СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 404
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и от мен  Simple Smile
Фейтче, благодаря за разхлаждащия коктеил  Heart Eyes ама нещо май половината си го изпила преди да го снимаш  Mr. Green  Hug
Поздравете мама зайка от всички нас  Heart Eyes

# 586
ооо видяхме се хихихи,лежим си и двете стая до стая Whistling
с надупчени дупета и ръчички Tired ама се запознахме де хихихихи

# 587
Стискам ви палци, момичета!!! Сигурно никак не ви е лесно да сте в потискащата болница! Дано по-бързичко се измъкнете от там с положителни резултати!

Аз качих комплекта. Страхотни неща сте купили всичките!!!  Hug

Ние се каним да отидем да поразхладим трътки на плажа.

# 588

Аз съм в Надежда и мога да ти препоръчам поне трима добри педиатри от 8-мо ДКЦ, само ми кажи дали си заинтересована  Simple Smile

И аз се интересувам може ли да споделиш Simple Smile
Agira Каква марка е комплекта много е хубав.

# 589
Привет и от мен, момичета!  Hug

Първо искам да благодаря на всички за пожеланията към баткото.  Heart Eyes Рождения ден мина много добре. Но от четвъртък пък аз съм с едни спазми и колики в стомаха.  Whistling Такова чудо не ми се беше случвало досега и на никой не го пожелавам.  Praynig Днес вече може да се каже, че съм по-добре, но ще си остана в леглото за всеки случай.  Tired

Скорошно оздравяване желая на Мама зайка и ФранческаHug  А на останалите лек и усмихнат ден!  dance

# 590
Flowers, на "KOMES" е - българска марка. Купихме го от Детски маркет "Рая" - Варна, но фирмата е софийска. Долното боди е много фин памук, а гащиризончето и останалите неща са плътни и мекички. Пелената е много голяма и е двойна. Както вече казах - от месеци обикаляне, за пръв път нацелих нещо, към което нямах никаква забележка.

# 591
Agira страхотно е комплектчето  Heart Eyes нали и аз на жълто налитам
И на paca73 също много ми хареса

# 592
Здравейте момичета, и аз да ви разкажа за мойте перипети  ....на петък 13, а уж ми върви на 13/ аз съм родена на тази дата ноември месец и съм скорпион, Фейтче/и така пихме сутринта кафенце с други бъдещи мами и после малко разходка по магазините и излизайки от единия на една от стълбите и аз неразбрах как паднах на колене и ръце, но слава богу опазих корема. Сега съм с охлузени колене и то какви и как боли не е истина.
В четвъртък бях на преглед водих си и малкия мъж /синът ми/ поради липса на голям и той да види бебо на ехограф не че успя да види нещо, но много се вълнуваше, бебо е добре 1500гр. според параметри на главичка, крачета и т.н., пусна и тоновете да чуем, мерене на корема, тегло и кръвно и всичко заа 6 минути.Пусна ми изследвания за кръв и урина в понеделник ще ги правя.... и така.
Днес и утре ще е много горещо, пазете се момичета...... блазе им на всички близко до морето как ми се иска и аз да се топна ...тази година ще се размина за разлика от миналата компенсирах с ходене два пъти, аз ще го преживея на малкия много му е мъчно, дано баща му си дойде септември за бебето и да го заведе за седмица.
Прекрасен уикенд ви пожелавам и летни инезабравими емоции! smile3502

# 593
Agira страхотно е комплектчето  Heart Eyes нали и аз на жълто налитам
И на paca73 също много ми хареса

Благодаря!  Hug И аз съм така с жълтото. Някак не мога да се пречупя да купувам розовки неща на беба. Все ме тегли към жълтичко, зеленичко, червенко... Можеби защото майка ми като дете никога не ме е обличала в розово и до днес много-много не го обичам и не посягам към тоя цвят.

# 594
Оплете ми се погледа докато ви чета  Laughing
Консултацията мина добре, качвам си килца  Embarassed, в моя защита няма да казвам колко  Embarassed Laughing
Но не ме гледаха на ехографа, защото лекарката ми я нямаше. А вместо това акушерката с опипвания по корема провери бебка как е и каза: Оооо, големичка е, около 2 килца  Shocked Shocked Shocked Ауууу! Като я родя ще видя колко е в същност  Laughing
И още нещо, искам да ви почерпя по повод моя брак, сключен на 13-ти петък  Hug

# 595

И още нещо, искам да ви почерпя по повод моя брак, сключен на 13-ти петък  Hug

Честита годишнина на патерици с пожелания за дълъг и щастлив семеен живот и септември една жива и здрава принцеска за още повече щастие  Hug

# 596
Здравейте тумбачета Heart Eyes
На Мама Зайка и Франческа  Hug Praynig Всичко ще е наред,ние сме с вас,подкрепяйте се и вие взаимно.
Вале,лежункай си да си стои и бебчо на място:)Говорих с кумата ми за такива инжекции,на нейната приятелка са били от 6м,каза че всичко си е било ОК с бебчо и са си живи и здрави в къщи и се гледкат Hug И с вас ще е така. baby_neutral
Мен ме събудиха рано-рано:)Пихме кафенце,бърборихме си,имам си гости за събота и неделя и сега пак ще полегна Laughing
Оххх излязох на балкона и направо щях да падна  от жега.Лежа си под климатика и ми е екстра.
Моя бебок тия дни е много мирен.Ритка по малко,явно няма много местенце вече.Че и ние сме към 2кг. baby_neutralНо ми е притеснено така,предпочитам да не спира да мести корема Wink
Момичета,всички имате страхотни покупки. preggo
Аз вече съм 32 седмица,8 месец #Crazy Отлетя времетоо,не остана.

# 597
  • София

Аз съм в Надежда и мога да ти препоръчам поне трима добри педиатри от 8-мо ДКЦ, само ми кажи дали си заинтересована  Simple Smile

И аз се интересувам може ли да споделиш Simple Smile
Agira Каква марка е комплекта много е хубав.

С две ръце препоръчвам д-р Любка Борисова, тя ми е и личен лекар, и е педиатър на дъщеря ми откакто се е родила-11 години вече. Не е привърженик на антибиотиците,изписва ги само в краен случай и има достатъчен опит. Само,че не съм сигурна дали приема нови пациенти, тъй като говорих с нея за бебето дали ще ни лекува,тя ми сподели,че ще ни вземе само, защото и каката е при нея.

Другата лекарка,която препоръчвам е д-р Каменова- налагало се е да ходя при нея, когато нашата не е на смяна или отсъства, поради някаква причина- внимателна е жената и си изпипва пациентите.

Още две имена ще спомена, за тях нямам личен опит, но съм чувала много добри отзиви от няколко места- това са д-р Георгиев и д-р Беремлийска.

Всичките тези лекари са в 8-мо ДКЦ в кв.Надежда 1 част, има едно крило, от централният вход вдясно- ниската част на поликлиниката. Ако нещо не съм обяснила добре, моля да ме извините и да ми кажете, ще се опитам да се поправя. Simple Smile

# 598
мерси момичета Hug и от нас имате гушки Hug
до преди малко ни правиха запис на тоновете заедно  Blush
и от нея имате поздрави  Peace

# 599
Стискам палци и аз на Мама зайка и Франческа .
pecata и Flowers бях при д-р Беремлийска и хич не съм доволна от нея .

Общи условия

Активация на акаунт