Любители на Котки Тема 63

• 48 953
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Lei@ дам мерси, това го изчетох снощи Simple Smile
http://media.snimka.bg/s1/0903/028049515.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0903/028049514.jpg?r=0

Е'й я писаната Simple Smile

# 646
nelinceto, оф, че ви е пухена опашкааааатааа. мн хубаво това писенце, направо е разкошно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прилича ми на моята Моли, но тя е късокосместа, не такава пухкава. На Моли само корема й е дългокосмест  Crazy Simple Smile))

и стара снимка- данък, която бях пропуснала, а е смешна Simple Smile Моли позира- рисуват я натюр  hahaha

http://prikachi.com/images.php?images/464/5117464h.jpg

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 10:59 от ros4enka

# 647
  • На небето
Ето малко снимки. Днес бебо пътува към новия си дом. Ужасно ще ни липсва.

# 648
Сладки, сладки сиви муцунки, блазе ви HugА Шери е толкова мръсна, чак не мога да я настискам както ми се ще Sad Беше се пльоснала на хладинка пред входната врата на етажа и дебне да  се шмугне вътре.Знае си то , че е домашно, ама...

# 649
Ооо какви са сладки теси сивунчовции и какви физиономии са направили  Laughing Много са готини заедно. Дано бебока да е щастлив в новия си дом и да бъде обичан и обгрижван с много внимание  Hug

# 650
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Estell , много са плюшенки  Heart Eyes! Има няколко снимки - само зъби и нокти  Mr. Green, които искрено ме развеселиха!  Laughing Дано на бебо да му е добре в новия дом!

ros4enka, да И нащипеш мустаците на тая сладурана  Heart Eyes! Моренцето добре И се е отразило! Joy

nelinceto, ма много сладка тая малчуганка  Heart Eyes! Едва ли е Мейн Куун, но вие ще си я обичате защото си е ваша, а не защото е от някаква порода Wink. Да не говорим, че си е красавица  Grinning! Никога не съм имала дългокосместа котка, но виждам във всеки магазин за животински храни и такива предназначени за косматковци  Laughing. Продавачите трябва да могат да те ориентират. Мисля, че още е малка и трябва да гледате бебешки храни. Ако още не сте си взели четки/гребенчета, го направете защото козинката, особено на коремчето, се сплъстява много бързо! Да не се налага после да се бръснете! Моят уличен превъзходник е късокосмест, но се сресваме  Mr. Green поне два пъти седмично.

AняHug браво че Сийчето се е намерила!  И що ли не съм изненадана, че е поредната бегълка укрила се в съседско мазе  Laughing?!

# 651
  • София и Морето от време на време
Еее, хубави новини отвсякъде. Много се радвам!!!

# 652
  • Пловдив
Днес пуснах обяви, че подарявам нашите мъници. публикувах ги в prodavalnik, bezdom, опитах и в kotkite, но там нещо не ми се получи май. Дано да се появят желаещи да ги вземат.
Утре ще идва хазяина ми да си взема едно устройство за цифрова телевизия. Положението става сложно... Никога не сме го коментирали, но в договора има точка (може би, дано да е  newsm17 само стандартен текст), че не се допускат домашни любимци. При това положение, как ще обясня наличието на 3 котки, куче и морско свинче - не знам. Ще ги крия май... Кучето ще пратя на разходка с майка ми, котките ще скрия в кухнята (може би малките също вън в котешката чанта), ще ми остане само свинчето, което си е в клетката невинно. Знам, че всичко това е много глупаво и лицемерно да се лъже така... Но какво да направя, като обичам животините. Много ми е притеснено. Дано всичко да е ОК.

# 653
А хазяинът като ще идва, не може ли просто на вратата да му подадеш устройството? Щото той хубаво собственик, ама в момента вие живеете там. Защо ще влиза?!?

Естел, направо ме разтопиха тези снимки Heart Eyes

А Моли каква е сладурка позираща такааааааа Heart Eyes Heart Eyes

# 654
  • София и Морето от време на време
Мърчо продължава да се подобрява, днес си наваксва трите дни гладуване - яде като прахосмукачка - колкото сипеш и моли за още. Излиза вече на двора и си лежи в доматите на хлад. Ето как спи в момента с малкия батко: http://tinak.snimka.bg/animals/chocho-m-rcho-i-drugi-kotki.693948.28052735
А вчера ей така се гушкахме следобеда: http://tinak.snimka.bg/animals/chocho-m-rcho-i-drugi-kotki.693948.28052732

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 23:10 от TINA.K

# 655
  • София
ros4enka Молито е мн сладък котак Simple Smile браво на вас
profesorkata_1 Мда така е, не държа котето да е тази порода Simple Smile държа просто котето да си е коте, а аз ги обожавам тези животинки Simple Smile
Много са ви хубави котачета виждам по страниците Simple Smile Супер   Heart Eyes

# 656
TINA.K, много се радвам за Мърчо!
 nelinceto, много красиво коте си имаш!
ros4enka, Моли е просто прекрасна, а на Estell сивчовците направо ме разтопиха  Heart Eyes

# 657
Да попитам на тази снимка котето какво има на врата - на мен ми прилича на каишка, но обикновенна с табелка. Такова ли е?

# 658
Милият Мърчо-герой, много се радвам, че всичко е наред вече и блажено си поспива Hug

Нашето диване цял дне спа като агънце, а през нощта имахме неблагоразумието да забравим едно грозде на масата, та из целия апартамент го събирахме после. Дори и в леглото ни донесе...да си хапнем, не за друго Wink

# 659
  • На небето
TINA.K много се радвам за Мърчо. Как е устоял 3 дни на глад. Моя е истински звяр. Ако закъснея да му дам храната с 1ч. ще ме нахапе зверски, а през този час, няма да спре да мяука и то силноооооо.  Crazy Ужасно е дразнещо.
medissa много са сладки тези двамата. На мен лично ми прилича на каишка с медалион.

Общи условия

Активация на акаунт