Отговори
# 45
Блонди много хубаво ,че Криско ще почива в Ахтопол,дано да му е приятно.Харесва ми гранитогреса ви Simple Smile
dbs интересен ламинат.

# 46

Joy Joy hahaha hahaha В апартамент нямаше и да си помислям за плочки, ама на първи етаж на къща с преден и заден двор, куче и малки деца просто е по-практично, но така ще изглежда по-уютно  Simple Smile

Много ви е хубаво всичко в апартамента  Hug

# 47
 Здравейте,
по въпроса с обличането, винаги обличам детето така, както на мен ми е добре, нито повече нито по-малко, но е факт че много често се срещат навлечени деца и сега да излезете навън всичко се пука от жега, но половината са прилежно обути с чорапи.
 На мен лично стерилизатор първия път изобщо не ми е трябвал, не мисля и този път да купувам. Детето си го кърмих, вода не съм давала до към 6 месец /то и след това доста време беше само предлагане/ Витамин Д съм давала само по 1 капка и то направо в устата с капкомера към шишето , но пък не помня с капките за колики как практигувах.
За честото ходене до тоалетна мисля, че е по-скоро свързано с хапването на повече плодове и зеленчуци в този сезон
За болничните и НОИ -15 работни дни е официалния срок, но в повечето случаи се справят в по-кратки срокове, но пък съм имала и случаи инциденто на прескачат официалния срок. Сега си взех ПИК и ще ги следя  Wink

# 48
  • София
Даниела, радвам се че нещата се развиват добре при вас. Скоро да се гушкате в къщи.

Аз да питам за стерилизаторите пак  Mr. Green В един магазин ме посъветваха да си взема електрически на Чико, който струва 60 лв. Според продавачката е по-добрия вариант, при положение, че тези за микровълнова струват по 30-40 по-добрия вариант е да дам още 20 за този електрическия. А в Айко видях, че има и елекрически на Авент на промоция за 80. Та сега се чудя, дали да не взема да дам повече пари за елекрически  newsm78

дбс от къде ще си взимаш хасе за чаршафчета? Аз също търсих, но намерих само в един магазин на Хр Ботев хасе с детски мотиви, обаче нещо картинките не ме грабнаха.

Оф къде го тоя дъжд  Crossing Arms тука цял ден препича и кьорав облак се не види, направо умрях от жега  ooooh!

# 49
И аз мисля, че честото посещение на тоалетната се дължи по-скоро повечето консумация на плодове и зеленчуци!
Маги, тук заваля , но е адска жега!

# 50
Привет в новата тема  Hug Бюти, мерсаж Wink
Като сме подхванали темата за болничните - аз до сега не съм носила и да ви питам освен издадения ми 45-дневен болничен (другата седмица го вземам) трябва ли да нося и някаква декларация, номер на сметка като приложение  newsm78 Пък и съм чувала за този ПИК код, за който Каттина спомена, че се взема от НОИ и можеш да си следиш онлайн какви пари и кога ти превеждат. Много съм неориентирана...

За термометрите - доста го мислих, исках да заложа на някой хубав, но както казвате при тях е проба-грешка. Днес ми пристигна този http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6425&cat=37 ППредполагам, че не мога да очаквам чудеса, но поне марката е хубава. По-нататък ще поръчам и от тези скъпите, които мерят в ухото.

Браво на мама Даниела и мама Лили   bouquet   bouquet

# 51
Много са ви хубави и теракота и паркета.Днес беше ужасна жега,ужас.Бях озлязла и беше голямо задъхване,вие задъхвате ли се,аз все едно постоянно не ми стига въздуха и ме боли гръб и гръден кош и всичко.

# 52
# 53
  • София
magi_g, аз без да се замисля, бих грабнала електрическият, още повече, че разликата в цената е минимална  Peace
Блонди, чудни са плочките, и аз много харесвам дървения  Peace А Ахтопол, май не само ти си го предпочиташ, а и цялото семейство  Wink

# 54
дбс от къде ще си взимаш хасе за чаршафчета? Аз също търсих, но намерих само в един магазин на Хр Ботев хасе с детски мотиви, обаче нещо картинките не ме грабнаха.
Първо ще проверя в едно магазинче за такива неща на Кр. село и ако не намеря нищо подходящо ще се разходя до Екзарх Йосиф.

Блонди, благодаря. Имахме шанса да ремонтираме и обзаведем преди да се нанесем Simple Smile

# 55
# 56
и аз на бързо в новата тема
Бюти  Hug страхотна е новата тема   bouquet
Даниелка много се радвам, че сте добре с бебата Simple Smile

# 57
Daniela_di радвам се,че с малката сте добре  Hug Колко хубаво,че си качва!Дано всичко е наред Simple Smile Пожелавам ти го от все сърце  Hug

Лили браво и на вас Simple Smile   bouquet

блонди плочките ви са супер.А сериала си е баш тийн.Много е готин.Ама вече след 5ти сезон започна да затъпява зверски.Няма нищо общо с първите 4 сезона.Не,че не го изгледах целия,ама до 4ти,5ти сезон - държи напрежение,виждаш самото израстване на актьорите във филма,после става една боза,колкото да ти минава времето  Tired

гунди просто ме застреля с тия катерици и много кръв  hahaha

за болничните какво ми говорите...на мен ми преведоха парите след 1 месец  ooooh! Laughing

бюти темата е супер Simple Smile Peace аз наистина нямам търпение,ама ще гледам да си овладея желанието ,че да не вземе да избърза от толкова нетърпение. ooooh! Crazy

аз отивам да си глася косата,че каквато е дългаааа... Tired направо ще се изпържа с тези преси.После отивам на РД.Престраших се да изляза.А и предполагам,че няма да навреди едно излизане толкова  newsm78
 Hug за всички и приятна вечер Simple Smile

# 58
Важна информация за софийските мами !!! В случай, че вече знаете - се извинявам.
http://www.dnevnik.bg/biznes/potrebiteli/2012/07/09/1862137_peri … _shte_e_opisan_v/ Най-общо казано, клиентите на Топлофикация НЯМА да имат топла вода от 1 август за 1 месец целия август, в редки случаи за 2 месеца. Така че е хубаво да се запасим с кофа и бързоварче. #2gunfire

# 59
  • София
Ще ви кажа нещо, но няма да се смеете: Взех си рициново масло за Минка и перинеума - да стане по-разтеглив и да не ми правят епизотомия Twisted Evil Аз да знам, че съм опитала всичко, а после ще ви кажа има ли резултат hahaha

За мамите с девойки, тук има много сладки неща за момиченца и има намаления: http://www.dunstarltd.com/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-% … -22.07.12?start=0

А това нали го знаете, много е яко - въвеждате си датата на последната менструация, и то ви изчислява в коя седмица сте и всичко свързано с този период, вкл. изследвания и размери на бебето: http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=4

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 20:33 от belverde

Общи условия

Активация на акаунт