добър гинеколог в софия

• 156 232
  • 73
  •   1
Отговори
# 30
Явно тази тема е стара и никой не пише тук Sad

# 31
Аз посещавам Др. Надежда Танчева, тя е най-добрата, вече от 4 години ходя при нея!

# 32
Д-р Пламен Миков много сам доволна от него.Работи в частен кабинет.Може и с направление.Препорачвам ви го от толко много лекари това е единствения които ми обарна внимание и ми откри проблема.

# 33
Здравейте, включвам се в темата с молба за съдействие. Бременна съм в третия месец и ходя на консултации при д-р Каменов в ДКЦ Грийнберг - Младост 3. Ходила съм на преглед няколко пъти при него, като за сега ме гледа на вагинален ехограф и всеки път ми обяснява, как на следващата консултация ще ми пусне кръвни изследвания и ще ми направят картон (но това така и не се е случило). Прочетох други мнения във форума за него(и положителни и отрицателни естествено, дори и един доста пресен неласкав пост от 2014, който леко ме стресна) - като основен недостатък се изтъкваше липсата на добро оборудване. Затова ще се радвам, ако някоя от Вас сподели мнение за специалист в района, или пък конкретно за тези в Грийнберг.

# 34
Здравейте!Доста обстойно разгледах сайта, но май още не мога да се ориентирам много добре и съжалявам, ако задавам въпрос, на който вече е отговорено. Просто малко съм се отчаяла и имам нужда от помощ. На 20 години съм и от 15 годишна всяка година имам по два пъти гъбички! Миналата година ми откриха и че имам поликистозни яйчници. Нищо от това нямаше да е проблем, ако беше лекувано по правилния начин!! Ходих при една гинеколожка в Окръжна болница в София до сега, която обаче ,въпреки че очевидно гъбичките ми не са изчезнали и противозачатъчните, които пия за кистите не ми влиаят добре, ми казваше "добре си".  А сега от три седмици имам много силно бяло течение, което може да е опасно и не искам да се връщам при тази жена. Ако можете да ми кажете някоя гинеколожка, която да работи със здравната каса(понеже не ми стана ясно дали в тази тема лекарите, които предлагате работят с нея) и наистина да обърне внимание на проблема ми.. ще съм ви много благодарна!  Heart Eyes
Здравей.Надявам се всичко при теб да е наред вече, защото публикацията ти е от преди година, но ако още не си намерила решение се надявам да съм полезна.Аз  за гъбичките не мога да кажа нищо, но за поликистозните яйчници и противозачатъчните мога да ти говоря много. Може би съм била и аз на 16-17 г. и започнаха да ме тъпчат с тях за да ми идва цикъл. Мн пъти съм питала дали не трябва да почивам или да ги спирам за известно време и винаги съм получавала отговор, че са безвредни и трябва да ги спра когато реша да забременея. Така 10 на години ги пих и забравих какво е нормален цикъл, защото когато не ги пия не ми идваше цикъла. Прочетох хиляди неща за вредата от тях и че след такова дълго лечение може да не ти дойде твой си цикъл с години. Тогава ми казаха за д-р Михайлов хомеопат и гинеколог. Той също потвърди за вредата, но видя притеснението ми и ми даде едни капки- хомеопатични. Спрях хапчетата и вече 3 ти месец си имам собствен цикъл и няма и следа от кисти- проверено е преди седмица бях на преглед при гинеколога си. Като гинеколог не мога да кажа как е- не съм ползвала услугите му, но с тези капки ми показа, че 10 годишното ми тъпчене с хормони е било безсмислено. Надявам се да съм ти била полезна, ако искаш телефона му - пиши ми ЛС ще ти го изпратя.
   Здравей,били ми дала координати на този лекар.Благодаря предварително

# 35
Здравейте, издирвам една информация, а именно за доц. Христо Цветански.
Имате ли негов телефон и дали практикува към момента?

# 36
Намерих координатите, ако някой се интересува  0888248398, адрес е в центъра до Опълчнеска.

# 37
  • Sofiq
Здравейте, момичета.

Моля, ако някой се сеща за добър гинеколог (за профилактичен преглед, по възможност, но не задължително да работиу със ЗК). Става дума за района на Лозенец или мол Сердика.

Благодаря ви предварително

# 38
Аз бих препоръчала д-р Савчева и д-р Клисурски от Майчин дом,работят и по касата.

# 39
А мнение за д-р Милко Сираков има ли?

# 40
Не ходете при доц Тюфекчиева това е много прехвалена лекарка ,може да е помогнала на много жени .При мен направи процедура която ми изхаби матката .Заради ствол от полип направи аблация на ендуметриума - унищожи го .Сега имам матка ,а нямам нормален цикъл .Консултирах се с други генеколози и всички ми казаха че това е процедура която се прави при жени преди менопауза . Незнам какво ме очаква ,но ви предопреждавам внимавайте с прехвалените доценти

# 41
Някой имал ли е проблеми с гъбички и от кои лекар е останал доволен   bouquet
Ще ви бъда много благодарна за информацията, защото съм от Бургас и ще ходя до София само заради гинеколог. Причината е че в Бургас гинеколози НЯМА  Cry

# 42
Здравейте! Доста обстойно разгледах сайта, но май още не мога да се ориентирам много добре и съжалявам, ако задавам въпрос, на който вече е отговорено. Просто малко съм се отчаяла и имам нужда от помощ. На 20 години съм и от 15 годишна всяка година имам по два пъти гъбички! Миналата година ми откриха и че имам поликистозни яйчници. Нищо от това нямаше да е проблем, ако беше лекувано по правилния начин!! Ходих при една гинеколожка в Окръжна болница в София до сега, която обаче ,въпреки че очевидно гъбичките ми не са изчезнали и противозачатъчните, които пия за кистите не ми влиаят добре, ми казваше "добре си".  А сега от три седмици имам много силно бяло течение, което може да е опасно и не искам да се връщам при тази жена. Ако можете да ми кажете някоя гинеколожка, която да работи със здравната каса(понеже не ми стана ясно дали в тази тема лекарите, които предлагате работят с нея) и наистина да обърне внимание на проблема ми.. ще съм ви много благодарна!  :love:i ti bri boika terzieva v medicinski cent1r mladost ,mnogo e dobra ,kakva vsi4ko

# 43
Мамчета, имам нужда от профилактичен преглед при добър гинеколог. От скоро имам дискомфорт и трябва да проверя дали не са гъбички или нещо по-сериозно. Гледах всички теми и подбрах няколко гинеколога на база добрите отзиви от всички, но никой не работеше със здравната каса. ТОва го установих след като се обадих за записване на час.

Искам да ми препоръчате изпитан гинеколог, който работи със здравна каса, имам направление от днес. Само трябва да си избера специалиста.

Моля препоръчайте ми, за да не звъня безцелно на посоки. Благодаря!

# 44
  • София
Hippie_soul, аз съм доволна от д-р Емил Иванов в болница Доверие в Овча Купел. Пред кабинета му винаги има доста жени. Имало е жени с направления, така че работи със Здравна каса.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт