СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 378
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Привет, сладурки  Heart Eyes
Не съм влизала няколко дни, че ме мъчи един мъдрец - сега пробива и направо не ми остава почивка от болка  Cry А и шефа ми е решил точно последната ми работна седмица да не е скучна  #Cussing out
Миленка, добре че при теб бързо и безболезнено са минали нещата  Hug Сигурно нямаш търпение за довечера - ще чакаме снимки от новата бърлога и естествено много хубави емоции и само щастливи мигове да имате там.
Мартичка, честито ти бракуване, миличка - да сте живи, здрави и много щастливи дълги години занапред и наесен малкото човече да ви донесе безкрайно щастие   Hug Ти до последно ли ще си ходиш в Щерев или ще се местиш, където ще раждаш?
Аз също съм до никъде с покупките - само едни боденца. А ни предстои и ремонт тепърва - подозирам, че всичко ще е в последния момент (както винаги при нас)  Mr. Green
За памперсите и аз мисля да взема Премиум кеър, само че прочетох че имали нещо като мрежичка, която спарвала и затова се чудя  newsm78 Някой, ако има наблюдения дали е така, моля да сподели  Hug

# 151
Ама ще имаш пикльо, а те май са по-опасни, щото като им щръкне пишока е като фонтанче  newsm62 А Рада имаше навик точно като излезе от банята да се изпишка на повивалника

И аз така чух ... за това се запасих с чаршафи  Joy Joy Joy

nikita_gd какво ти е бе мила  Hug

# 152
  • Варна
Фейт, браво на теб  Simple Smile Изпрала, изгладила...
Като правихме детската на голямата сложихме две еднакви ъглови гардеробчета предвидливо  Wink Обаче толкова дрехи купувам , че няма место къде да ги навирам. Купих пак от тези вакумираните торби и ще се мъча. Чудя се обаче, дали да слагам дрехите на бебето в стаята на каката /за да не влизам постоянно и посред нощ за нещо си/ или да изпразня скрина в нашата спалня, където сега държа хавлии  Rolling Eyes

Аз калъфки изобщо не съм ползвала. не съм слагала възглавница сигурно до годинката

# 153
Чудя се обаче, дали да слагам дрехите на бебето в стаята на каката /за да не влизам постоянно и посред нощ за нещо си/ или да изпразня скрина в нашата спалня, където сега държа хавлии  Rolling Eyes

Аз калъфки изобщо не съм ползвала. не съм слагала възглавница сигурно до годинката

По-добре наистина ги размести ... да не влизаш посред нощ например при каката, а и на теб да са ти по близко и на удобно място  Heart Eyes

Кой беше казал, че е купил пликове за вакумиране от две места, но едните изтървали   Rolling Eyes
Май на джъмбо някой ги препоръча ... че и аз трябва да взема поне два три.

# 154
Здравейте и аз да се запиша в новата тема преди да сте я изписали

# 155
Привет, мами!  Hug Не мога да смогна да ви изчета. Grinning Добре дошли на новите мами  Hug Взех си помпата на Авент от Аико. Благодаря ти, Фейт, че ни светна за промоцийката  Hug Доста неща харесахме с таткото и започваме усилено пазаруване.  Party Ще поръчаме креватчето, а количката, столчето за кола, шезлонга и други дреболии ще ни ги подарят  Heart Eyes
Да се отчета с моя преглед: беби е с главата надолу, беше се надупила  Laughing Върви си според седмицата в която е. Всичко й се развива в норма.  Heart Eyes Хемоглобина ми предния път беше 107, а сега е 114 и съм много доволна   newsm44 СУЕ ми е малко завишено, иначе другите неща са в норма. Сега чакам да ми излезнат резултатите и от урината, дано и там всичко да е наред  Praynig Това е за сега от мен и се връщам да ви чета.
П.П. Благодаря, за темичката, Фейт, както винаги е страхотна.   bouquet
Сега ми излезна и урината: всичко ми е в норма Simple Smile На пук на жегата съм много  щастлива!!!

# 156
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте и от мен   bouquet
Леле,чак сега разбирам защо се оплаквате от жегите  ooooh! Наложи ми се да изляза да свърша една работа и едвам се прибрах,лицето ми беше червено като диня.Един човек ми отстъпи място на опашката  Simple Smile Ама,да ви кажа,като си стоиш вкъщи на климатик и гледаш как весело пече през прозореца,хич не са проблем жегите  Mr. Green И разходчица покрай морето след 20.00ч хич не е зле  Heart Eyes
Абе,момичета какви са тези багажи и болници,юли сме още  Naughty !Нали сме септемврийки  Simple Smile Не давам на никой да ражда преждевременно  Hug

# 157
  • където мечтите се сбъдват
Седиш и чакаш всеки ден като идиот я да започнат контракции, я води да изтекат. А през това време тел ти постоянно звъни с репликата "Аре бе кво стана не роди ли вече?"
Joy Joy Joy
Сега ми е смешно,ама после да не ми се стъжни  Rolling Eyes

# 158
Аз вече почти всичко от първа необходимост за бебата имам,но не съм прала и гладила нищо още-все мисля,че е рано ама от август се стягам и почвам по малко wash hang :1ironing.Само за мен още нищо не съм купила,но ще питам утре на ЖК за списък  Rolling Eyes
През нощта като сънувам че беба плаче и аз викам ама от къде плаче,къде е,а то я чувам от коремчето  #Crazy и се събудих супер уплашена и в паника  cry

# 159
пак съм тук  Hug определено спах до 12ч  Heart Eyes

крем - купих малка Лансинох - продават и големи, но като не знам, дали изобщо ще ми потрябва...
имам и 6 малки мострички на Гермастан - но той вече е с отмиване  Grinning

багаж - още си нямам багаж за болницата и не съм прала - чака ни килим, пердета, сглобяване на скрин, кошарка...  Crazy и миене на прозорци...

отпуск - мъжо си пусна отпуск 2 седмици  Heart Eyes от 27 август - 9ти септември - каза - все ще родиш в тоя период  hahaha

# 160
  • София

Момичета здравейте,опитвам се да ви чета редовно,но не винаги става,решила съм от днес да не пропускам нищоооо Simple Smile

radost81 относно нощничката моя приятелка роди преди 20 дни и каза че и е много удобна,даже си беше взела 2 да има за преобличане и мисля и аз да си взема Simple Smile

F.a.t.e. темите винаги са уникални поздравления,въпреки че редовно и аз гласувам  Heart Eyes

Исках да ви попитам дали някоя от вас се е записала за Отворените врати във 2 Градска на 25.07.

Аз ще раждам там, но няма да ходя на отворени врати. Все пак ако ходиш ще се радвам да споделиш впечатленията си  Simple Smile Hug

# 161
Взех си помпата на Авент от Аико. Благодаря ти, Фейт, че ни светна за промоцийката  Hug

Моля  Hug
Иначе онзи ден разбрах, че и нашата количка ще ни я купят  Heart Eyes та ни отпада като разход Whistling
Сега ще погледам още някоя, защото така или иначе не съм се спряла на конкретна със сигурност  Heart Eyes

багаж - още си нямам багаж за болницата и не съм прала - чака ни килим, пердета, сглобяване на скрин, кошарка...  Crazy и миене на прозорци...

Ние почнахме с прането на клими от предната седмица ... местеното и сглобяването на кошарата ще е към края на месеца /когато мъжо излезе в отпуск/ а багажа е почти готов ... само трябва да се метне в някой сак  Mr. Green

# 162
Здрвейте, момичетеа! Гледам, че залагате. Аз няма да залагам коя ще е майката, а само ще заложа, че първото бебе ще е мома!
 Исках да попитам момичета раждали в МД, аз като съм си избрала да раждам там, кога трябва да отида, трябва ли някакъв предварителен запис и т.н. Че малко не съм наясно с нещата! Благодаря ви предварително! Hug

# 163
  • Варна
Фейт като каза сак, та се сетих. Като ходихме на отворени врати в окръжна тук, казаха, нещата да се носят в найлонови торби , а не в сакове. Все пак са от плат , а там е болница , да не се ползват отново.  Аз няма да раждам там, но се замислих дали наистина да не взема една голяма торба като тези от Джъмбо и всичко да побера там.

Поръчах и аз чаршафчета от ТАЧ  
http://tac.bg/happy-fishs-p-1478.html
Ще дойдат в други ден  Simple Smile

Ами не става нещо линка, но като се завлачи горе се отваря страницата.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 12:56 от Barbera

# 164
Сложи линка на нов ред ... да е самостоятелен без точки и запетаи около него  Peace

На нас не са ни казвали нищо са тобрите или саковете. Но миналата година бях със сак и никой нищо не каза  Heart Eyes
А багажа си е много ... пък не ми се влячат торби  Crazy
Отделно ще имаш и още един сак за бебешока ... то ще станеееееее  ooooh!

Рошли ... кога точно се прибира мъжо  Hug
Предполагам какво ти е хубаво и в момента е нормално да мислиш само за това  Hug

Общи условия

Активация на акаунт