ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 406
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Ку-ку!  Laughing Въпреки всички прегрешения, днес сутринта бях 57.90 кг Simple Smile Толкова "слаба" не съм била от петия месец на бременността. Бавно, но сигурно се вмествам в старите размери.  Sunglasses

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 00:55 от Carmen

# 91
Поздравления, Карменbouquet Сега си купи някоя по-секси дрешка за награда, а и за бъдещ стимул! Wink

# 92
Bibita Купих си, да Simple Smile Даже вчера ми направиха хубав комплимент. Много стимулиращо действа.  Sunglasses В талията съм -8 см - на мен това ми е проблемната област, и малко на ръцете. Още имам да се потрудя, но като за началото на ваканцията съм доволна. Скоро ще пътуваме  bg

# 93
Carmen, ехааа, супер! Grinning Много е стимулиращо и околните като забележат. Приятно прекарване в България! Hug

И аз, след близо 2 седмици ще ходя на моренце.  grinning039 Не знам как ще устоя на всичките вкуснотии, че яденето ще бъде на корем, ноооо ще се постарая до колкото мога. Едва ли ще мога да правя и упражнения докато съм там, така че поне с храната трябва да се съобразя.

# 94
Здравейте - записвам се и в тази темичка, че ви изпуснах! Моята почивка вече свърши, но пък беше страхотна! Grinning Освен това доста устоях на изкушенията много повече от колкото очаквах - оказа се, че когато НЕ си на ОЛ ИНКЛ. може пак да хапваш в зоната(е при мен около зоната де Embarassed)!

Поздравления на отслабващите, на пътуващите и и на всички, които им предстоят хубави летни емоции! Hug

# 95
Bibita Благодаря много. И на теб приятно прекарване на морската отпуска!

А ето на какво недоразумение попаднах докато кликам насам-натам  ooooh!ooooh!ooooh!

# 96
Carmen ,аз избягвам да чета подобни неща,защото седя и гледам така  Shocked Много глупости са изписани.Особено и по разни блогове ,всеки си има някакво мнение и става страшно,ако попаднеш на нещо такова и сляпо се доверяваш.
И Carmen  - адмирации за успеха Simple Smile

ssiillvvyy , на мен също вече не ми се ходи на ол инк. - само храна ти е пред очите ,да не говорим за следобедните закуски,когато масово всички са награбили някви храни...

# 97
  • here, there, everywhere
Добро утро.
Преди около 2 седмици имах въпроси и от днес започвам с вас. Признавам, че се притеснявам от толкова сметки, но ако не опитам само губя.

Отново въпроси:
Оцет използвате ли за салатите?
Колко време трябва да се храня така за да влезна в зоната?
Изчислих си блоковете на 8. Дано не огладнявам.

# 98
TedyV ,добре дошла!  Hug
Няма нищо страшно в сметките,веднъж разбереш ли как стоят нещата е лесно много Simple Smile
Според мен още през първите дни ще усещаш разлики.Важно е да не се изкушаваш и да се връщаш към някакви навици,поне в началото,за да усетиш всичките положителни неща от режима.Аз не знам дали не си се ограничила малко с 8-те блока - и аз започнах с 8,но зимата ,когто нямах никаква физическа активност - а нея горещо ти я препоръчвам.

Конкретно на въпроса за оцета - да аз си ползвам,дори балсамов,но от балсамовия по-пестеливо трябва все пак.
Чети,питай ,няма нищо по-хубаво от това човек да се интересува,а не просто да махне с ръка и да каже,че е трудно .
Успех   bouquet

# 99
Ох,нещо всички са позабегнали - къде на моренце,къде от Зоната  Flutter Аз се гледам да си спазвам,взех и повечко да тренирам  и като чета съвети как да се храним преди и след тренировка - у мен възникват разни въпросителни. Например - Бари казва,че е добре 30 мин преди тренировка да хапнем лека закуска ,и съответно 30 мин след тренировка .
Прочетох доста неща и изводите за трениране ,които си направих е - сутрин на гладно кардио , а вечер - 2 часа поне да са минали от хранене. И големия въпрос с плодовете - Никой не ги препоръчва да се ядат вечер ,а дори и следобед, а аз си ги обичам ,но се чудя - аз ли греша нещо?

Дайте ми малко акъл - кой прав,кой крив  Blush
За Емигрантка съм се затъжила,дали си зонува някъде или на някоя палатчица   bouquet

# 100
  • Chicago/Varna
Ini` Hug Тук съм мила Simple Smile Все още си зонувам, и почти всяка седмица-от петък до неделя  кацаме на някой  на къмпинг Simple Smile
 Обаче вече след година и 3-4 месеца вече плътно , плътно в зоната почнаха да ме хващат много много много нервите ooooh! Започвам психически да не издържам на това готвене. И събота и неделя почти винаги излизам от зоната, т.е на око я карам, но си отпочивам по този начин. Не знам дали има някоя друга луда като мен, да готви неуморно в зоната. Само като се замисля колко дни и месеци прекарвам в  мерене и готвене, по 5 пъти на ден,и все повече и повече се чувствам психически смазана. Голям стрес започна да ми става. Готвенето ми беше най голямата страст, умирах си да прекарвам с часове в кухнята, да творя какви ли не вкусотии, най голямото ми удоволствие беше това.... а сега съм се отвратила до такава степен, че не искам да стъпя в кухнята.
Скоро имаше дни, в които стоях гладна, от яд, от стрес. Наготвя на мъжо, приготвя му зоново вечерята, приготвя му обеда, и следобедната закуска за следващия ден в кутийка, и до там. На мен нищо... не мога да издържам. Разби ми се психиката. Но това са единични случаи, такива дни са рядко, но ги има. Иначе си  стоя в зоната, ама със супер недоволство. И започнах да се замислям до кога ще е така. Сори, че малко негативно звучи, ама и аз съм човек Simple Smile)))

И тук започнах да пиша по рядко. Чета ви редовно,не съм ви забравила, но не ми се пише повечето пъти.  До такава степен съм се сраснала с това, че исках малко психически да си отпочина. Но се надявам това да е временно чувство Simple Smile
Ама вие не ме гледайте мен, че да не ви повлияя негативно Simple Smile Аз от много време съм в перфектната физическа форма, в перфектно здраве, благодарение на зоната естествено, ама има и такива шантави периоди  Hug На всеки се случва  Hug   bouquet

# 101
Emigrantка , hug hug hug

И аз се почувствах именно така в един момент. Макар, че имам цяла тетрадка с готови изчислени рецепти ми дотежа именно това мислене кога, колко, какво и т.н. Но аз обичам като върша нещо "да ми идва отвътре" , насила не мога да правя нищо. Затова си дадох почивка. Но се старая в повечето случаи да докарвам нещата на око, но си позволявам и цели хранения със сезонни плодове, че след месец-два отново ще се задоволяваме с химически такива ( имам един портокал, който съм купила февруари- не знам кога точно е откъснат - и стои на ширма в кухнята за проба - още е напълно здрав и свеж). Надявам се като се захлади да се върна в стройните редици на Зоната, че май нещо си разбутах хормоните, тъкмо ги бях "натамънила", но наесен с нова песен . Peace

Ini` , на въпраса ти свързан със спорта не мога да помогна, защото съм спортен инвалид  Embarassed. А за плодовете в този режим няма никакви изисквания кога точно да се ядат. Може да си набавяш В на всяко хранене от тях щом са ти вкусни, важното е да са в позволените количества. Hug

# 102
dani1712 , така и аз постъпвам,защото какво да ям за десерт - обичам си плодчетата Simple Smile Майка ми одеве ме пита,не е ли вредно късното ядене,ама като ми се случва да ям късно.Нейната теория уборвах за ядене до 18 часа  - Да,ако си лягам в 18 ,както пишеше в една статия на Любомир Иванов .
И аз съм се чувствала като Емигрантка - на моменти ми омръзва ,досадно ми става ,ама като излезна от Зоната и си похапна повече ,веднага усещам какво ми е криво  и знам,че имам нужда от някакъв контрол,че макар че нямам проблеми с килограмите, обичам да си похапвам   Laughing

Да ви кажа,лошото е ,че знаем как действа храната ,всичките рафинирани боклуци и  е трудно с лека ръка да махнеш и да се откъснеш от режима.Дори да не теглиш храната,несъзнателно си търсиш баланса.

# 103
  • София
И на мен в един момент съвсем ми беше втръснало от мерене и започнах за по-лесно да се изхранвам само с кисело мляко. След две седмици ми втръсна млякото и съвсем излязох от зоната. Сега като е хубаво времето и постоянно ми се ходи някъде навън на заведение. Опитвах се да си поръчвам по-балансирано на око, ама на заведение няма как да стане просто. Дани е права, че през есенните и зимните месеци е по-лесно човек да стои в зоната, защото прекарва по-дълго време в къщи и си уплътнява времето с готвене и мерене Simple Smile Обаче храненето извън зоната не си е работа. В един момент започнах да се чувствам по познатия преуморен начин и от 10тина дена пак си стоя вътре и след тази почивка, която си направих, сега и манджичките ми се струват по-вкусни Simple Smile

Ini аз избягвам да ям преди тренировка. Ако тренирам сутрин, ям след като си взема душче, но ако тренирам след работа, ям чак на вечеря. Нещо не мога да го възприема това правило на Сиърс с яденето преди и след тренировка.

# 104
     Мили момичета ,в тая жега ,май че малко позаспахме!!! Laughing
   Малка почивка -мисля,че не е фатално  newsm78!
    Имам един въпрос-предстоят Богородични пости.Според това се изключват всякакви белтъчини от животински произход.Моля за съвет ,за да съм в зоната,какво бихте ми препоръчали?За съжаление в България избора не е голям.
    Изпращам ви нещо за ДУШАТА- http://vbox7.com/play:809ab861a7
    Поздрави!!!!!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт