Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 911
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • в Надежда-та
  grinning039

# 166
Явно силно сте ми стискали палци защото резултата е 4,64 Simple Smile Бях на приемен изпит в УНСС. сега дано ме приемат там където искам Simple Smile

# 167
  • София
Явно силно сте ми стискали палци защото резултата е 4,64 Simple Smile Бях на приемен изпит в УНСС. сега дано ме приемат там където искам Simple Smile
Браво! Party Желая ти успешен прием в най-желаната специалност!  bouquet

Ние се криеме от жегата под климатика! Mr. Green Ходихме до нашите сутринта, там Виктор вилня, къпа се в легена, пак си разкървави коляното... и сега спи, ама не много спокойно. Явно са го почнали кътниците - остават ни още 4 зъба до финала! Whistling

# 168
Ви, завидях ти  Laughing

марти, вчера се върна от село, днес пак замина с нашите, при това въобще не даваше и дума да се каже за евентуално оставане...чак ми е криво, че не иска да стои тук, все си мисля, че ние допускаме грешка някъде и това много ме тормози...вярно че там двор, импровизиран басейн  Laughing, много деца, ама все пак...

Ако излизам още днес, то ще е след 19ч. сигурно, то навън не се живее направо...

момичета ,въобразявам ли си или преди малко ни поразлюля отново?

бебеш, браво на теб  Hug

# 169
Честито, Бебеш! Айде дано!   bouquet

Адис, не си въобразяваш. И тук се усети. Казват, че е 4,2, близо до София пак...  Confused
И не се тревожи за Марти - просто там му е забавно и не скучае. Може би има приятелчета и му се играе с тях. Не мисля, че във вас е причината, просто той е дете и не си дава много сметка, че на вас ви става криво така...

# 170
Буби, значи вече са изнесли информация, ох дано не се повтаря отново...

# 171
Хей момичета Simple Smile

И ние сме под климатика. Добре че Калоян спи по 4 часа следобяд и като стане към 6 и може спокойно да излезнем към 7 и нещо, че не ми се мисли, ако спи по до рано какво ще го правя няколко часа вкъщи. Иначе в нас климатиците са на 25 градуса, за да не  е е прекалено студено , въпреки че малкото предпочита на студено. Не знам защо толкова им се боите на тези климатици. Според мен проблемът идва от това, че хората лятото ги надуват на 18-19 градуса, а навън е 35. Калоян от както е на климатик няма проблеми. Иначе като не е пуснат климатика и е вечно потен. Така започна да му тече носа преди месец.
Иначе сега май е с вирусна ангина. Само влажно гърло с Т. Същата история като преди две седмици, но този път май по-леко ще ни се размине.

Утре ще ходим на хижа Здравец на разхлада, че нали го дават топло.  Айде отивам и аз по задачки, докато животинката спи.

ПС. А пък тия земетресения хич не ги усещам значи. Преди седмица като имаше някакво си помислих, че е на ММ братовчедката му, която тропа от горния етаж. От всички земетресения от май месец насам съм усетила само първия и втория трус. Даже първия трус ме събуди и докато разбера какво става и то свърши. Даже питах ММ дали това е зeметресение Grinning

# 172
  • в Надежда-та
Бебеш, браво а ти за каква специалност се бориш (искаш)?

Адис то при нас не е за завиждане, понеже е единствена алтернатива Tired А събота и неделя, когато са и двамата в къщи стигаме само до басейна, че Мартин като се разквичи пред вратата, че иска да излиза става страшно

# 173
  • Пазарджик
Бебеш браво на тебе  bouquetпродължавам да стискам палци

Ни ходихме на плаж и сега съм  Tiredмного зле ми действат,като се има на предвид,че основно съм лежала,а малката хала въоръжена с пояс не можахме от водата да я изкараме.

При нас махането на памперса е до никъде,Нелката почна да пие вода в промишлени количества,през нощта сменям памперс,че е подгизнала.В къщи сме без памперс,на вън с памперс гащи.Когато и да я попиташ:" има ли пиш",тя отговаря:"Няма"

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 18:00 от tuty1

# 174
Счетоводство и контрол-дистанционно обучение. Simple Smile

# 175
Бебеш, дано те приемат каквото искаш  fingerscrossed Резултатите веднага след изпита ли излизат? Явно вече съм много остаряла Embarassed По мое време се чакашееее

Тути, Нелката не се ли изхлузва от пояса?

Адис, не мисля, че нещо бъркате. Нормално е децата да харесват ваканцията на село. Още повече ако има много деца. Игрите там винаги са по-хубави отколкото в града.

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 19:15 от Дейзи-

# 176
бебеш, ще те приемат. чакаме да се похвалиш! Simple Smile
ти днес на икономиката ли си била?

бубе, звънкай на полицията без угризения. каквото повикало-такова се обадило!

адис, не се шашкай, те децата не се усещат. изобщо не става въпрос за грешка. просто на дребните им е готино при баба и дядо, а щом има и деца няма какво да се чудиш.

ние днес отскочихме до копривщица - голям кеф. огромна компания, малко гъз път да види, ама това за един, пардон, за двама стрелци е просто раят Laughing Laughing Laughing абе изобщо всяка секунда далече от софия си е безкраен кеффф, а когато пропоснеш и земетресение - хептен! Laughing Laughing Laughing

# 177
Елч, да на икономиката.
дейзи, изпита е тест, след края на изпита пускат тестовете на скенер и резултатите излизат веднага, на практика в 14 часа вече си знаех резултата:) Иначе като кандидатствах във винса 2005 та и аз чаках 2 седмици за резултати.

# 178
ей, много мило ми стана, че ни мислите  Hug Hug Hug

Какво да ви кажа...от системите ми треперят ръцете, имам ужасно сърцебиене, потя се като прасе. Шийката ми е изгладена на 70 процента, тази седмица ми бият втори курс целестон за разгръщане на дробчетата. Бебо е 1,800 грама. В малкият таз е. Лекарите ме надъхват че ще успея да издържа поне до 9 август  Praynig Praynig Praynig Оптимист съм! Мъжо днес ми донесе интернета  Heart Eyes

Всички изследвания са ми страхотни, просто матката ми е ужасно чувствителна.

Цунки на всичкии! Обичам Ви! Heart Eyes

# 179
зая, дръжте се! с вас сме!

Общи условия

Активация на акаунт