Любители на Котки Тема 63

• 49 855
  • 744
  •   2
Отговори
# 210
  • Варна
Коте,напоследък нямам време да кинооператорствам ( ега ти думата написах Joy), но щом проимаме нещо, веднага ще изтипосам котик тук!  Hug

# 211

Екита, намерихте ли решение за зайчето? Кой ще се грижи за него, докато ви няма?

Най-вероятно ще го оставим отново на нашите! Peace
Адела се храни много добре за сега да чукна на дърво!Покрай малкия по 3 пъти на ден изяжда пълни купички!Дано да си възвърне килограмчетата! Praynig

# 212
Чак сега ми се зареди клипчето на Месечинка - много добре си лафят мацките с комшията  Laughing Какво ли му нареждат - "само да ми паднеш, пиленце..."  hahaha А той: "тия ги разправяйте на врабчетата"  Wink

Съботно-неделен данък от нас - продължаваме да помагаме с багажа:

# 213
О, Дидитка, че това си е откровена помощ! Ей така нА се връзват кашони!

# 214
  • на морето
Здравейте ! Съжалявам за спама , но моля за помощ !!!!  
НАМЕРИХ КУЧЕ !!!!!
В момента не мога да сложа снимка , но ще дам подробно описание :
Обявата е да Бургас - бул.Стефан Стамболов , района на ТОХ .Току -що , сутринта, НАМЕРИХ И ПРИБРАХ младо женско куче. Слабо ,черно , с бяло на челото ,на гушката ,гърдите и на ларичките ;леко клепнали уши ; с тънък кожен черен нашийник ;на ръст горе -долу колкото кокер шпаньол .На пръв поглед не е определена порода , но е чисто -вероятно скоро е изпуснато или изгубено . В момента е около 5-6 месечно -млечните кучешки зъбки още стоят , но до тях се виждат вече и постоянните .На горното небце , точно в отпред в средата , между горните предни зъби има папилом с големина на грахово зърно .
Обикаляше по уличното платно и близкия павилион за закуски , а там движението през деня е натоварено ,за това го взех .

Моля , който го разпознае в описанието да се свърже с мене . Едва утре мога да пусна и снимки .Ще разлепя и обяви в района .
Сега пуснах обяви и във ФБ , на страницата на Зоополиция и Фондация приятели на животните -Бургас.Както и тук -в кучешката тема . Ако имате връзка с други сайтове , моля разпространете я .
 НЕ мога да го задържа -моите домашни любимци са ми предостатъчно,знаете  ! Моля , помогнете ни !!!!!

# 215
С голямо закъснение да се запишем и ние със снимки от оцеляване при код оранжев:

А ето как се дегустира котешка храна:

Един колега вече коментира, че животното е достигнало необходимата големина, за да бъде сготвено в гювеча. Разбира се, това само един заклет кучкар може да го измисли Mr. Green
Ние имаме голям проблем с отварянето на вратите. Вече заключваме дори и тези, които са със топка и междинната, която води към апартамента на нашите. Но той упорито си скача да я отваря и мрънка ли мрънка. Продължавам да си мисля, че вече имаме една лека загрявка за бебе.

# 216
  • Варна
Какво ли му нареждат - "само да ми паднеш, пиленце..."  hahaha А той: "тия ги разправяйте на врабчетата"  Wink
Нещо такова hahaha
Богданка е голяма помощница Laughing
Мацухито наистина е много пораснал Sunglasses Нашите пък така и не изявиха желание сами да си отварят вратите. Дори ако е само притворено не си отварят, а мяукат, докато някой ги обслужи Crazy

# 217
А вашите мяукат ли ви по цяла нощ?
Сутринта се беше размякал и първо си мислех, че нашите оттатък му шъткат, а то била някаква птичка. И се чуваше: "Мя-мя" - "Шт-шт", "Мя-мя" - "Шт-шт", ...

# 218
  • Варна
Ленката започва концерта към 5 сутринта - обикновено тогава се е наспала и и се играе. Кетя мълчи и се прави на заспала известно време, накрая не издържа и я погва Laughing Наиграват се и после по леглата за доспиване Laughing Като цяло Ленка постоянно приказва, мърмори, обяснява се, Кетя е мълчаливка.

# 219
  • До хладилника, който обичам
Дори ако е само притворено не си отварят, а мяукат, докато някой ги обслужи Crazy
Аз твърдо вярвам, че котките имат хората за обслужващ нисш персонал - да ги храни, да ги гали, да им сменя пясъка Mr. Green
Сигурна съм, че сте обсъждали "Автентичната котка" от Тери Пратчет - цялата книга много добре отразява и моето мнение за котките Laughing

buttinsky - пробваш нови видове котешка храна ли?

# 220
  • In a surreal moment!
41 градуса на сянка, пред къщи и Писанчо едвам го издърпах вътре. Черен, дебел, зинал с уста от жега, ама не...голям зор да пукне и да ми скъса нервите...

Ето едно послушно дете как си играйка вътре и не ядосва майка си!

Да му изпапкам въдичката!

Маша продължава ловната серия, ще ме умори от гнус да изхвърлям трупове.... И на всичкото отгоре зей от 6 сутринта - гладна, иска попара. Шъ са гръмна вече  Crazy

Стуен е жув та дрънка!  Grinning Появи са диването, огладняло... И за него да ма фаща тревогата, не съм у ред... Mr. Green

Месечинке - много сладки двете момичета, да ги щепнеш по бузките от мен! Ти как си в тия жеги, бебчето ритка ли, знае ли се пола....Пиши измежду котешкия лаф, че те мислех, толкова време зачезна...

Богданка - работното ми момиче ...как помага, живо да го ожалиш, експлоатират го горкото...  LaughingДидитка да и кажеш, че ми е много хубава!  Heart Eyes

buttinsky - Рижия код е пич и заслужава да му се въртите на педал, каква красота ,каква извивка...еее...мистър вселена ряпа да яде!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 15:15 от ИКСИ

# 221
  • Варна
ИКСИ,
момченце е Simple Smile Ритка и се протяга на воля, много ми е смешно като започне да ми криви корема Simple Smile Още 3-4 седмици да поседи на скришно и после позволявам да излиза, да се гушкаме. Дано всичко да ни е наред. А жегата ми е голям зор, потя се имам чувството 10 пъти повече от обикновено - постоянно съм вир вода Crazy
Ще ги нащипя пухлите, те само това чакат - някой да ги гали и закача Laughing

# 222
  • До хладилника, който обичам
Съименничката на Маша на ИКСИ след прекарана нощ и половин ден сама, не може да спре да показва дивотии Crazy Търчи като маломерен кон в галоп (не спирам да се удивявам толкова години какъв тропот правят с меките си лапки), мяца си сама, мятка ни се отгоре; грачи ми с жален поглед, като я вдигна, мърка и мяука настойчиво и понеже вече не иска да яде, не знам за какво се бори, има ми пълното внимание  Laughing За 10 дена е наддала 230 грама и е цели 800, почти колкото трябва за възрастта си. Видимо е пораснала и вече има малко гръб да може да я погали човек.

Постоянно краде играчките на децата (имаме купища) и малкото се разстройва.
- То е мойе! Мойе йе!
- Котето е бебе, то иска да си поиграе с играчката и после ще ти я остави.
- Маша ми взе телефона! Кажи й да ми го даде!
Издебва котката, промъква се и взима пластмасовия телефон (понеже я е страх от пряка конфронтация и се пази котката да не я пипне или докосне). След малко гордо идва и заявява:
- Виж, мамо! Дадох на Маша да си иг'лае!

Сложила пред котето една пластмасова тенджера и горката Маша, която все още не проявява никакви кулинарни заложби, я обикаля озадачено: нито мирише вкусно, нито става да я перне с лапа, изобщо, неясно какво са й дали...

докато законната собственичка на играчките спи следобеден сън, всички са на Маша

# 223
Жегата е голяма и всеки се е намушил из прясно полятото из двора на хлад. Stuck Out Tongue

# 224
buttinsky - пробваш нови видове котешка храна ли?
Ами понеже в магазина ни бяха препоръчали основно Orijen и Advance, а ние от тези сме му купували от всички видове и са му омръзнали, мъжът ми вчера му взел от една по-евтина храна няколко вида, за да види дали ще я яде. Само че той май си хареса определени гранулки, които ги имаше в няколко от торбичките, и ги обра. То и аз да съм на негово място при това положение бих била капризна.
Маша е голяма красавица. Heart Eyes
ИКСИ, определено мистър Мацухан ни строява двама души в три редици. И пак е недоволен, де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт