СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 486
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро момичета Simple Smile Нямате изчитане  Crazy
Бързо оправяне на мамите дето са в болницата или с проблеми още малко остана Simple Smile
Аз в понеделник съм на лекар и съм си заформила пълна програма...тонове, ехограф, кръвна картина, урина и микробиология Simple Smile Аз по принцип си ходя на две седмици и само един месец съм пропуснала да ида по средата и сега си мисля да почна да се появявам на 10 дена, а после всяка седмица Simple Smile Горкия ми доктор сигурно ще му писне да ме гледа хихихи

# 481
  • София

Еl Sol честно казано и аз за първите тонове не плащах, но тогава бях и на консултация, а онзи ден си бях само за тонове, но не ми дадоха бележка, а само името си казах на касата. Кога ти е следващото ходене? Аз имам час за 27, май за 16 и 30 беше, трябва да погледна. Мартичка, Чики вие за кога сте?
Хубав ден на всички  Hug

Аз още не съм се записала, ама с д-р Коновалова се разбрахме за 30.07. То вече с новата им система не дават бележки, а на касата само с името се плаща. Ти там ли ще раждаш?

# 482
Добро утроо:).След вчерашния ужасен и горещ ден,днес започна толкова обнадеждаващо с тая буря посред нощите.Още е хладинка,не спирам да и се радвам.
Току що гледах и в сайта на Нои ,че са ми занесли предния болничен,дето до онзи ден беше в неизвестност и шефката и счетоводителката се надпреварваха да ме лъжат при коя от двете е.Е,важното е ,че са го оставили където му е мястото.Simple Smile.
Заинтригувах се от 2ра градска,Мери Гери още малко инфо ще помоля-стаите ,които не са платени как ти се струват и важи ли това за бебето да си е при теб и в тях?
Мартичка ,чудесни новини.Нека си расте момченцето ти и да си дойде на време Hug

# 483
  • Варна
Добро утро, момичета. Днес едва се надигнах от леглото. Много ми е тежко и топло. Ходих до Кауфланд на пазар и едва се прибрах. Направо се влачех до вкъщи, а вчера обиколих целия град пеша. Сега седя гола вкъщи и нямам намерение да се обличам  Mr. Green Да ви кажа, че намерих много хубави превръзки за родилки, ама нямат марка. Правиха операция на баба ми в терапията и от аптеката там ги взехме за превръзки на корема. Останаха ми няколко и аз като ги отворих да ги видя много ми харесаха, защото са дълги, широки и памучни. Самозалепващи се и малко приличат на памперс, понеже имат нещо като ластици отстрани.

# 484
Добро утро момичета!
Първо да кажа, вече някои мами са разбрали - НЯМА ПРОМОЦИЯ В ТЕХНОМАРКЕТ
-LiLi- и на мен ми е мн топло през нощта, често не мога да си поема въздух, абе ужас ooooh! ooooh! ooooh! и при мен като теб ме избиват нервите. Тенисктите аз отдавна ги хвърлих - спя по гащи и едно от тия безшевните къси потничета дето са като спортни сутиени.

# 485
Да ви кажа, че намерих много хубави превръзки за родилки, ама нямат марка. Правиха операция на баба ми в терапията и от аптеката там ги взехме за превръзки на корема. Останаха ми няколко и аз като ги отворих да ги видя много ми харесаха, защото са дълги, широки и памучни. Самозалепващи се и малко приличат на памперс, понеже имат нещо като ластици отстрани.

А на бройка ли се продават ? Кажи повече инфо цена и ориентир да търсим Praynig[/color]

Цитат
Добро утро момичета!
Първо да кажа, вече някои мами са разбрали - НЯМА ПРОМОЦИЯ В ТЕХНОМАРКЕТ

Е аз чаках Фейтито ама мерси за инфото няма да се разхождам изобщо

# 486
И аз спя по същия начин,безшевно потниче и гащи.Преди също не изтрайвах тениски и спях с потници,ама сега съвсем;).За промоцията-жалко.

# 487
Добро утро!
Прави сте момичета, че креватчето трябва да се види на живо, че снимките подвеждат. Ще търся още, пък дано го намеря някъде.
chiki    в кой магазин го видя?  
Точно люлката ми харесва. Аз държа да има люлка, а и да може да се застопорява. Че има някои, които не могат и все се люлеят. Другото, което ме грабва е подвижната решетка. Пише, че може на 2 нива да се нагласява, а вероятно може и да се маха напълно.
Това за празното креватче е поредното суеверие  Wink Аз съм го чувала, ама за количката. Не им обръщам внимание. Та после като порасне детето и по цял ден играе или е при баба на гости, креватчето нали му стои празно.
Хайде и аз да се присъединя към отбора на неспящите нощем. По цяла нощ се разхождам до 00. Въртя се, ставам, лягам и чак сутринта се унасям.

# 488

Така вчера се озовах в Пренатал. И аз да намажа от онези 60%, с които Флауърс ни зариби  Laughing Купих толкова много и толкова готини нещааа. Умрях от кеф  Wink

Моля да ми дадеш пример с цените че моя мъж не е от тези дето имат търпение да не си хабя патроните да ходя до The Mall  bouquet Hug

# 489
  • София
Аз миналата нощ въпреки горещинатасъм спала и за 00 чак сутринта в 5:30 станах, ама тая нощ като се събудих в 2 и нещо за 00 и то почнаха ветрове, гръмотевици, чудеса и тези капки по перваза...няма такова въртене. И сигурно съм се унесла и 4:30 пак ме алармира за 00 и пак няма заспиване и сутринта за малко да се успя за работа. И все пак си мисля, че е по-добре да си много бременна през лятото. Една широка рокля и готово, скачаш в чехлите и готово. А зимата какво ще обличаш, как ще си закопчаеш палтото с огромния корем, как се обуват ботуши...и като излезеш как се придвижваш в снега и леда...на мен и небременна ми е трудно.

# 490
  • Варна
Превръзките се продават на бройка, ама колко струват незнам, защото много неща купувахме наведнъж. Предполагам, че са някакви стотинки, защото все пак не са марка, пък и точно там до болницата бабите ги купуват на килограм за операции.

# 491

Еl Sol честно казано и аз за първите тонове не плащах, но тогава бях и на консултация, а онзи ден си бях само за тонове, но не ми дадоха бележка, а само името си казах на касата. Кога ти е следващото ходене? Аз имам час за 27, май за 16 и 30 беше, трябва да погледна. Мартичка, Чики вие за кога сте?
Хубав ден на всички  Hug

Аз още не съм се записала, ама с д-р Коновалова се разбрахме за 30.07. То вече с новата им система не дават бележки, а на касата само с името се плаща. Ти там ли ще раждаш?

Явно съм пропуснала новата процедура  Peace Няма да раждам там, тъй като не мога да си го позволя, пък и д-р Тимева ще бъде в отпуск  Peace

Заинтригувах се от 2ра градска,Мери Гери още малко инфо ще помоля-стаите ,които не са платени как ти се струват и важи ли това за бебето да си е при теб и в тях?

Миленка, стаите според мен са много хубави, особено на фона на стаите, в които съм лежала в другите държавни болници. Ремонтирани са, светли и чистички с хубави мебели и матраци Дормео, както каза акушерката  Whistling Бебчето си е при теб и в обикновените стаи. Питай ако искаш да знаеш нещо конкретно, че не се сещам какво друго да кажа, а да на обикновените стаи банята и тоалетната са в коридора срещу стаята, също са нови и чистички. Мисля, че тази болница е много добър избор. Може да има места за отворените врати май на 25 бяха следващите, защо не идеш  Hug

# 492
franceskasweet оправяй се бързо мила  Hug Praynig   не каза какво има, ама то дали и на теб са ти обяснили защо те пращат да лежиш
Milena_87 и в обикновените стаи във втора бебчо си е при теб.
За превръзките - има едни за родилки - Tino май се казваха. Има ги в кауфланд и бях попадала на промоция, та ми дадоха мостри и имам няколко, За останалото мисля едни нощни да си взема. За лигнина толкова далечно ми се струва времето, когато сме ползвали, че сега не мога да си представя да си сложа, ама ще видим като започна да подготвям списъка за болницата.
В Щерев май най-евтино взимат за тези тонове - при моя си е като УЗИ-то 30лв. В Шейново 20, а във втора наистина ли са по 25? Моя АГ излиза отпуск и ще ме прати за тонове, където мисля да раждам, а аз като не съм решила и още се чудя  newsm78
ro6li4ka пълна план-програма си заформила.
el_sol, chiki, meri-geri Simple Smile вие ходите в Щерев - само за следене ли сте или някоя е решила да ражда там? Аз мога ли да се запиша само за тонове да отида?

# 493
  • София

el_sol, chiki, meri-geri Simple Smile вие ходите в Щерев - само за следене ли сте или някоя е решила да ражда там? Аз мога ли да се запиша само за тонове да отида?

Аз ще раждам там, защото не мога да имам такова доверие на друг лекар освен на моята си. Не знам дали може само запис, обади се на регистратура и питай 02/9200901.

# 494
Хей  Party привет от мен Simple Smile
Изпратих брат ми, толкова много не помня от кога не бях говорила  Laughing Crazy
Не съм ви чела...нямах възможност...надявам се да сте добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт