Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 920
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • в Надежда-та
Люба аз ги поръчах от интернет. Ама пак да повторя, че изтича от тях.

# 196
  • sofia
Аз искам първо да ги видя, интернет не ме устройва. Благодаря все пак.

# 197
  • ул. "Мечтание"
Ние се прибрахме благополучно вкъщи. Бях се навила да свърша разни неща из двора, ама като се наобядвях и такъв мързел ме налегна...  Crazy Нищо ново под слънцето.

Честит имен ден на Влади!   bouquet

За Божидар ползвах гащичките на Бамбино Мио. Бях много доволна. Пазя си ги още и си ги ползвам и с Искрен. Нови няма да взимам, защото Искрен е с многократни пелени и ми е излишно. Общо взето пазят да не стават локви. То и това им е идеята. Simple Smile
Иначе са много хубави и удобни. Имам най-малкия номер и на Божо си му ставаха докрай.

# 198
Люба, виж тези гащички: http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/trenirovachni-gashtich … -rozovo-raie.html
А тука са адресите на магазините в София и ще можеш да ги видиш на живо. http://www.ekomama.net/magazin

Аз не съм ги виждала, но сега се заинтересувах. Ако ги видиш ще чакам да пишеш мнение.

# 199
  • sofia
Пепита, утре ще търся около нас и ще пиша. Аз скоро ще си видя бебкатааааа  Party

# 200
Момичета, много ви благодаря за поздравленията. Нямаше да успея ако не бяха toni_barbaroni  да ми вземе документите, az i ti  да ме запише и careneere  да ме приеме да спя при нея преди изпита.
Благодаря ви момичета  Hug Обичам ви  Hug

# 201
А аз моите момичета ще ги видя чак на 3-4 август  Sad   Много ми липсват, но пък Кали е станала страшна бърборана /на бебешки/, редовно си "говорим" по телефона.

# 202
  • sofia
А аз моите момичета ще ги видя чак на 3-4 август  Sad   Много ми липсват, но пък Кали е станала страшна бърборана /на бебешки/, редовно си "говорим" по телефона.
Да ти кажа и нашия план беше за 4.08, но не издържахме. И ние си говорим по тел и Лия вече прави изречения. Днес ми се стори някак тъжна, по тона , отговаряше ми жално, жално. Още един ден и ще я гушна. Пепита, ти във вторник къде си през деня. Може по едно кафе да пием.

# 203
Момичета, много ви благодаря за поздравленията. Нямаше да успея ако не бяха toni_barbaroni  да ми вземе документите, az i ti  да ме запише и careneere  да ме приеме да спя при нея преди изпита.
Благодаря ви момичета  Hug Обичам ви  Hug
Както ММ казва в такива случаи :"Това Бг-мамма сте голяма мафия" Mr. Green Whistling Мафия,мафия, ама хубава мафия. Grinning
Много тревоги пак при мен.
Съжалявам че неуспявам да поздравя празнуващите,Лени на Пепи,Влади на Бубе и други навярно...бъдете живи и здрави,Богородица да ви паази всеки един момент! Laughing Laughing
Стела вече 2-ри ден скча до 40 С Shocked и не и е зле  Shocked newsm78 Вико пък пипна конщктивит от едно бебенце,дето са при нас...ММ е по цял ден на работа и аз съм сама с двамата ,не мога да изляза навън,че пак не хвана алергията...и май климатика ни подреди така.
Айде да се свършва с тази жега,че направоооооо. И при нас пак бе хладно имаше вятър,а в Русе и Плевен незнам. Crazy
За памперсите щях да се обяснявам,ама после,че ме дърпат.

# 204
Да ти кажа и нашия план беше за 4.08, но не издържахме. И ние си говорим по тел и Лия вече прави изречения. Днес ми се стори някак тъжна, по тона , отговаряше ми жално, жално. Още един ден и ще я гушна. Пепита, ти във вторник къде си през деня. Може по едно кафе да пием.

Направо ти завиждам  Hug
Утре съм на юг от Бургас, а утре ще разбера къде ще съм във вторник и ще пиша. Надявам се да успеем да се видим.

# 205
добре де, а с тези гащички не се ли губи ефектът на това да са без памперс?
нощни, ви, не запарват ли? нали все пак имат някаква непропускаема част...

буби, марияп и другите мацки, дето сте по горещите места. днес цял ден съм ви споменавала. ние си направихме разходка до ждрелто на р.ерма и щяхме да пукясаме от жега, хем половината ни разходка беше на климатик в колата, ама...аз получих явно някакъв топлинен шок, защото като се прибрахме ми стана яяяяко злеее. сега вече съм почти ок де, само главата ме цепи, ама това не е ново Simple Smile

# 206
ДОбро утрооо!

Бубееее, честит рожден деееееееееееен! Да си ни жива и здрава, все така слънчева и прекрасна!!!

Елч, спокойно, живи сме!  Mr. Green Ти по-добре ли си днес? Внимавай с топлото, ей!  Hug

Люба, и аз днес ще си взимам детето най-накрая. Само три дни не съм я виждала и полудявам, представям си на вас с Пепита какво ви е вече... Мъчно става!  Sad

Лек ден на всички, после пак ще намина.  Wink

# 207
Тея е с пневмония  Laughing май за 5ти път и май пак ще сме на инжекцийки  Tired Сега ще я водя да я снимат и да видим какво ще е , в неделя трябва да тръгнем за планината... ама дали ще е май май като гледам може и да не стане.
Иначе снощи много и свиреха гърдите като дишаше, отхрачва ама кашля много дълбоко и това всичкото за 2 дни, как успя това дете да се разболее толкова бързо - не знам.

# 208
Здравейте и от мен Hug

Бубе - Честит Рожден Ден! Да си здрава и много да те слушат домашните Hug

Зая Heart Eyes Продължавам да стискам палци Hug

Бебеш
Бързо да се оправя Тея - дано да не е пневмония Praynig

Аз пък да ви кажа направо ви завиждам,затова че можете да оставите на някого децата си и "Дим да ви няма" Wink Laughing Баща ми по принцип е по-строг и доста труден характер,което голямата ми дъщеря вече е разбрала и хич не й е насърце да ходи при баба си и дядо си - ето например те в момента са на вилата ни, майка ми искаше да я вземе с тях ,обаче тя отказа /даже се разрева,че не иска да ходи/ и на мен сърце не ми даде да я пратя насила Cry На свекърите пък и двете накуп са им много - все ги искат по отделно Rolling Eyes А те живеят в СФ в панелка на последния етаж и цяло лято при тях е ужас - жега и пек, в момента сигурно е +45 градуса ooooh! - та и там не става да отидат Tired А ако можех поне малко да остана без тях Tired Може да ви се струва странно /и на мен сигурно ще ми липсват ако остана 10 дни без тях/ ама и постоянно с тях има моменти в които направо направо не издръжам вече Tired Embarassed С Буба не сме се отделяли от раждането й за поВече от вечер Confused

Айде намрънках се Mr. Green

# 209
  • София
Бубе, да си жива и здрава и много усмихната!
Бебеш, бързо оздравяване!
Рал, напълно те разбирам - и аз мечтая да оставя поне едното поне за малко и завиждам на всички, които имат баби и дядовци, които се справят с внучетата... И аз понякога, напоследък често, не ги издържам Embarassed Майка ми работи и помоли само в събота да и ходим на гости - дума не става да оставим някое да спи при нея, баща ми се държи отвратително и не може да общува с деца повече от 5 минути, свекърва ми е в Италия, сега се е върнала, но си е в Русе и нямала пари да дойде с рейса до Сф, свекър ми си гледа другите внучета...Оплаках се и аз, но исках да кажа на всички, на които децата обичат да бъдат с бабите и дядовците си - радвайте се - хем децаа ви са щастливи, хем вие можете да се откъснете за малко от зациклящото ежедневие.

Общи условия

Активация на акаунт