Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за силиконовите тоалетни?
Как да се грижим за котенцата, които намерихме?
Как да се справим с проблема с бълхите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за силиконовите тоалетни?
Форумът съдържа различни мнения за силиконовите тоалетни. Един потребител е много доволен от нея, тъй като не мирише, не пуска парчета и издържа дълго време. Друг потребител я харесва, но смята, че може да не е подходяща за изсипване в тоалетната. Освен това се обсъждат други видове тоалетни като турска и немска в същия форум.
-
Как да се грижим за котенцата, които намерихме?
Ако сте намерили котенца и искате да се грижите за тях, важно е да им осигурите подходяща храна, вода и топло място за отглеждане. Добре е също така да се консултирате с ветеринарен лекар относно ваксинациите и други съвети за грижа. Можете също така да потърсите подкрепа в онлайн форуми, които са специализирани в отглеждането на котенца, включително съвети за намерени котенца.
-
Как да се справим с проблема с бълхите?
Форумът предлага няколко съвета за борба с бълхите. Потребителите споделят опит с различни препарати като Frontline, BioKill и други. Също така се обсъжда методът на пръскане на помещенията и животните с препарати против бълхи. Важно е да се консултирате с ветеринарен лекар за най-подходящите методи за борба с бълхите, като се вземат предвид специфичните нужди на животното и околната среда.
-
Как да дадете хапче за глисти на котка?
-
Какви са препоръките за отглеждане на котенца?
Живо чудовище си има в къщи.
) Ние бяхме в отпуска и поизчезнах малко, но отново съм на линия. Досега четох да наваксам. Моите огромни съболезнования за Грейчето!!!
Щастлив живот живя с такива добри и отдадени стопани! Стискам палци на болните котета! И честито на рождениците които съм изпуснала 
Сега дори само на няколко метра ако се отдалечим от нея и започва да плаче, ходи по петите ни и иска все да я държим на ръце. Снощи не ме остави да спя - първо стоя на първия етаж и рева докато не станах и не я донесох на ръце до леглото, после няколко часа се въртя върху мен да ми се гали, то не бяха целувки, месене, мустаци навсякъде
После цял ден в неделя прекара в скута ми. Горкото... няма просто как да го взимаме с нас.
! Снощи ви четох, поревах си обилно докато четях написаното от кумът на Фея (откъде намирате такива изумително одухотворени хора?!, аз съм заобиколена от безчувствени малоумници
), и се отказах да пиша и за нашите болежки. Прецених, че съм още твърде натоварена емоционално за да съм обективна, а и на вас, за лека нощ, още един болник не ви трябва.
! Аз не посмях и звук да издам, само стисках здраво, голямата дъщеря, която през цялото време имаше за задача да гали Сиско по гушката за да го успокоява, изохка и изви глава ужасено. Писанчо възропта кратко, но докторът беше бърз. Очаквах като извади иглата да шурне кръв, окото да изтече пред очите ми и какво ли още не, но нищо такова не се случи. Понеже вече го бях пуснала Силвестър просто се облиза. Човекът преценил първо да сложи нещо за петното на окото, ама не ни предупреди. После си дадох сметка, че така е по-добре, защото ако ми беше казал, че трябва да сложи инжекция в самото око, нямаше да му позволя за нищо на света! Опита се с едни щипци и с игла да пробие абцеса за да изтече гнойта от устничката и пак го мацна с йода. После му сложи антибиотик във врата (както си му е редът) и боцкайки го отбеляза, че свинчето ми е дебелокож. Каза че за окото трябва да отидем за още една инжекция във вторник. Беше много изненадан, че се интересуваме какви лекарства е сложил. Даже попита да не би да съм лекар. Все пак ни написа на едно листче трите лекарства, които са поставени с двете инжекциите. Не че мога да ги прочета, но голямата щерка ще си направи днес в София една консултация с д-р Бобадова. След нас чакаха едно кученце блъснато от кола и отвън още две други болни кучета, та побързахме да се изнесем. Отвън малката вече беше тотално истерясала и на въпроса "Какво му правиха?" двете с кака И` бяхме кратки - "Не ти трябва да знаеш!". Каката каза, че е абсурд да го доведа при лекаря пак във вторник за втората инжекция във окото. Аз си знам, че е абсурд ама не защото не мога още един път да го издържа това, а защото няма как да водя Сисо сама.
!
на болничките - да се оправят!