Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Ами ще сменям банката явно.

# 196
  • София
Здравейте,
Имам намерение да направя покупка от магазин, от който до сега никой не е пазарувал (или поне не попаднах на такъв). За адрес е даден Хонконг, плащането е чрез Пейпал. Интересува ме какви са опасностите, след като пазарувам от несигурен, поне за сега, сайт и има ли възможност да алармирам към диспут или нещо подобно, за да си възвърна загубеното, ако не дай си боже, се случи нещо непредвидено?  Сайт е http://bygoshop.com/EN/

Благодаря  Simple Smile

# 197
Здравейте!Направих първото си плащане през пейпал с грандиозната сума от 1 евро в сайт за онлайн изучаване на Английски език.Но не виждам никъде(а кликах навсякъде където може да се кликне Laughing) че съм направила това плащане,а си ползвам курса без проблем.Та въпросът ми е какво трябва да направя за да видя това плащане в пейпал?

# 198
Здравейте,моля спешно за съвет Praynig
Искам да възтановя едно плащане на един купувач но нямам пари в акаунта а само в картата,но не ми позволява да ги възтановя.Пише че нямам пари в акаунта.Какво трябва да направя.

# 199
Цъкваш на изпрати пари после пишеш имейла на човека на който ще ги пращаш пишеш колко пари и в каква валута плащаш. Даваш плати или изпрати беше те се конвертират автоматично и се дърпат от картата. Само гледай имейла да е точен. Аз така получих една поръчка след70дена и бяха ми върнали парите но ми даде грешен имейл а в самата поръчка му пишело имейла когато съм му плащала та си останаха парите неприети и сега ще го коригирам дръпнах си ги обратно и ще ги пращам наново като отидат в картата.

# 200
Цъкваш на изпрати пари после пишеш имейла на човека на който ще ги пращаш пишеш колко пари и в каква валута плащаш. Даваш плати или изпрати беше те се конвертират автоматично и се дърпат от картата. Само гледай имейла да е точен. Аз така получих една поръчка след70дена и бяха ми върнали парите но ми даде грешен имейл а в самата поръчка му пишело имейла когато съм му плащала та си останаха парите неприети и сега ще го коригирам дръпнах си ги обратно и ще ги пращам наново като отидат в картата.
  bouquet

# 201
Здравейте!
Имам поръчка, направена в Ларедут, платена с РР. Можеха да си изтеглят сумата до 30.08. Днес статуса ми в Пейпал за въпросната поръчка е Expired - не са я изтеглили, а поръчката съм си я получила отдавна. Как да процедирам в този случай, така че да не стана "търсена за големи финансови злоупотреби"? Благодаря предварително!

# 202
Здравейте имам питане. Един продавач ми беше върнал парите но след доста време получих стоката писах му да ми даде имейл да му платя отново платих му оказа се че имейла който ми е дал е грешен и си върнах парите по картата. Само че на следващия ден като ги пуснах да се връщат ги виждах като блокирани а днес ги няма въобще. Чудя се въобще може ли да се изгубят тези пари и защо не ми ги отразява в баланса на сметката като добавени или да чакам поне 4дена да се появят като налични в баланка ми. Уф даже в направените транзакции не ги пише като върнати просто ги няма. Някой има ли подобен случай да обясни. newsm78

# 203
Здравейте!
Имам поръчка, направена в Ларедут, платена с РР. Можеха да си изтеглят сумата до 30.08. Днес статуса ми в Пейпал за въпросната поръчка е Expired - не са я изтеглили, а поръчката съм си я получила отдавна. Как да процедирам в този случай, така че да не стана "търсена за големи финансови злоупотреби"? Благодаря предварително!

Провери дали не са изтеглили от свободните пари.
Ако не са - пий едно кафе за тяхно здраве. Да са ги изтеглили!

Здравейте имам питане. Един продавач ми беше върнал парите но след доста време получих стоката писах му да ми даде имейл да му платя отново платих му оказа се че имейла който ми е дал е грешен и си върнах парите по картата. Само че на следващия ден като ги пуснах да се връщат ги виждах като блокирани а днес ги няма въобще. Чудя се въобще може ли да се изгубят тези пари и защо не ми ги отразява в баланса на сметката като добавени или да чакам поне 4дена да се появят като налични в баланка ми. Уф даже в направените транзакции не ги пише като върнати просто ги няма. Някой има ли подобен случай да обясни. newsm78

Не са се загубили, няма как да се загубят.
Промени периода на плащане, който да ти показва и виж.
Виж дали си избрала да виждаш всички трансакции.

# 204
  • София
Здравейте!Направих първото си плащане през пейпал с грандиозната сума от 1 евро в сайт за онлайн изучаване на Английски език.Но не виждам никъде(а кликах навсякъде където може да се кликне Laughing) че съм направила това плащане,а си ползвам курса без проблем.Та въпросът ми е какво трябва да направя за да видя това плащане в пейпал?

Да не забравиш преди да изтече месеца да се откажеш от абонамента за английския език, че следващата сума по спомени беше 49 евро и си я дърпат автоматично.   bouquet

# 205
  • на морето
Получих от Ларедут дясна кецка 34 и лява 37 номер.Писах им-не ми отговарят.Мога ли да пусна диспут,поне да ми върнат парите.Ама не ми се занимава с връщане на кецките,а те докато стигнат при тях ще изтърва срока за диспут,а след това я ми върнат парите,я не.Какво ще ме посъветвате?

# 206
Пусни диспут. Обаче правилата са, че трябва да върнеш стоката за твоя сметка. Така че, по-добре опитай да се разбереш с Ларедут.

# 207
  • на морето
Пусни диспут. Обаче правилата са, че трябва да върнеш стоката за твоя сметка. Така че, по-добре опитай да се разбереш с Ларедут.
Благодаря,Алекс  bouquetАма как да се разбера с Ларедут като нищо конкретно не отговарят.Едно и също писмо все ми пишат-че до 4 работни дни щели да ми отговорят.Аман значи ooooh!

# 208
Ще ти отговорят, но имаш 45 календарни дни от датата на плащане за диспут.
Ти си пусни диспута, пък те да ти отговорят.

# 209
И аз тук с молба за помощ - касае се за една поръчка от Ларедут от онези с кодове, а после с начислени доставки- момичетата в др. тема писаха , че пари за доставките не са им дръпнати всъщност, но в ПИБ ми казаха че са ми изтеглени 20,31е за поръчка от 06.08 За тази поръчка оторизирах 18,56e отказани са ми 2 артикула за 5,20е и е наместена една доставка от 6,95е newsm78 Ето така ми е баланса в ПП
Original Authorization
 Date    Type    Status    Details    Amount
 Aug 6, 2012   Authorization To La Redoute    Completed    Details   -€18.56 EUR

Related Transactions
 Date    Type    Status    Details    Amount
 Aug 7, 2012   Charge From Credit Card    CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
    Details   €20.31 EUR
 Aug 7, 2012   Express Checkout Payment Sent    Completed    ...   -€20.31 EUR
Original Authorization:
Additional Authorization:
Total Payment:   -€18.56 EUR
-€1.75 EUR
-€20.31 EUR
За първи път ми се случва от толкова покупки чрез ПП - как се получава да изтеглят друга сума от тази която съм потвърдила - не мога да си обясня и се притеснявам да пускам поръчки от ЛР. Дали трябва да пиша на ПП или на ЛР първо да пробвам Thinking Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт