Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Вероятно мейла, с който си регистрирана в Пейпал. За получаване на пари е необходим само той.

# 631
А да питам още нещо

Продавам нещо в ебау и им дължа определена такса. Четох, че те сами си дърпат парите. Но сега парите са ми в пей пал и днес мисля да ги прехвърля в картата. Трябва да оставя някаква сума в пей пал или те щи ми изпратят инвойс?

# 632
Те могат и от картата да ги дръпнат.

# 633
Те могат и от картата да ги дръпнат.
За пореден път ти благодаря   bouquet

# 634
  • София
Вероятно мейла, с който си регистрирана в Пейпал. За получаване на пари е необходим само той.
  bouquet
Че ние нали през мейла си пишем...  newsm78
Сега им писах, че съм регистрирана с този мейл в Пейпал и да ми върнат парите оттам. Не знам дали има значение, но аз не можах да им платя, защото адреса ми е в БГ, а пък аз поръчвам до английски адрес... дали ще  се съгласят оттам да ми ги пуснат? Оффф ... ooooh!

# 635
  • И аз не знам къде
Здравейте на всички. Имам въпрос относно регистрацията в Pay Pal. Въведох си данните на картата, но ми изписа че за да се активира трябва да изчакам код за потвърждение. Не можах да разбера от банката или от  Pay Pal трябва да дойде,защото от Pay Pal ми изпратиха на emaila Confirmation Code,който е 20 цифри,а в система има място само за 4 цифри.  newsm78 Чакам вече една седмица,но друго писмо няма, а трябва да си платя поръчката. Благодаря на всички предварително.  Wink

# 636
Здравейте на всички. Имам въпрос относно регистрацията в Pay Pal. Въведох си данните на картата, но ми изписа че за да се активира трябва да изчакам код за потвърждение. Не можах да разбера от банката или от  Pay Pal трябва да дойде,защото от Pay Pal ми изпратиха на emaila Confirmation Code,който е 20 цифри,а в система има място само за 4 цифри.  newsm78 Чакам вече една седмица,но друго писмо няма, а трябва да си платя поръчката. Благодаря на всички предварително.  Wink

Картата трябва да се верифицира. Не става на мейла, а в банката. В 1-вия пост на тази тема е обяснено как става.

bouquet
Че ние нали през мейла си пишем...  newsm78
Сега им писах, че съм регистрирана с този мейл в Пейпал и да ми върнат парите оттам. Не знам дали има значение, но аз не можах да им платя, защото адреса ми е в БГ, а пък аз поръчвам до английски адрес... дали ще  се съгласят оттам да ми ги пуснат? Оффф ... ooooh!
Те не знаят с кой мейл си регистрирана в Пейпал. Изчакай ги.

# 637
# 638
Здравейте,имам два въпроса имам две регистрации в пейпал с два различни имейла на единия като се опитам да регистрирам карта ми изписва това - This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. - дали е възможно защото в картата няма никакви пари или защото е виза електрон,а не само виза.
Втория ми въпрос е следния на другата ми регистрация пък има следния надпис Your account access is limited.PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):
#

Oct 15, 2012: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.

Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions.

If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction.

(Your case ID for this reason is PP-002-030-977-138.)

# 639
Здравейте,имам два въпроса имам две регистрации в пейпал с два различни имейла на единия като се опитам да регистрирам карта ми изписва това - This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. - дали е възможно защото в картата няма никакви пари или защото е виза електрон,а не само виза.
Втория ми въпрос е следния на другата ми регистрация пък има следния надпис Your account access is limited.PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.

#

Oct 15, 2012: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.

Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions.

If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction.

Смени си паролата и тайния въпрос и ще се оправи акаунта.
Това искат от теб, поне това пише.

# 640

#

Смени си паролата и тайния въпрос и ще се оправи акаунта.
Това искат от теб, поне това пише.
[/q
Благодаря за бързия отговор това го направих,но още не се е оправил акаунта-имаше три неща да се направят паролата и тайният въпрос да се сменят и да се потвърди картата,но понеже нямам интернет банкиране и затова не съм я потвърдила и сигурно затова не се е оправил още акаунта.
А на първия въпрос можеш ли да ми отговориш имали значение дали картата е само виза или виза електрон  bouquet

# 641
Има.
Някои карти Виза електрон не стават за разплащане в интернет. Зависи на коя банка е.
И в картата, при регистрация, трябва да има поне 5 лв.

# 642
На Първа инвестиционнабанка ми е виза електрона.Много ти благодаря за отговора.

# 643
Пристигна ми съобщение да внеса пари в офис на Юнион и щяли да ми преведат парите вече тогава от Paypal.Някой получавал ли е такова чудо?

# 644
Кацарска

Не знам вече как да го кажа  Grinning  ТОВА Е ИЗМАМА, изпращане на парите по уестерн юнион е един от признаци на това, че някой някъде ти мами!!! УЮ е система на изпращане на парите за близки, приятели, роднини, ако те искат да платят и такса за това. Пейпал НЯМА как да иска да изпратиш парите с друга платежна система, те са един вид конкуренти, ако  това е по-добро обяснение. Няма как да искат да поддържат конкурентите си! нищо никъде не пращай,  опитват се да ти отмъкнат още пари.

Общи условия

Активация на акаунт