Любители на Котки Тема 63

• 49 780
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
благодаря много! за всеки случай дадох и номер на гсм под снимката по-горе.
нямаше котешки серенади нощес. появиха се 2-3 котки, които изядоха храната, която оставихме пред входа, за всеки случай.
цяла нощ само кучешки лай се чуваше, от което ми ставаше още по-криво...
специално в този квартал преобладават котките, но и бездомни кучета доста често се мотаят...

# 91
  • София
Със сигурност вече не е разгонена. След този стрес всичко ще ѝ е минало. Случва ми се да минавам в района и ще се оглеждам, но със сигурност се крие някъде, а не се разхожда Sad. Вероятността да се покаже на тъмно е много по-голяма. Търсете я вечер, когато е по-спокойно наоколо. Тя все повече ще огладнява и в един момент ще се покаже, за да яде. Наскоро имаше паднал от балкона котарак и поне 1 седмица го търсиха, но го намериха.

Стискам палци историята да приключи благополучно и котанката да се върне в къщи!  Hug

# 92
Със сигурност вече не е разгонена. След този стрес всичко ще ѝ е минало. Случва ми се да минавам в района и ще се оглеждам, но със сигурност се крие някъде, а не се разхожда Sad. Вероятността да се покаже на тъмно е много по-голяма. Търсете я вечер, когато е по-спокойно наоколо. Тя все повече ще огладнява и в един момент ще се покаже, за да яде. Наскоро имаше паднал от балкона котарак и поне 1 седмица го търсиха, но го намериха.

Стискам палци историята да приключи благополучно и котанката да се върне в къщи!  Hug

Мерси, Таня! Снощи, докато обикалях и мац-ках, поне 20 котки се показаха - всички до една бяха с опашки. Та този отличителен белег, че нашето коте е без опашка, наистина много би помогнал. Всяка вечер ще я търсим, това е сигурно!

ето още една снимка, за всеки случай:

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 13:10 от tagadak

# 93
  • До хладилника, който обичам
tagadak - дано се намери котето!

От мен днес - дежа мяу:

и

На същият диван, същата козина, друго коте  Grinning

# 94
  • София
Интересна и полезна информация  Peace
http://dete.bg/n/za-kotkite-i-bebetata.5400.html

Бу,този сив мъник Heart Eyes изглежда пораснал ,спрямо предишните снимки  newsm78

# 95
Маша е в дясно, в ляво е Маца, на снимката е на година-година и малко, а сега вече е на 7. И е снимана от близо, не е пораснала съществено за последните 4 дена Grinning но иначе дърпа бързо, като всяко котенце - в коремчето е като буренце, постоянно е гладна и ходи да мяука след всеки, влязъл в кухнята, както и периодично ходи да провери да не би да е пораснало нещо в купичката й, докато не е била там.
Мисля, че я взехме лекичко недохранена, тежеше 570 гр., при средно тегло на двумесечно коте около 800-900 гр. Има да наваксва и изглежда бездънна  Laughing така че, очаквам да расте наистина бързо поне още няколко седмици.

# 96
  • София
За Маша говорех ,в дясно на снимката,но ми се струва по едричка спрямо предишните снимки,които показа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сладурка  Whistling или просто е само оптична илюзия  hahaha

# 97
Хайде малко данък от мен:

# 98
За Маша говорех ,в дясно на снимката,но ми се струва по едричка спрямо предишните снимки,които показа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сладурка  Whistling или просто е само оптична илюзия  hahaha
Снимах я отблизо, че се губеше на дивана Grinning Шушон е още, въпреки всичкото й усърдно ядене  hahaha събира се на дланта ми, а в ръцете на мъжа ми се губи.

ekita, красиви котки! Още не разпознавам по име повечето котета в темата, но колорпойнта е много ефектна, а бялата е като нашата женска Горбачов, която почина преди около 2 години на достопочтената възраст 18 години.

# 99
Дано бързо се намери безопашатата бегълка!

Пачец, много са сладки и двамата, как мило се гушкат  Heart Eyes

Бу, Маца като че ли повече синее. Маша е с по-миши цвят. Или е само до баланс на бялото?

Екита, като видях тази снимка, за Адела се сетих.

После пуснах търсачката на Гугъл и се появиха огромен брой кадри на котки с перуки  Laughing

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 17:11 от Фея Кръстница

# 100
Бу, Маца като че ли повече синее. Маша е с по-миши цвят. Или е само до баланс на бялото?
Еднакви са, и Маша е синя. Снимах обаче с телефон и снимката е обработена с Instagram филтрите, затова се променя цвета. Телефонът ми не прави ултрадобри снимки, затова предпочитам да ги барна малко с тази програма, така дефектите изглеждат нарочни Mr. Green
Ако на Маца не й бяха лешниково-жълти очите, а зелени, щеше хептен да мине за руска синя Laughing Мисля, че и на Маша ще й станат такива очите, поне така изглежда засега.

# 101
  • Варна
Грейчуги днес е добре. Мяукането е нежно, не тревожно като вчера! Целува пак наред!  Heart Eyes

Вчера го теглиха в кабинета- 3,500 кг.  Grinning

Много милички котаците в темата!  Heart Eyes

Безопашатката има стиснати палци да е добре и по- бързо да се прибере у дома!  Hug

# 102
 Hug
Грейчуги днес е добре. Мяукането е нежно, не тревожно като вчера! Целува пак наред!  Heart Eyes

Вчера го теглиха в кабинета- 3,500 кг.  Grinning

Много милички котаците в темата!  Heart Eyes

Безопашатката има стиснати палци да е добре и по- бързо да се прибере у дома!  Hug

smile3501 за Грейчони!

# 103
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
kikaha1, целувай и ти, от нас наред! Laughing Hug Hug Грей с тези 3,500 кг е почти наполовина на Силвестър. Laughing Е, не съвсем, че мойто момче е постопило малко сланинките и сега е само 6,100 кг  Mr. Green.

# 104
  • Варна
Вие отдавна сте ни свикнали- днес сме добре, утре- проблем. Затова не се притеснявам и пиша!  HugДобри новини, лоши новини- това е положението! Грей, знаете, че е борчЕ!  Grinning А майка му все по- често си боядисва косата.  Grinning
kikaha1, целувай и ти, от нас наред! Laughing Hug Hug Грей с тези 3,500 кг е почти наполовина на Силвестър. Laughing Е, не съвсем, че мойто момче е постопило малко сланинките и сега е само 6,100 кг  Mr. Green.
Моля, моля! Laughing Грей е наддал напоследък! А на Сиско му е дебело дупенцето.  Heart Eyes Grinning Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт