ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 417
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
roseto58 , аз да си призная,не съм особено запозната с постите. И отрицателни неща съм чувала доста . Майка ми си спомням как качи кг,защото наблягаше на хляб  и въглехидрати основно.
Наистина би било трудно да си набавяш протеини като се изключат животинските. Единствено в момента се сещам за соевите продукти и протеин на прах,като не съм сигурна той от какъв източник е извлечен. Знам,че от зеленчуците не можеш да си извлечеш протеиновото им съдържание,защото организма не го усвоява.
Мое лично мнение е,че човек си стресира огранизма по този начин,но ако това  е нещо важно за теб- естествено ти си избираш Simple Smile

# 106
  • София
roseto58 освен соевите продукти, които Ini ти препоръча и можеш да ядеш през целия пост, доколкото знам по време на Богородичните пости се позволяват всякакви безгръбначни - миди, октопод, калмари, скариди, охлюви (ако обичаш Simple Smile ). На 06.08 - Преображение Господне можеш да си хапнеш риба. Може да си купиш конопен протеин (да не е яйчен) и да го хапваш за междинките. Също така може да ядеш леща и на 3 блока да смяташ 1 блок протеин по време на поста. Има много възможности, а и 14 дни не са чак толкова много и според мен човек може да пости и да си стои в зоната. Има 1 книга на Бари Сиърс - Соева зона. Аз не съм я чела, но мисля че в нея има рецепти със соеви продукти. Успех ти желая и като мине поста да ни споделиш как си се чувствала  Hug

# 107
 55 Здравейте и от София Simple Smile Еее, все поводи за празнуване тук в това Бг!...  Laughing В момента съм далече от Зоната, но смятам да се примъкна по-наблизо някак си. Основно напитките ме вадят от режим (не обичам газирано, нито фрешове  Wink ) Дано да не нанеса големи поражения този месец.  Sunglasses

# 108
Я да ви хвърлям по едно очо да ми действате стимулиращо, защото се опитвам да се вкарам във ваште редици, ама мъчно ми се отдава.

# 109
Ами то май нашите редици се състоят от 1-2 ма човека  Joy , а другите сме само кръжащи наоколо. Сега с тези летни изкушения е доста трудно човек да стои плътно в Зоната, но се надявам скоро да се съберем всички, че и защо не да си спретнем едно състезание за отскок, за да влезем отново в крачка.
За себе си мога да кажа, че с това мое кръжене за два месеца около Зоната и с леки уклони към други диети си разбутах доста хормоните и те започнаха да проявяват своите поражения. Тъкмо се бях стабилизирала и влязла в релси, но както се казва " Това, което сам си направиш - никой не може да ти го направи"  Sad . Започвам от следващата седмица лека -полека да се връщам към Зоната, че положението е Зле  - килограмово не чак толкова, но хормонално - доста, а за мен именно хормоните са важните. Убедих се, че режими за сваляне на килограми има доста, които действат, но за здравето именно нашия е правилния режим.

Carmen, добре дошла на наша територия. Пожелавам ти да си изкараш страхотно почивката с много хубави емоции и срещи с приятели, а с пораженията ще се справиш после. Но някои казват, че когато изживяваш хубави емоции , дори и да прекаляваш с храната, не се качват килограми  Hug

# 110
  • Бургас
Здравейте,момичета!
И аз тези дни бях доста далеч от Зоната,но при мен може да се каже по здравословни причини  #Cussing out
Много ми се влоши язвата,всеки ден бях на лекарства,което не ми се е случвало от години  #2gunfire
вечер от газове  Sick не можех да спя,а бе луда работа.След толкова години отлагане най-накрая си направих изследване за хеликобактер,което както предполагах беше положително и сега си хапвам стабилно и пия 4-ри различни хапчета наведнъж,от които 2 са антибиотици.Като краен резултат трябва да ми се "запечата" язвата,но да видим  Rolling Eyes
Вече си купих и книгата на д-р Папазова,за тези които я търсехте я има в една онлайн книжарница,другаде никъде я няма.Зимата като не ходя с малката по разходки и имам повече време за готвене смятам да се развихря.
Лек ден на всички и приятно изкарване на лятото!

# 111
Здравейте.  Hug Hug Hug
Отдавна не съм ви посещавала и ми липсвате вече. Както и Зоната... нямам търпение да се прибера към септември и да почна отново в Зоната. Хубаво ми беше там Grinning И дори към октомври може да си спретнем едно състезанийце  Laughing

Аз имам един въпрос. Преди време бях мярнала нещо за бадемовото мляко. Тази сутрин на работа си купих 2 пакета сурови бадеми и ги накиснах във вода, но пуста му глава.. забравих ги. Дали е проблем да стоят накиснати 24 часа? Че вече се прибрах и няма как да се върна по това време или да занимавам хората там да правят каквото и да било с тях. newsm78

# 112
  • Бургас
MeRiTo`,аз съм ги киснала 24 часа,ако под това се има предвид едно денонощие.Ако стоят повече е хубаво да се изплакнат и смени водата за да не станат лигави

# 113
Ами точно там е проблема, е че тия 24 часа си седят в една и съща вода. Надявам се да не  ги пропилея напразно и да стават за нещо утре сутринта. Simple Smile

# 114
  • Бургас
 MeRiTo`,не знам дали ме разбра,до 24 часа всичко е наред ,след това може да се смени водата,но не смятам нито че е задължително,нито че нещо ще им стане,просто по старателно ще ги измиеш,а и те като са накиснати лесно се белят

# 115
Супер. Благодаря!  Hug Утре ще споделя каква съм я свършила с млякото Grinning

# 116
dani1712 ,да видях, че има различни видове..аз от Метро го взех вчера.Силно впечатлена бях ,че в този са използвали Стевия,колко са мили  Mr. Green

Днес си взех сладолед Mr. Sweet's ZERO - шоколадов, защото го предпочитам пред ментовия. Ментовия не го разгледах, но шоколадовия няма стевия, а съдържа сорбитол и аспартам за подсладители  Confused  (все пак си го купих да го опитам, но не бих го взимала за постоянна употреба)
Само ментовия вариант ли е подсладен със стевия?  ooooh!

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 17:19 от Carmen

# 117
Привет и от мен Simple Smile
Бях на малка почивчица и аз,гледах да се храня колкото мога балансирано и сравнително добре се чувствах. Сега като се прибрах ,пак си меря и тегля Simple Smile Много ме блазнят мен плодовете. Съгласна съм и аз с вас септември да си измислим някое състезание,ще ни е добре дошло Simple Smile
Carmen , аз за сега от този сладолед само с ментата опитах и ми е по вкуса.Той със сигурност беше със стевия, но и с парченца черен шоколад,което май е малко повече въглехидрати сравнено с шоколадовия вариант,но ще го опитам и него скоро  Mr. Green
Хубав ден ви желая   bouquet

# 118
Здравейте момичета, аз съм нова тук и нова в зоната, ще ви следя редовно и се надявам ако имам въпросчета да помагате, че вие сте доста напреднали, като ви чета Simple Smile Лек ден на всички желая и повече усмивки  Mr. Green Hug

# 119
poliville ,добре дошла ! С удоволствие ще отговаряме на въпросите ти Simple Smile
Имаме нужда тука от малко припомняне,че момичетата нещо отпуска са си взели от Зоната  Mr. Green
Аз тая сутрин съм си супер доволна от закуската.Много вкусно ми беше.Много обичам като си приготвя нещо апетитно и си ми е вкусничко,нали съм си чревоугодник  Sunglasses  (ама все пак си направих кардиото сутринта де )

Хубав ден момичета,нямам търпение пак да се пораздвижим и дружно да сме си в Зоната   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт