Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 136
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Разград

Скрит текст:

# 676
Дейзи и аз мисля,че ще го харесам, и може би ще го започна още по -рано  Crossing Arms Харесва ми да гледам актьор,който има много и различни лица и всичките представени чудесно-Енгин е точно такъв според мен

# 677
  • В Града на липите
Ваня, благодаря за Engin akyurek with beren saat kisses 2  newsm51
Страхотен клип. Докато го гледах и си спомних какъв ураган от емоции и взрив от постове предизвика епизода с п.б.н. Не помня обаче колко теми изписахме  Grinning

# 678
  • Разград

Скрит текст:

# 679
  • Пловдив

Е за това говорим. Четири снимки - толкова различно предадени емоции....

# 680
# 681
Дейзи и аз мисля,че ще го харесам, и може би ще го започна още по -рано  Crossing Arms Харесва ми да гледам актьор,който има много и различни лица и всичките представени чудесно-Енгин е точно такъв според мен

Така е, наистина Енгин има много лица, а М.Б и Керим нямат нищо общо, така че няма д аимаш проблем да ревключиш от единип на другия. Дори в играта, жестове, мимики, игра с очи аз не намирам нищо общо с Керим, което ме удивява. Не знам дали имаш причина да чакаш до Август за Облака, newsm78 newsm78  но аз не бих чакала. Ако намериш време си пусни 1ви епизод, който е адски силен , има няколко сцени, които мен лично ме оставиха безмълвна (не преувеличавам, просто бях онемяла от случващото се и от играта на Енгин в тези сцени) .

Убедена съм , че ще ти хареса и ще чакаме да споделич мнение за Облака и за Енгин.  Simple Smile Simple Smile

# 682

Е за това говорим. Четири снимки - толкова различно предадени емоции....

Много точно. Ето затова толкова много го харесвам Енгин, зачщото умее да изразява много емоции и успява да ме докосне, да ми бръкне в душата. А това не всеки актьор го може.   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 683
  • София

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 16:49 от Dilemi

# 684
Страхотен клип. Докато го гледах и си спомних какъв ураган от емоции и взрив от постове предизвика епизода с п.б.н. Не помня обаче колко теми изписахме  Grinning

Хриси, не знам колко теми сме изписали, но колкото и да са , малко са според мен. П.Б.Н не остави никого разнодушен, много поляснои мнения и емоции, но точно това е хубавото, че провокирач зрителите.

Моето мнение, че сцената е уникална , много въздействащо режисирана и изиграна. Често си я гледам в ютюб, защото много ми харесва. А целувките там са нажежени с еротка, адски ми въздействат , според мен там им се получи най-добре и химията,  и страстта , и желанието да се отдадат един  на друг.

# 685
Дейзи основната причина е времето п.т липсата му ,а не искам да го гледам маратонски , а да му се насладя .Август се очертава по лек и затова ,но май няма да дочакам

# 686
ПБН беше и си остава неповторима и за сериали и за филм въобще,поне аз не съм гледала.Изненадваща и драматична и страстна и провокираща и различна -ураган от емоции както каза Хриси и не на последно място изиграна блестящо

# 687
  • Варна
Здравейте!
Имам нужда от малко помощ. Не мога да гледам последните 4 серии на сериала онлайн, компютъра ми загрява и изключва. От линковете на 1-ва страница също не мога да ги изтегля, а сайта, който е даден не ми зарежда. Нещо аз ли не правя, както трябва? Има ли ги на друго място откъдето мога да ги дръпна?

# 688

Хриси, не знам колко теми сме изписали, но колкото и да са , малко са според мен. П.Б.Н не остави никого разнодушен, много поляснои мнения и емоции, но точно това е хубавото, че провокирач зрителите.

Моето мнение, че сцената е уникална , много въздействащо режисирана и изиграна. Често си я гледам в ютюб, защото много ми харесва. А целувките там са нажежени с еротка, адски ми въздействат , според мен там им се получи най-добре и химията,  и страстта , и желанието да се отдадат един  на друг.

Само дето изведнъж се оказа,че нямало било удоволствие в химията,страстта и желанието,ама сценаристка му работа newsm78

# 689
Ето ви клип откъдето е снимката,която коментирахте.Великолепна игра на Енгин.

Pepsilight, опитай тук
http://www.dailymotion.com/relevance/search/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D … B+/1#video=xp1dgy

Общи условия

Активация на акаунт