Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 142
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • В Града на липите
Спиритче  Hug, драго ми е да те видя.
Как си в тези жеги? Имаш ли време да преговаряш? Или и ти като мен всичко си знаеш?  Joy

Димони, пепел ти на клавиатурата  ooooh! Точно взе да ми минава, дори прочетох една книга и изгледах три филма, даже и на театър ходих. И ти ми попари надеждата  ooooh!
Чудесен пъзел Дениз-Керим си ни наредила  Hug Много добре си спомням как се смях на думите на Мука накрая  Joy Уникална досада е тая жена, уникална!!!

# 91
За мен зарибявката беше очакването за любов, когато за такава и въобще не можеше да се мисли.
Невъзможната любов!
А черешката бяха едни топли кафяви очи, едни красиви ръце с дълги пръсти, една лъскава черна коса, един галещ глас, просто един Енгин!  Heart Eyes

пп - И понеже в другата тема (за Облака) стана въпрос за трудност и изиграване на даден образ тук ще кажа, че няма нужда Енгин да говори. Достатъчно е понякога само да се спре камерата върху лицето му и очите. Такава игра само с очи... Уникално е!

# 92
Момичета извинявам се че е тотално офф топик, но искам да ви покажа нещо интересно.

Скрит текст:
Това е видео, заснето през 2010 от случайни свидетели от група момчета и момичета на нещо доста странно. Попадат  на полицейски ескорт, който преследва обект във въздуха. Има военни камиони, които пренасят нещо, охрана, сирени, военни хеликоптери във въздуха. Те заснемат колкото могат случващото се с камера, към края на видеото успяват да занемат в небето летящия обект, който е изключено да е самолет или въртолет, защото се движи тотално хаотични с резки смени в посоката и скоростта. Хеликопети и самолети  нямат тази способност.
Изгледайте цялото видео, много е интересно и  няма как да се фалшифицира, защото ясно се виждат и полицейските коли с включени сирени , и летящият обект над тях. Има много коментари под видеото, много хора са виждали добре направени фалшификации, но всеки споделя че това изглежда абсолютно автентично. Рзбира се не е имало никакъв коментар от правителството по случая, кактвата е обичайната им политика. Но от клипчето става ясно, че се интересуват от подобни феномени.

Ето го и видеото-

http://www.youtube.com/watch?v=O82renvuC9o&feature=related

Нкратко. Много пъти сме спорили с мои приятели за произхода, на света, как се е зародил животът,  има ли Бог и редица други философски теми. Аз съм на мнение, че е вселената е нещо всеобхватно , има милиони галактики, във всяка галактика има милиони планети и за мен е абсурдно да се вярва, че само на Земята има живот. Ванга, която аз безкрайно уважавам и наистина вярвам в дарбата й(личен опит) е казвала, че има висш размум, че вселената е много по-сложна от колкото нашите умове могат да приемат.
Също е ясно , че НАСА праща спътници, за засича сигнали, показват след това какво са открили, снимки и тн. Но всичко е цензурирано. И трябва да е така.НАСА имат много повече информация от това, което представят на хората. Има стотици засекретени архиви, правят се разработни и тн. Но тези неща не са наична фантастика, макар и да звучат така. Въобще проблема е доста сериозен, но за съжаление повечето хора го обръщат на бъзик, когато сава въпрос за нещо свръхестествено, което те не разбират.
Постепенно  много правителства почват лека по лека да разсекретяват документи , Дори има публичен сайт на ФБР, където има публикувани официални документи.  Но по-скоро те са признания на свидетели и разкази на военни, натъкнали се на неиндентифицирани летящи обекти , нищо по-сериозно не е разсекретено все още.
Правителствата дълги години   публично отричат да събират каквато и да е информация за подобно феномени. Но всъщност въобще не е така, правят се разработки и това е публична тайна.
АКо човек се разтърси , много инфо може да открие,. А и съм на мението, че правителствата не биха се занимавали с подобни неща, ако са само в сферата на фантазиите им.

Надявам се на да не съм ви досадила много, но наистина това клипче е доста добро и ми се искаше да ви го споделя.  Simple Smile Simple Smile

# 93
За мен лично, магия е целият филм. Интересна история, с кауза, разказана добре, с интриги и обрати.  Подходящ и добър, мнооого добър актьорски състав, прекрасна въздействаща музика. Не съм специалист, не мога да се изкажа за режисьора, операторите и други подробности от кухнята на филма, но на мен почти всичко от тяхната работа ми хареса.
И на фона на всичко това една прекрасна любовна история, изиграна не, изживяна от блестящите Фатмагюл/Берен и Керим/Енгин!
Повярвах на всяка тяхна емоция, на всяка тяхна сълза, на всяка тяхна въздишка, на всяка тяхна усмивка! Съчувствах им, тъжих с тях, болеше ме за тях, радвах се с тях, обикнах ги! Обикнах ги, свикнах с тях и сега много ми липсват!

Присъединявам се с две ръце към обобщението.  Peace Но искам да добавя, че на няколко кадъра става очевадна добрата работа на хората зад кадър - когато Керим намира Фатмагюл след обаждането и по тел. на Мустафа (помните ли?) - осветлението, ъгъла под който показаха лицето му, облеклото (бялото поло)... всичко това така подчерта погледа и едва сдържаните сълзи в очите му, че ме накара да получа световъртеж... Simple Smile Втори такъв епизод беше самоубийствената катастрофа на Вурал... последният кадър - където през кръвта по лицето му се вижда проблясъка на сълзата на съжаление... отново отлична работа на режисьор, оператор, осветител и пр... отново разтърсващ кадър.

# 94
Аз предлагам да уточним за кой ли път,кое точно ни зариби.

И друг път съм го писала ,но не ми пречи пак.Започнах да гледам филма заради Берен Саат,стигна се до насилието и спрях  Embarassed.После моето злато ми подхвърляше от тук -там какво се случва и ми загложди любопитството.На епизода в който ги ожениха ми каза"малеее ще женят момичето за единия" Казах си не няма начин да го гледам -това е пълен абсурд,а толкова харесвам Берен ,но не ми се получаваше! Докато не попаднах на форума и- о лудост ,четох коментарите ви ,виждах всичките ви вълнения и ми се прииска да разбера защо е тази лудост. Беше точно 61еп, ,следващата беше 62 еп и в темата беше "горещо". Това ме провокира да изгледам епизодите ,които коментирате,видях много по-различна история от това което беше в моите представи,харесвах ,различните мнения и се започна маратонското гледане(първо отзад на пред ,после в нормален ред,после гледах с вас от балкона  и после си повтарях по ен на брой любими сцени). В темата се включих по-късно (познавах никовете ви и всяко едно изчезване на съфорумка ми липсваше)Та за мен главният виновник за това зарибяване както го нарече Димони е тази тема и всички Вие мили момичета! Обожавам Берен ,за мен тя е уникална актриса ,така открих и Енгин,и особено ми харесва тяхното партньорство! Историята на филма ми е много въздействаща и емоционална -това също ,но като цяло ако не беше темата щях да пропусна този шедьовър със сигурност! Hug Heart Eyes

# 95
  • Разград

STARTV
Büyük Risk, Ünlü Oyuncu Selçuk Yöntem'in Sunumuyla Hafta İçi Her Gün Star’da.
19.20'de izleyebileceğiniz Büyük Risk'te bugün Kenan Doğulu ve Beren Saat soru soracak.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 15:11 от vania_e

# 96
Появата на Дениз беще точно навреме , а начинът по който се появи беше страхотно режисьорско решение.Тя е толкова открита и непринудена ,че Керим колкото и да се правеше на сдържан и дръпнат погледът му на прозореца и позата лего облегнат говореше друго-радост от това че има сестра . А Мука катто винаги направи точните изводи  и този път беше права-невероятен образ

# 97
STARTV
Büyük Risk, Ünlü Oyuncu Selçuk Yöntem'in Sunumuyla Hafta İçi Her Gün Star’da.
19.20'de izleyebileceğiniz Büyük Risk'te bugün Kenan Doğulu ve Beren Saat soru soracak.

Доколкото разбрах Берен и Кенан ще участват в това предаване Büyük Risk по STARTV, където водещ е Селчук Йонтем (Аднан от ЗП) от 19:20 часа. А може ли линк за тази телевизия?  Praynig

ОК! Намерих - http://www.startv.com.tr/canli-yayin

# 98
  • софия

Joy Joy Joy

Хрисе - не ви изпускам от поглед... Hug
ноооо.....тръстика здраво и в тия жеги не е човешко да се бачка....скпана съм Hug
неждая се от яко преговор, но разчитам изцяло на вас - Димони, Дилеми и коментарите и снимките на всички вас... Heart Eyes

аз започнах да гледам филма заради Берен. Към 3-та БТВ серия се засяпах по Енгин и малко след това бях тотално обсебена.....вдигнах температура и джи-пи то ми вика , че съм имала грип, ама не ми се вярва да е познала... Joy
но признавам си - ако историята и всички актьори не бяха толкова добри, само Енгин нямаше да ме задържи...

после изведнъж магията се развали и бях много тъжна...

ама докато бях омагьосана, сама си разговарях с Енгин...
Скрит текст:
случайно се засичамме в нощен бар...погледите ни се засичат, задържат се и така няколко пъти...накрая той ме повиква с леко движение на показалеца, което виждам само аз.....аз обаче се надувам и му връщам жеста с показалеца....той клати глава и поглежда в страни , усмихва се както само той може, взима си чашата и идва при мен.....
ами.... след това обикновенно се налагаше да влизам в банята... Joy

# 99
Появата на Дениз беще точно навреме , а начинът по който се появи беше страхотно режисьорско решение.Тя е толкова открита и непринудена ,че Керим колкото и да се правеше на сдържан и дръпнат погледът му на прозореца и позата лего облегнат говореше друго-радост от това че има сестра . А Мука катто винаги направи точните изводи  и този път беше права-невероятен образ

Че Мукадеската си е права в повечето случаи. Simple Smile Само дето е толкова голям егоист, толкова вулгарна, толкова първосигнална, че... Инак много бързо схваща нещата, още преди нашите изобщо да се дадат сметка какво става с тях, тя вече е уцелила десятката! На тях им остава после само да примигнат и... да си дадат сметка, че са разкрити. Simple Smile))

# 100
  • В Града на липите
Спиритче  Hug, не знаех, че и халюцинации си имала  Joy  Joy  Joy Аз признавам си, дотам не стигнах. Дори и сънищата ми си бяха съвсем порядъчни. Но пък що глупости изписах покрай този филм   Joy  Joy  Joy сега се сетих, че и хайку прописах  Joy да не говорим за "чалъмите на Мука"  ooooh!,определено бях в по-тежка фаза от теб.
Мисля си, че ще ми е супер странно да възприема Енгин и Берен с други партньори. Почти съм сигурна, че ще си останат любимата ми екранна двойка.

# 101
Това предаване днес ли е?
Не че ще разбера нещо ,но пък ще видим Берен и Кенан официално /не само от папарашки клипчета/ и това ще ми  е интерсно ,аз нали почти го съм го харесала като бъдещ съпруг на нашето момиче-щом я кара да грее от щастие .
Вчера в туитъра/хич не ми е ясен / беше публикувано на фен стр на Берен/,че ще участва на кино фестивала във Венеция и нещо за филма й с Моника Белучи ама пусто не пишат на български значи Joy
Ако някой може да погледне и да внесе яснота Hug

# 102
  • София
шегичка, шегичка...

# 103
# 104
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт