ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 419
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
poliville , добре дошла и от мен  Hug
Сподели за себе си от колко килограма започваш, какви са ти целите, на колко блока си и други такива, че да сме в час и ние  Simple Smile . И питай без проблем - ние сме насреща. Ако не на практика, то поне на теория сме в Зоната  Joy
Ini`, обаждай и на нас какви апетитни нещица си похапваш, че току виж ни дошъл мерака да се завърнем към това хранене отново  Heart Eyes
Аз стана вече 2-3 вечери се заричам, че от сутринта започвам строго по Зоната и все още не съм я започнала  Joy , че все се появяват някакви изкушения, но се старая поне 1-2 хранения да съм там. Надявам се скоро да станат 5   Blush

# 121
dani1712 и аз така понякога като съгреша вечер и си викам - Айде,вече сериозно  Joy
Но си мисля,че човек каже ли си така,все едно си казва - От сега нататък ще се лишавам и се чувства ограничен.Мисля си ,че златната среда е да знаеш какво ти се хапва и да си го позволяваш и в същото време да си в някакви норми Simple Smile ,а не от лакомия да се тъпчеш.Това  с тъпченето се случва ,когато си викаш ,че айде - само днеска така - от утре пак на ново- и си наваксваш.
Говоря от личен опит - защото изпадах на няколко пъти в състояния,в които се цупя ,че не мога да си хапна като хората и в следващия момент - не съм гладна,усещам ,че не съм - но си хапвам.
Сега гледам да се движа в някви блокове ,не много строго - плаващи са, но така се чувствам добре Simple Smile
Тренирам и съм доволна   bouquet
Дани,ще споделям разни хапвания.Аз тия дни се бях присетила за твоята торта и сега ще ми донесат праскови от село,сигурно ще стане много хубаво  Hug

# 122
О благодаря ви момичета Simple Smile дани1712 ами аз нямам много за сваляне, около 10 лг след раждане, но по скоро искам да ми стане начин на хранене, не е толкова за отслабването, защото кърмя и ще ги сваля бързо Simple Smile Ами като блокове по изчисления съм 8 ПБ и съм ги разделила на по 2 на закуска обяд и вечеря и по 1 за междинните хранения. От 3 дена съм на това ядене и все чуствам глад, оставам все едно недохранена, но гледам да увеличавам ВБ, защото и кърмя малкия...Не съм много стриктна с грамовете, гледам на око...За днес на обед например си направих пшеница ( аз не я ям сладка Simple Smile 1/5 ч ч с малко моцарела и захтинче, и салата от доматки.... Simple Smile Хайде мързеливки обратно в зоната Simple Smile))))))))))))) Hug

# 123
  • София
poliville добре дошла в зоната  Hug Според мен не ти стига храната, защото все още кърмиш и 8 блока са ти много малко. Пробвай с 12, докато кърмиш и като спреш ще ги намалиш на 8. Ако пък 12 са ти много или малко, винаги можеш да ги намалиш или увеличиш още. Мисля че за къмачка е възможно да се стигне до 13-14 блока на ден. Важното е да не се чувстваш гладна и да ти стига храната Simple Smile

# 124
И аз съм съгласна с Moharet. Зоната не е място ,където трябва да се чувстваш гладен и измъчен като в някоя диета - Тя търси баланс Simple Smile Пробвай както те съветва.Наблегни и на салатите,те сега са в изобилие поне и ще видиш колко по-голям обем храна ще имаш,която ще те засища.
Ще се радваме да ни споделяш как се чувстваш..това е от полза и за останалите   bouquet

# 125
poliville, щом си кърмачка непременно си увеличи блоковете .  Ето тук в блога - въпрос номер 4 - е посочено от интервютата на д-р Сиърс как трябва да се хранят бременните и кърмачките. Така, че не  лишавай себе си и детенцето си от храна.

# 126
Идвам да се оплача - за 10 дена в Бг резултатът е +1.2 кг  newsm45
Уф. Но има защо. Всеки ден хапвам или шоколад, или пица, или пия нещо небалансирано. Още 4 седмици тук, не ми се иска да си мисля какво ще стане.  #Crazy
Иначе у дома както си кръжах в и около Зоната, лекичко продължавах да свалям почти без усилия. Ама тук....  newsm78
Отсега заявявам бъдещото си участие в септемврийското състезание.

# 127
  • София
Carmen  Hug Нормално е по време на почивка човек да се отпусне малко, пък и в Бг си има такива изкушения, каквито Джейми Оливър не може да ти предложи Laughing
Аз също съм с двете ръце и двата крака "За" състезанието, само ако може да е през октомври, защото през септември най-накрая и аз ще почивам. Броя дните с такова нетърпение, повече от година ми се събира без почивка и съвсем съм изпушила вече   #Crazy

# 128
Moharet   Hug Когато и да е състезанието, за мен всъщност няма голямо значение, ще се включа с пълна сила. Само да съм си у нас, а не тук, че тук не става. Не че се опитвам много...  Embarassed

# 129
Момичета някой да знае как се смятат яцата от пъдпъдък?

# 130
Edira , според моето изчисление ,за 1 блок 54 гр яйце ,но не мога да ти кажа колко яйчица са това ,понеже взимам от тука информацията http://www.bb-team.org/hrani/id/994140_yaytse-padpadache-tsyalo-surovo . Като си ги чукнеш и претеглиш,ще знаеш след това колко са.

# 131
# 132
Привет на всички  около и в Зоната.Една приятелка ми препоръча този режим и аз с голямо настървение започнах да чета.Е,къде разбрала, къде не, но засега ми изглежда доста натоварващо - всичкото това мерене, теглене, готвене,издирване на грамажи за 1 блок. Отделно и за домочадието да се готви...лелееее, вие сте истински героини!Още не ми е ясно как ще се справя, но имам чувството че ще карам само на пиле със зеленчуци и кисело мляко( в съответните пропорции, разбира се)Пожелавам успех на всички , кураж и хубави резултати!

# 133
mirranda34, добре дошла и дано да успееш бързо да свикнеш с режима  Hug
Отначало е малко объркващо и тежко, но после научаваш и запомняш кое колко и е много по-лесно. Ако имаш въпроси задавай ги без проблем .

# 134
Здравейте и от мен Laughing Аз съм от 1 месец в Зоната и съм с 3.5 кг. надолу.Като всяка седмица имам поне по 2 прегрешения и то главно за вечеря,но въпреки това с добри резултати HugВ началото мерих и теглих но сега меря на "око"Пожелавам успех на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт