Отговори
# 60
Бюти,   bouquet

Даниелка, чудесни новини. Все така да продължава да наддава Елеонорка!

Лили, добре завърнала се у дома!

Голям ужас това без топла вода.....и с малко бебе, не ми се мисли.

# 61
ех мъжа ми се прибра от работа и ме сюрпризира, че баба е в болница  Tired та отидохме за вода, банани и някакви неща и отидохме на визитация..седяхме 30-40 мин. и тъкмо тръгваме и една докторка като ме видя и  Shocked и ми се накара  Mr. Green Mr. Green вика ми: момиче, ти с тоя голям корем къде си тръгнала по болниците, инфекции, температури ала бала  Mr. Green но наистина вече само мъж ми ще ходи, но се надяваме до 3 дни да я изпишат  Praynig
а аз май настинах, понеже излязох с мокра коса, щото си мислех, че ще е жега..то пак беше жега, ама като запраска един дъжд, едни ветрове и така жестоко ме схвана гърба, че  Crazy
видеото за сватбата ще е готово другата седмица, показа ни само краткото клипче - около 15 мин. може да го пусна и във фб, направо толкова мило ми стана като се видях отстрани какви сме влюбени маймуни  Mr. Green

# 62
  • София
Бюти, дано се оправя жената по-бързо, а ти да не се разболяваш Hug

# 63
  • София
Ох ще се побъркам,  изнервих се, още слагат колони и се въртят с кабели и се дупят, от мен вода капе, искам да си лягам, обаче трябва да слагам масата, че са ни приятели, леле хич не съм за гости вече.

# 64
Ах как само развеселих дружинката с кървящите животинки- да не ви пусна сега една серийка да ви питам после колко е смешно Joy
ДБС, моето профисионално изкривяване веднага забеляза схемата и новите стени, каква е стаята с новите стени- спалня ли?

# 65
Ох ще се побъркам,  изнервих се, още слагат колони и се въртят с кабели и се дупят, от мен вода капе, искам да си лягам, обаче трябва да слагам масата, че са ни приятели, леле хич не съм за гости вече.

Аз от втория месец не съм за гости, какво остава сега.Днес гладих малко и веднага ме заболя кръста, пих ношпа и легнах малко.
Биби Hug

# 66
Бюти, мерси за новата тема  Hug Дано бабето се оправя бързо.
Идеално_лошата, пия по 2 капсули сутрин от тези (купих от тях, тъй като и малката ги пие, та съчетаваме). Пробиотиците се пиели, за да се избегнат хранителни алергии при бебето, малката ми беше с АБКМ.
http://apteka.framar.bg/30014907/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE- … B0%D0%BF%D1%81-30
Тринити, радвам се, че съм те развеселила с разказа за раждането  Hug
Дбс, дано успея поне до болницата да стигна, че ние не сме с медицинско образование  Laughing,
Белверде, днес четох, че рициновото масло предизвиквало контракции и го пият като преносят, само споделям, не мисля да пробвам  Peace
Кашпичка, големи сме любовчийки в Бургас, сега ми направи впечатление и двете какви сърца сме наслагали  Hug

# 67
Относно мазането на перинеума с бадемово масло обикновено /не бях чувала и за рициново/ се спира накрая.Започваш мисля в 5-ти месец и спираш като влезеш в деветия или три седмици преди термин.Не помня точно как беше.Много помогна на една приятелка.Ще потърся повече инфо и ще пиша.

Редактирам се защото проверих : един месец да се мажеш е напълно достатъчен.Започваш в осмия и спираш в началото на деветия месец  Peace

# 68
Кашпичка, големи сме любовчийки в Бургас, сега ми направи впечатление и двете какви сърца сме наслагали  Hug
Така си е Hug

# 69
Сега незнам другия месец какви пари да чакам, защото трябва да ми преведат един малък, предшестващ 45-дневния, а ако родя този месец 45-дневния се прекъсва и какво, кога, колко  Thinking Crazy

45-дневния болничен не се прекъсва. За тази цел е третия болничен, който се издава от педиатъра, който е изравнителен.

# 70
Току що се връщам от лекция с представител на РУСО на тема относно паричните обещетения, болнични, права и т.н. по време на бременност и майчинство. Много подробно ни бяха обяснени правата ни, а благодарение на някои въпроси на запознати майки научих и някои вратички в закона, та.. беше полезно. Ако някой се интересува мога да предам накратко Wink

# 71
  • София - град
Михи, сподели ако ти се занимава  Hug

Чак вчера ми преведоха болничния от както лежах в болницата, помните ли това кога беше че аз вече забравих  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy А пък се оказва че съм хванала и началото на другия месец та сега ще се точим два месеца с тоя болничен. Днес ми преведоха заплатата и пак е по-малко та  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out скапаните болнични.
Значи болничния ми го превеждат 1 ден преди да ми преведат заплатата за новия месец. Т.е. аз цял месец седя без пари /така да се каже/  защото ако разчитам на НОИ точно така се получава.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 22:40 от Софи:)

# 72
И аз няма да откажа такова инфо,Михи  Praynig
Аз излязох в болничен на 1ви юни и все още нямам нищо преведено.На 45 дневния изобщо не се и надявам.

# 73
Сега незнам другия месец какви пари да чакам, защото трябва да ми преведат един малък, предшестващ 45-дневния, а ако родя този месец 45-дневния се прекъсва и какво, кога, колко  Thinking Crazy

45-дневния болничен не се прекъсва. За тази цел е третия болничен, който се издава от педиатъра, който е изравнителен.
Много ти благодаря  Hug Помня, че педиатъра ми беше издал болничен, обаче не помня защо  Blush
Михи и аз бих се радвала да споделиш  Hug
beauty_ дано баба да се оправи бързо  Hug Можеш ли във фейса да ме добавиш към групата?Разбрах, че си администратор, една русенка ме е поканила, но ти трябва да одобриш.Aneta Cvetanova  Hug

# 74
  • Пловдив
запис от морето  Mr. Green

Бюти  Hug за темичкака

Много се радвам за добрите новини от вече родените бебчета. Все така добре да са нещата за тях.  Peace

Голяма е жега, но водичката е супер. Само дано не си лепна гъбички точно на края.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт