добър гинеколог в софия

• 156 234
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
irena.t bouquet
д-р Коларова, със съпруга си имат частен кабинет
ул.Ангел Кънчев 34, ет.1
София

# 61
Някой ходил ли е при Д-р Ина Филипова от Калимат, препоръча ми я приятелка, но не намирам никакви мения за нея?!

# 62
Искам да изкажа разочарованието си от д-р Папукчиев. Само си изхабих направлението. Отидох за профилактичен преглед (цитонамазка, микробиология, ехограф)... не ми направи нищо, само ме прегледа на магарето и ми предписа АНТИБИОТИК за оплаквания, които нямам. Прегледът траеше точно 2 мин с писането на рецептата, а чаках 3 седмици за час. За бременните може да има по-добро отношение, не знам. Иначе обяснява, разпитва и е внимателен, но аз отидох за едно, а то нищо не стана.

# 63
Dados
irena.t bouquet
д-р Коларова, със съпруга си имат частен кабинет
ул.Ангел Кънчев 34, ет.1
София

Забравих да оточня, че ми се иска да работи със здравна каса, защото вече си взех направление, само трябва да избера къде да отида. Д-р Коларова работи ли със здравна каса?

# 64
 irena.t , за съжаление не, частен прием  bouquet

# 65
Благодаря ти Dados.
Някой друг не може ли да препоръча и друг лекар който да работи със здравна каса? Много ми е важно, защото вече ми изготви нов курс.

# 66
Някой ходил ли е при Д-р Ина Филипова от Калимат, препоръча ми я приятелка, но не намирам никакви мения за нея?!

да, ходила съм. не ми свърши работа и не ми хареса отношението й.

# 67
Здравейте.
Ще говоря за 2ма гинеколога, от единия съм много доволна, а от другия - много разочарована.
Първо лошия пример
Имам долълнително здравно осигуряване от фирмата, в която работя, и затова си избирам най-вече по адрес къде да отида. Беше ми най-удобно да ходя в медицинския център Младост Мед 1 (намира се близо до Метростанция Младост 1) - Д-р Иво Димитров Sad. Той работи и в някаква болница, но не знам коя.
Ходила съм при него поне 4 пъти. Там си имат база данни и не се налага всеки път да обяснявам каква е историята. Той ми беше казал, че имам кистозни яйчници и докато ми идва редовно, не е проблем. Когато обаче се появих окт. 2015 с по-особени оплаквания (кървене между менструациите и болка в дясно), той не особено убедено заяви, че имам хронично възпаление и дори и да го лекувам с антибиотици, ще развия гъбички и след време може пак да се появи. И така не сме правили нищо.
Преди 2 седмици отидох пак понеже имах съмнения за гъбички и болката от дясно беше станала почти постоянна.
Той ме прегледа и заключи, че може би имам тумурно образование. Заговори ми за операции, клинични пътеки и пр. Разбира се, аз много се уплаших. Това не са никак добри новини.

и тук първите признаци, за които трябва да внимаме:
1. лекуващият лекар предписва изследвания, НО СЪЩО ТАКА ТЕ ДА БЪДАТ НАПРАВЕНИ В КОНКРЕТНА ЛАБОРАТОРИЯ. дава и бланка, на която има логото на лабораторията и неговото име.
2. НЕКОЛКОКРАТНО Ви препоръчва да отидете при точно определен човек и да кажете задължително кой Ви праща за последващи процедури.
И двете неща може да са направени безкористно, но може също така да са признак за някаква схема.

Аз послушно си направих изследванията (64 лв.), които за щастие излязоха повече от добри, но т.к. се наложи да ги чакам 1 седмица, доста се попържих с най-лошите прогнози. Обадих му се и въреки тези резултати, той настояваше да се продължи по вече набелязания път и да отида при неговия приятел в Шейново. Отново, може и да е имал най-добри намерения, но на мен започна да ми става подозрително и реших да потърся второ мение сама.
Добрият пример Simple Smile
Поразпитах и ми препоръчаха д-р Динчо Георгиев. Той има офис на центъра на ул. Цар Асен. Направи ми впечатление, че си има дългогодишна частна практика, не се занимава нито със Здравната каса, нито с фондове - един вид има си стабилна клиентела, което говори, че се е доказал с годините.

Ето моя списък от признаци, че съм попаднала на добър гинеколог:
1. Има дългогодишна практика
2. поне 3 добри отзива от познати
3. при първи преглед ме разпитва за майчиното мляко - никой не ми е отделял до сега толкова много внимание. Зададе ми страшно много въпроси от рода кога ми е дошло за първи път, дали е редовен, болки, проблеми, продължителност, разпита ме за проблеми с гърдите, с щитовидната жлеза, в семейството и пр.
4. Прегледът - няма как да е приятен, но може да е по-професионален
5. ако се прави ехограф - добре е да ви извадят снимките веднага, не да чакат да помолите за това. Излишно е да обяснявам колко е полезно да се види на всеки последващ преглед как са се развили нещата, особено ако става дума за кисти
6. когато се препоръчват допълнителни изследвания не се набелязва лаборатория, или пък аптека за лекарствата, няма маректингови листовки, използват се стандартните за лекаря шаблони
Та д-р Георгиев ме успокои много, дори се оказа, че проблемът не е кистозни яйчници въобще, и мисля да продължавам да си ходя там. Прегледа е 40 лв., но според мен си струва.

# 68
Иска да попитам,маиками  има мйома трябва да се оперира,ако  някои знае добър д-р в СОФЯ молия пишете.

# 69
Здравейте, искам да попитам дали някой е ходил на преглед при проф. Тодор Чернев от Майчин дом.

# 70
Аз посещавам Др. Надежда Танчева, тя е най-добрата, вече от 4 години ходя при нея!

Аз бих сложила въпросната докторка в Черния списък. Следи ми първата бременност преди 8 години. Видимо имаше лично отношение към мен и дали поради тази причина или просто е некомпетентна, но ни тровеше с бебето с конски дози антибиотици. Отделно ме вкара в отделението в Окръжна, където тогава работеше с измислено скъсяване на шийката на матката. Отново дози на лекарствата над нормалното, а като отидох на 4Д ми се изсмяха и казаха, че нямам скъсяване на шийката. Моля се нейното "лечение" да не е дало някакво отражение на детето. Ако тогава бях на сегашния акъл щях да й спретна поредица от проверки относно поставени диагнози и лечения. Тези "лекари" си играят със здравето и живота на пациентите, в случая на неродено дете.

# 71
  • София, България
Искам само да попитам жените, които са ходили в 8ма поликлиника в Надежда... Какво ви е мнението за д-р Цонка Йорданова? В платформата Супердок за запазване на час имаше доста добри отзиви за нея, но някак си не я усещах много топла и ведра. До момента съм ходила 3 пъти при нея, откри ми кистичка лятото, но от тогава заради пустата му работа (работих почти всекидневно) не успях да я посетя до СЕГА!!!! Сега напуснах работата си и вече хич не ми пука и отивам до личната за направление... аз цикъл все още нямам... притеснявам се за този проблем с тази киста... минаха 4 месеца... Искам да знам знаете ли някой добър гинеколог, който би се справил с моята киста и да се успокоя час по-скоро или въпросната лекарка си е добра и да продължа да си ходя при нея? За мен не е важно в кой район е специалистът стига да е наистина добър

# 72
Здравейте, дами, прегледах списъците и изчетох много теми, но ми се иска да дадете лични препоръки за гинеколог - онколог, жена, не държа да е хабилитирано лице, от тъй наречените "светила"  даже предпочитам някой по-напредничав, в час с новостите. Ако работи с НЗОК е плюс, въпреки, че е рядко срещано. Трябва ми гинеколожка, която да разбира от HPV, но наистина да разбира, не задочно да махва с ръка и да казва, че всяка втора го има и да те натъпче с имуностимулатори,  и да гледа как да ти вземе парите. Не държа да ми прави кафе, но държа на уважително отношение, да изслушва и да не се държи снизходително и да не смееш да попиташ,  или споделиш нещо Ако някой се сеща за такъв екземпляр и добър диагностик, ще съм много благодарна!
Бъдете здрави! Flowers Sunflower

# 73
Д-р Кюркчийска, Онкология.

Общи условия

Активация на акаунт