Лизет, доста крайно разсъждаваш и аз лично, прости ме, не вярвам да спазваш тези абсурдни принципи в личния си живот. Тук всеки може да твърди всичко, не значи обаче, че всичко е истина.
Ако спазваш този принцип да не си повече с някого, ако ти повиши тон си обречена да преживяваш доста разочарования в живота си и голяма е вероятността да го изживееш сама. Изискванията ти за отношение от партньора са нереални. Но както и да е... Не това е важното.
Исках да кажа на всички жени, които си мислят, че са предупредили мъжете си, че денят, в който им посегне ще е последният, в който ги вижда, да не поставят граници в отношенията, да не се заричат. Защото има голям шанс да се разочароват от 2 неща. Първо - ако мъжът им все някога, при някакви обстоятелства им посегне. И второ - от това, че те все пак ще вземат решение да останат с него. Дали след сърдене и молби и сваляне на звезди от негова страна или съвсем съзнателно решение ще вземат, че могат да преглътнат, но САМО ТОЗИ ПЪТ. В името на децата, семейството или дългата и хубава връзка с този човек и т.н. Ще погледнат на себе си с други очи.
Както се случи с мен...
Виждала съм как баща ми посяга на майка ми. Не е най - приятното изживяване за едно дете и затова и аз се бях зарекла...
Но това е животът!
.Не бих го причинила нито на себе си, нито на децата си.
Удряй стената бе, тъпак, както когато аз съм нервна и чупя....не съжалявам, че му набих дистанционното в кухата тиква и до ден днешен
това от веселата страна (ама наистина съм му го казала)признавам , че ми е удрям шамар не някой силен просто плесница , но бях го издразнила зверската
този шамар за мен не е побой или нещо непростимо , но само той , реално беше шамар за свестяване , че бях изкреизила просто , но да ми бие повече от две плесници и недай си Боже юмрук е т'ва вече ще му го върна и през гъзо ще му излезе преди да си тръгна , първо ще го погавря и после дим да не мяма