, драго ми е да те видя.
Точно взе да ми минава, дори прочетох една книга и изгледах три филма, даже и на театър ходих. И ти ми попари надеждата 
Много добре си спомням как се смях на думите на Мука накрая
Уникална досада е тая жена, уникална!!!

Но искам да добавя, че на няколко кадъра става очевадна добрата работа на хората зад кадър - когато Керим намира Фатмагюл след обаждането и по тел. на Мустафа (помните ли?) - осветлението, ъгъла под който показаха лицето му, облеклото (бялото поло)... всичко това така подчерта погледа и едва сдържаните сълзи в очите му, че ме накара да получа световъртеж...
Втори такъв епизод беше самоубийствената катастрофа на Вурал... последният кадър - където през кръвта по лицето му се вижда проблясъка на сълзата на съжаление... отново отлична работа на режисьор, оператор, осветител и пр... отново разтърсващ кадър.

Само дето е толкова голям егоист, толкова вулгарна, толкова първосигнална, че... Инак много бързо схваща нещата, още преди нашите изобщо да се дадат сметка какво става с тях, тя вече е уцелила десятката! На тях им остава после само да примигнат и... да си дадат сметка, че са разкрити.
))
, не знаех, че и халюцинации си имала
Аз признавам си, дотам не стигнах. Дори и сънищата ми си бяха съвсем порядъчни. Но пък що глупости изписах покрай този филм
сега се сетих, че и хайку прописах
да не говорим за "чалъмите на Мука"
,определено бях в по-тежка фаза от теб.
Препоръчани теми