СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 394
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Фейтче, благодаря за разхлаждащия коктеил  Heart Eyes ама нещо май половината си го изпила преди да го снимаш  Mr. Green  Hug

Mr. Greenами вий моооУ закъсняхте и аз прежаднях  Joy Joy Joy

Agira наистина изглежда доста хубаво това комплектче  Heart Eyes само да ти кажа, че имаме нов албум с покупките, че този доста наедря  Mr. Green

paca73честито комплектче и на вас  Hug а тази розова шапка с ушичките е много сладурска  Heart Eyes

Франчи ... радвам се, че сте се видяли /поне ще сте си дружки/  Hug

Стайси мила ... и теб те мислим ... чакаме да се прибереш и да пишеш как си  Hug

dariel  Joy Joy Joy /първо така реагирах/  Blush Mr. Green обаче после се зарадвах, че не е станало нещо лошо ... пази се и внимавай  Hug

Пипи ... честита годишнина на патерици ... все така да се обичате и да станете горди родители на есен  Hug

Изчезвам да си направя едно фрапенце, че направо заспивам и се разтапям на компа ...  Mr. Green

# 601
Момичета,здравейте!
Използвам моите до като са в Пикадили да ви проверя.
Имам едно въпросче...Може да ви се стори де да знам тъпо,ама...
Мамите с по-големи дечица как ще подготвяте къщата за периода в който ще сте в болница?Защото  аз освен да наготвя пет манджорляка и да ги замразя за друго не се сещам newsm78 Аз съм  малко маниачка на тема чистота и всеки ден се "ближе" в нас.Та следващия петък ще падне голямото чистене....
Гледам да улесня мъжо ,а не като се върне от работа и да готви.Но за друго не се сещам.Понеже малкия и татко му ще си се гледат двамата(той ще е на градина през деня,де)
А ако ми се размине срещата....хехе август пак същата процедура  Mr. Green

# 602
Здравейте мамита! От три дена не съм ви чела и не мога да наваксам Laughing Исках да споделя с вас, че от 2 дена таза така ме боли (особено в ляво), че вечер не мога да седна или да стана след това..направо костта ме боли newsm78 . Дали е нормално, таза ли се разширява? С подуването се справям като стоя на хладно и по- малко разходки в жегата. И аз като вас, както бяхте писали, ходя много често до WC и бебчо много ме притиска ниско. Ако има как по цял ден ще съм в тоалетната.. Whistling  Усмихнат ден на всички  bouquet

# 603
Канелче ... аз лично не се бях замисляла по този въпрос с храната  newsm78 но пък не се притеснявам, че ще остане гладен. Все може да си напазари и сготви две яйца, дето се вика ... пък и пици на парчета и дюнери бол има  Joy  Все си мисля, че дори и след раждането няма да ми е изобщо до готвене  ooooh! ... така, че в началото ще сме на малко сух режим на хранене, докато се нагодим с бебешока вкъщи Heart Eyes

pocoloco1 точно това е ... таза се разширява е се подготвя  Crazy

На мен вчера ми донесаха няколко гащеризончета и жилетчици  Heart Eyes /бодита отказах, че имам достатъчно  Joy/  ще трябва да ги изпера и изгладя и мисля, че от към дрешки на първо време съм готова  Sunglasses

# 604
  • Бургас
Здравейте момичета! Досега бях без компютър (голяма мъка е) и пак имам много да чета, но накратко да кажа за вчерашната консултация.Корема ми е пораснал с цели 10 см и вече е 100 см. Бебока отговаря на 30 г.с. Кръвното ми беше 140/90, което за мен е супер високо. Сега го меря три пъти на ден и го записвам колко е. Повече от 100/70 не е било, пък вчера какво му стана? Питах доктора си за третата  фетална морфология , но ми каза , че ако искам и имам излишни пари мога да я направя. Бебето си е екстра, така че поводи за притеснение нямам.

Сега се връщам да видя , това което съм пропуснала Simple Smile

# 605
Milena_87 Даммм значи не съм само аз така  Grinning
Ариел моята лична лекарка е много добра и си е педиатър ,което е предимство от 24 ДКЦ, но си преглежда в нейна кабинет точно до поликлиниката в новите блокчета Simple Smile При интерес ще ти дам телефон.Винаги е на линия и се тревожи да всеки неин пациент.
А съм обиколила всички педиатърки в надежда защото имам малък брат Simple Smile

Ей значи сме поне 3 мами от надеждааа  Hug Hug Hug Hug Hug

Здравейте, групата в района на кв. Надежда се увеличава. Аз съм от кв. Свобода. Не съм от активните във форума, но влизам от време на време да ви чета.
Бебе септември 2012 искам да те попитам как се казва педиатъра от 24 ДКЦ. На мен ще ми е много удобен аз съм много близо до поликлиниката.

# 606
Как сте софиянки. Усетихте ли нещо?

# 607
Мдааа! Люшна за кратко

# 608
Ох , да се отчета и аз какви ги свърших - и аз паднах в банята  ooooh! видях две петънца и дай да ги изчистя и .....бам по колена ,дано не станат синки, че не знам как ще обяснявам /мисля да не казвам на мъжо че ще ми се кара /  ooooh!
Сега отивам малко да полегна ,че нещо ми е завъртяно на главата  Whistling
Канела и аз мисля че гладни няма да останат за 5 дни, но после много трудно докато се настроиш с бебето и другите у дома ,добре че сега е сезона на пресните зеленчуци и има голямо разнообразие така че ще се оправят  Heart Eyes

# 609
Неее,аз нищо не усетих. Shocked

# 610
Брей какво падане съм направила чак земетресение предизвиках  hahaha
Лягам няма повече ..... Joy

# 611
Ехе, добра група се заформи, та да се присъединя и аз, аз съм в "Свобода" до 24дкц, до нас е още една съфорумка, която не се включва редовно. Искате ли да се организираме на едно кафе, че ние сме си бая  Laughing
При Берамлийска са няколко мои приятелки, те си я харесват, на мен ми се струва, че си е старата школа във всяко едно отношение, но може би е добър диагностицик, ама си изписва май доста антибиотици .
Преди малко тъкмо се канех блаженно да заспа - и нов трус, писна ми, само се психясвам с тези заметресения!
Една от нас, този детски пубертет ми взе здравето, за следващият не ми се мисли отсега, но това е един ужасен период  Sick
За спането настрани, мойто се обръщаше от първият си ден по гръб и спеше само и единствено така. Никога не е повиван, нито в в болницата, нито от мен.
За непрекъснато мазане с крем против подсичане - аз съм против, но аз като цяло съм против всякакви неща от рода "за всеки случай" ( температуропонижаващо след ваксина- за тези, дето слагат  Wink, още една дреха - да не настине, будене за хранене- да не е гладно, ама пък не усеща милото и от сорта), та май се поотнесох!

# 612
фейтче дааа Peace

# 613

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha хахахаах .... лягай си верно, че виж ко стана  Mr. Green

Тук добре, че нищо не усетих ... както съм сама щах да се побъркам  Crazy

# 614
rotfImao rotfImao rotfImao И тук се е усетило,звъннаха ми да ме проверят веднага,ама аз не съм усетила-подремвах Flushed newsm43

Общи условия

Активация на акаунт