Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!Вчера за първи път ми се наложи да пусна диспут.Още днес продавача е отговорил нещо от сорта,че поръчката е изпратена.Написал е и тракинг номера и сайта на който мога да проверя пратката.Пише също да затворя диспута и да бъда търпелива ( с една дума обичайните неща ). Исках да ви попитам какво мога да предприема в този случай?
Благодаря предварително    Hug

# 511
Нищо, стоиш и чакаш и държиш на своето.
След като няма нищо получено...

# 512
Здравейте!Вчера за първи път ми се наложи да пусна диспут.Още днес продавача е отговорил нещо от сорта,че поръчката е изпратена.Написал е и тракинг номера и сайта на който мога да проверя пратката.Пише също да затворя диспута и да бъда търпелива ( с една дума обичайните неща ). Исках да ви попитам какво мога да предприема в този случай?
Благодаря предварително    Hug

Аз поради същата причина загубих диспут, понеже продавача ми предостави тракинг номер и не ми върнаха парите. Не те питат дали си получил пратката или не - ако имаш тракинг номер от продавача - затварят диспута. Дано при теб не стане така, понеже аз се опарих с 33$

# 513
  • София
Момичета, въпросът ми е за проблем с ebay, но понеже предполагам, че повечето имате акаунти и там, си позволих да попитам в тази тема.
Има ли начин да изтрия продукт от кошницата ми, който чака да бъде платен?
Вчера, в желанието да проверя как се настройваше преизчисляването на валутата, но по курса на моята банка, а не на ПейПал, поставих два еднакви продукта в кошницата. Единият си го платих чрез ПейПал, защото исках да си го купя, но другия ми седи в кошницата и чака да бъде платен. Пък аз сбърках и не го искам.
Какво да направя?

# 514
seemly, ако си го сложила просто в кошницата, вижда се горе в дясно на страницата не е проблем, дори да си стои вътре с месеци, стига без да искаш да не го платиш иначе няма как да няма изтриване, провери, все има линк(надпис), който да изтрива стоката, дали не беше под цената  newsm78
Лошо е, ако ти е в Купени, тогава вече не става, освен да пишеш на продавача и да помолиш да развалите сделката, той не е длъжен да се съгласи, все пак ти си го купила Wink Ако не се съгласи може да ти пусне страйк за неплатена стока.

# 515
  • София
anny_ Hug
Писах още снощи на продавача, както ме посъветва асистентът в онлайн чата. Не съм плащала продукта и няма опция за изтриване. Просто си седи в кошницата.
Продавачът днес ми е изпратил платения, в същото време ми пише, че е пратил и двата - употребил е мн.число. Или не ме е разбрал или така му е по-изгодно. Мисля утре пак да му пиша да се изтегли продукта. Може би не можем да се разберем с езика newsm78

# 516
А,някой дали знае за какво се използват НЕКТАР точките newsm78

# 517
здравейте, бих искала да ви попитам, ако може да ме посъветвате какво да правя.
Писахме с продавача до момента в който изпратих парите.
От тогава нито дума, никакво потвърждение, никакви въпроси какъв цвят искам , какъв размер и т.н.
Платих през пейпал.
Писах му доста съобщения, виждам че е онлайн и нищо  Shocked.
В пейпал акаунта ми , като влеза и виждам, че парите са изпратени .
За да съм по-ясна ще копирам...

"Nov 6, 2012

Payment To

jdeid@163.com

Unclaimed

Details Payment To jdeid@163.com 3V430794Y6611552R

Cancel

-$34.00 USD

Kato  "Cancel" butona e aktiven . Това значи ли , че мога да канселирам сделката . Доколкото разбирам парите не са приети от продавача.  Rolling Eyes (Unclaimed).

Благодаря предварително!

# 518
Имам такъв въпрос. Получих покупка от САЩ. За доставката си пратих толкова колкото ми ми писа продавачът, че ще струва. Горе долу толкова плащам за голям плик. Но когато пристигна плика покупката ми беше натъпкана в малък плик и се оказа, че пощенските са 50% по-малко. Пиша му всеки ден, да ми възстанови разликата /повечето сами си възстановяват разликата/. До сега не съм получила никакъв отговор. 
Не искам да повдигам диспути, но има ли възможност да се допитам до Ebаy, кой е прав и имам ли някакви права?
Тук в хелпа на Ebay пише:
When using calculated shipping, make sure the calculated cost isn't higher than the actual shipping cost. If so, it's considered excessive shipping, which isn't allowed on eBay.

Не съм за 10$, но ме е яд, че се правят на луди  #Cussing out. Може поне два реда да драсне, че имал разходи по изпращането /оправданието на повечето/.

# 519
  • София
bisy_k , когато приемаш да участваш в търга се съгласяваш и с пощенските, които са обявени. Той може да ти напише и 100$ пощенски, а да му струва 5, но ти купуваш ако те устройва и си съгласна. В пощенските влиза всичко по изпращането - и опаковане и време и бензин (ако живее на 50км от пощата?!) Приемайки сделката приемаш и обявената цена. Случвало ми се е веднъж след като ми изпрати стоката една продавачка да ми върне 1 лира, защото излязло по - евтино изпращането (а цената на пощенските и и без това беше ниска и нищо не съм искала) Беше изненада, но си е до човека...  Peace

# 520
bisy_k , когато приемаш да участваш в търга се съгласяваш и с пощенските, които са обявени. Той може да ти напише и 100$ пощенски, а да му струва 5, но ти купуваш ако те устройва и си съгласна. В пощенските влиза всичко по изпращането - и опаковане и време и бензин (ако живее на 50км от пощата?!) Приемайки сделката приемаш и обявената цена. Случвало ми се е веднъж след като ми изпрати стоката една продавачка да ми върне 1 лира, защото излязло по - евтино изпращането (а цената на пощенските и и без това беше ниска и нищо не съм искала) Беше изненада, но си е до човека...  Peace
Така е, до човека си е. Дразнещо е мълчанието.

# 521
Здравейте,от байнинкойнс ми върнаха пари за неработещ артикул.След като ми ги преводога гледам ,че пейапл са ми ги взели може ли помощ ?
Ето малко повече информация какво се случи.
 Nov 7, 2012        Transfer To   
Credit Card

Completed
   Details Transfer To Credit Card 52W84012F5138823N       -3.89 BGN
Select record 1      Nov 7, 2012        Refund From   
BuyinCoins Inc

Completed
   Details Refund From BuyinCoins Inc 2DM3704328645721G       $2.50 USD

Виждате превели са ми 2,50$ а след това са ми изчезнали 3,89 незнайно къде и ,защо като не съм правила нищо ?

# 522
ПП не са ти взели парите, а са ти ги прехвърлили в картата  Peace

# 523
  • гр. Пловдив
Моля за помощ! Дайте ми пример за парола, която да си сложа в акаунта, че пробвах какво ли не и не ми я приема. Слагам големи, малки букви, цифри също. Иска и символи. Слагам @, долар или диез, е не става. Наложи се да я сменя понеже не си помня старата. Sad

# 524
  • Бургас/Пз
Добър вечер!
Имам следния въпрос - имах карта, която беше регистрирана в пей пал и верифициарна. 3години пазарувах с нея. За съжаление изтече и от банката не ми я подновиха / беше кредитна/.
Сега имам нова - дебитна от ДСК . Регистрирах я отново в пей пал, но още не съм получила кода за верифициране. Та се чудя дали мога да платя с нея една доставка от ибей, която е за по-малко от 10 долара или да изчакам кода.  newsm78 Иначе с картата съм плащала др,ги неща, но НЕ през пей пал.

Общи условия

Активация на акаунт