Любители на Котки Тема 63

• 48 944
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря, благодаря! yes След като цяла сутрин редува анимациите с целуване/близане/хапане на Силвестърчо, последвани от петминутни плюенета на косми и обиране на полепнала козина по мигли и др., най-накрая отиде да свърши нещо човешко - да пие кафе с приятелки Wink  hahaha!

# 676
  • In a surreal moment!
Профи - Поздрав за детето с пожелание да е жива, здрава и все така заклета котколюбка!

# 677
Поздрав за рожденичката:

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 19:44 от Анонимен

# 678
Професорке, да ти е жива и здрава рожденичката Hug  bouquet

# 679
Честито, Професорке!   bouquet

# 680
  • Варна
Profesorkeeeee, честито!   bouquet
Аз като разправям на детето, че на нейния рожден ден имам празник( чуди се що и на мен честитят), ми се кокори!  hahaha

Росченка, снимката на позираща Моли е един път!  Heart Eyes Има страшно закачлив поглед!  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Естел, много нежни снимки!  Hug

# 681
  • на морето
Честит рожден ден на  фенката на анимации ! И аз съм в отбора й!

Професорке -да ти е жива и здрава щерката ! Hug  bouquet

# 682
  • Costa Rica
Професорке, честито bdbaloni

Скоро се надявам да мога да се обзаведа с котак  Mr. Green
Амин fingerscrossed

Чудесни новини за Мъркачев. Алтернативната медицина рулз, както вече сме се убедили.

# 683
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много, много, много благодаря за поздравите на всички ви!  Hug  bouquet Ще И ги предам като се прибере.  Grinning  Знам, че ще ми трие сол на главата за волността да споделям тук неин празник, ама както каза Стейси Грей   Wink и да се кокори, и да не се кокори, и аз имам празник  Joy! Hug на всички!
Скрит текст:
Всяка свободна от компютъра минутка сме така   Laughing Laughing Laughing

# 684
  • In a surreal moment!
Помните ли я?
http://lovemeow.com/2010/02/kitty-the-most-adventurous-cat-in-the-world/
Малка сладка пътешественичка! Какво ли прави сега? Момичета от чужбина, ако ви е попадал материал споделете , моля!  Peace

# 685
  • Costa Rica
Има си ФБ страничка:
http://www.facebook.com/turnoftheworld
Доколкото ми стигна френският - май сега си почиват в Колумбия, за да продължат надолу. Блогът им не е ъпдейтван от 2010. Толкова успях да намеря.

# 686
Професорката, ЧРД на голямото момиче и честит празник на теб!

Историята за Мърчо е хем страховита, хем хубава. Радвам се, че се възстановява. Моите са ваксинирани против парво.

Ние се прибрахме от почивка. Лили и Рижик са добре след едноседмичен престой сам-сами. Нямаше никакви поразии. Само една изсъхнала топка косми Simple Smile За да не ангажирам някой да идва всеки ден да дава на котките прясно сурово пилешко, бях им сипала най-добрата суха храна на пазара http://www.bluebuffalo.com/cat-food/wilderness-indoor. Въпреки съставките и престижа на гранулите, пясъкът беше пълен с гигантски акита. За поден път се убеждавам, че никоя друга храна не се усвоява от котешкия организъм така добре, както суровото месо.

Обаче и двамата са зажаднели за внимание: само като си протегна ръката към тях, се срутват на пода и почват да мъркат.

За тези от вас, които помнят историята с котето, което подарих на кума ми, ето първия блог пост в тази връзка http://www.gatchev.info/blog/?p=1435

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 17:55 от Фея Кръстница

# 687
  Фея, разплака ме, бе човек Cry

# 688
  • Варна
Феичка, не знам какво да кажа!  Cry Hug
Радвам се за мацата и Човекът!  Hug

# 689
  • На небето
TINA.K ... Как е устоял 3 дни на глад.

Ами всъщност всеки организъм, когато е болен няма желание за хранене. Това е предопределено от природата. Когато си болен цялата енергия ти е нужна за борба с болестта и преработката на храната е ненужно харчене на така ценната в момента енергия. Затова природата така го е заложила.
Възвръщането на желанието за ядене е белег за започващо оздравяване.

Ааааа, аз мислех, че се наложило да пази диета.

Общи условия

Активация на акаунт