да. Доставя ми истинско удоволствие да шия за хлапето.
Аз вече те препоръчах на една съфорумка малко по-назад Peace
Съфорумката ми писа на лични. За съжаление нямаше как да стане от разстояние, а и тук цените на платовете са в пъти по-високи. Tired
Твоите кучовски одежди винаги ме карат да се усмихна. Simple Smile Случило е на стопанка кучето, определено.

Прегледах 2-3 страници назад. Торбичката Wink на BLackKisSs™ и възглавничката на akuanna много ми харесаха.

Сетих се, че имам и една проста шапка за показване:

# 634
akuanna благодаря Hug
Синьо и аз съм така с кучето. Дрешки чаршафчета легълца. Всичко за да му е удобно и топло зимата. Голяма ми е принцеса тя. Ама така е като си я взехме с титлата ще си я гледаме.
Една приятелка се шегува, че няма търпение да имам деца, за да почна да шия и детски дрехи  Laughing Ще видим кога ще я огрее  Mr. Green

За платовете не знам как са цените при вас, но сигурно си права. Аз не знаех, че не си в Бг, когато те препоръчах. Извинявам се ако съм нарушила личното ти пространство по някакъв начин, но не можех да не те препоръчам, като виждам какви ги твориш  bouquet

# 635
  • ...на безопасно
Момичета, здравейте! Моля дайте идея за костюм за Хелоуин за момиченце 5-6 годишно. Ако може рокличка.

# 636
Кеа,сещам се за балерина.Едно бяло боди,клин,туту и от тия обувки точно тип балерина.Сега им забравих името.Не знам дали е удачно балерина обаче  newsm78

# 637
Влюбена съм в този блог и в идеите в него!
Тази година - Червената шапчица:http://www.makeit-loveit.com/2012/10/halloween-costumes-2012-lit … -riding-hood.html
Миналата година - Мери Попинз: http://www.makeit-loveit.com/2011/10/halloween-costumes-2011-mary-poppins.html
Ето и Пепеляшка то по-миналата: http://www.makeit-loveit.com/2010/10/cinderella-dress-halloween-costume.html

# 638
  • FRANCE
Точно от тук ни е роклята на пепеляшка (даже направих една и за малката госпожица.  Laughing Сега веднага имам поръчки за червената шапчица. Благодаря мама Браба не ги бях видяла и другите костюми.

# 639
Някой търсеше как се прави калъф за очила  Thinking

# 640
Здравейте момичета,  Heart Eyes Докато се наканя да пиша  newsm78 темата почти стигна 50 стр.  Mr. Green Mr. Green

Поздравления на всички, изработили сте уникални неща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По отношение за отделна секция в продавалник за ръчно направени неща съм с две ръце за, но дали ще се случи...

Хайде и аз да се похваля какво направих на скоро   Crazy

# 641
  • София
И ние имаме Пепеляшка от същия блог.  Mr. Green Лесно се справих с нея, като се има предвид, че беше всъщност първото ми голямо начинания. 
Разгледах сега и Червената шапчица, но тази година ми е поръчана Рапунцел. Приемам всякакви идеи. Намери в нет-а как да направя перука, но все още умувам за роклята.  Thinking

# 642
По отношение за отделна секция в продавалник за ръчно направени неща съм с две ръце за, но дали ще се случи...
И аз се замислям дали ще бъде посрещнато с отворени обятия само заради това, че то ръчна изработка може да бъде почти всичко и тогава малко ще се обесмислят другите категории. По-скоро ако има вариант при търсене да се добавя опция 'ръчна изработка'  newsm78
И естествено при качването на обявите да се отбелязва че е ръчна изработка, както се отбелязва, че е ново, запазено или т.н
Ако сте съгласни да го измислим заедно и да се обединим в иска си Hug
Айде да не е празен пост и тук да покажа тилда и Бери

# 643
И аз се замислям дали ще бъде посрещнато с отворени обятия само заради това, че то ръчна изработка може да бъде почти всичко и тогава малко ще се обесмислят другите категории. По-скоро ако има вариант при търсене да се добавя опция 'ръчна изработка'  newsm78
И естествено при качването на обявите да се отбелязва че е ръчна изработка, както се отбелязва, че е ново, запазено или т.н
Ако сте съгласни да го измислим заедно и да се обединим в иска си :hug

Това е много добра идея,  Heart Eyes Heart Eyes, хайде давайте предложения и да се захващаме за работа  Mr. Green  Joy

Bertichka като я видя твоята Бери, с този поглед на невинна овчица, и най-тежкия ден да съм имала  ме кара да се усмихна  Joy голям бонбон е  Heart Eyes

# 644
Ако сте съгласни да го измислим заедно и да се обединим в иска си Hug

Те могат да направят отделна категория Ръчна изработка и в нея подкатегории: дрехи, играчки, аксесоари, изкуство и тн. То и не е трудно.
Защото и сега в търсачка като задаваш ръчно изработено, например, то излизат всички артикули с тези думи в описание, ама кой от покупатели  търси така....  Rolling Eyes Доста хора дори и не подозират, какви хубави неща изработват се ръчно. Така че трябва отначало да задаваме исканията ни максимално, и там какво то стане  вече Wink

Общи условия

Активация на акаунт