Отговори
# 720
С тези предсказания се чудя коя ще е следващата. Дали първите мами или баш тези по-средата newsm78
Ааааааааааа, нека да не са тези по средата, моля, моля, всеки по реда си ...  Peace
Котка и Калинка, честит момък, да ви е жив и здрав и много да ви радва!  bouquet
blessedbysauron, честит рожден ден на малката, сладка мишка! Да е жива, здрава и много щастлива!  nbirthday
Ивка, дано бързо те пратят вкъщи 2 в 1.
Блонди, успех на прегледа!  Peace
И нашият дивак е главично разположен, ама заради тези издатини ту от ляво, ту от дясно, не мога да разбера накъде се фъчка, само дето ритниците ги получавам по десните ребра ...  newsm78
Иначе нямам никакви проблеми със съня - не ми пречи ни корем, ни нищо! Е, жегата ме мори малко, ама сега с този вентилатор напълно се живее. Заспивам към 1 ч. и ставам към 11, като имам 1-2 ставания за тоалетна.
На мен никога не са ми казвали колко тежи дребния, не че съм и питала де, ама лекарката казва, че по размери върви по-напред, най-вероятно защото сме по-високички с таткото. И толкова, ама аз нали съм си темерут, (че и дипломиран философ), това ми стига като информация, не обичам да се задълбочавам в подробности. Като излезе, ще го видим колко тежи, важното е да се развива добре.  Peace
Бюти, ма много сте хубави с туй Коки, бе ...  Flutter

# 721
Честито на Котка и Калинка да ви е жив и здрав Борис!
Честито и на Кайра!
Гледам първата страничка - две от родилите мами са за осми август. То и аз съм за тогава...
 Simple Smile
Тази нощ за първи път усетих някакви леки контракции. И се замислих, че багажа ми не е съвсем готов, пък и не само той.

# 722
  • София
Тъкмо щях да кажа, че горе има непознати мами тия дни Wink
Я ми кажете дали да стерилизирам помпата и шишетата отсега и къде да ги държа, до 2 седмици те пак ще имат бактерии... Ох ей с такива глупости се занимава главицата ми, а подготвянето на багажа го отлагам.

# 723
belverde Ами аз киселини нямам  Sad Затова и се чудя от какво е. Сигурно спя с отворена оста, макар че носът ми не е запушен. Абе, бременлииски неволи, това е то. Дано се оправим, след като родим.
Бютка: Аз като малка имам кофти изживявания с големи кучета и може би от там ми идва страха. Иначе им се радвам, ама от далече  Blush Mr. Green

# 724
Би би, аз днес точно това направих - стерилизирах помпата, шишетата и биберона. Хем да пробвам стерилизатора.
И сега и аз се чудя в какво да ги съхраня за да се запазят. Направих го в случай, че бебчо реши да избърза, пък и върви 10 -тина дни напред.
Ако се позабави пак ще ги стерилизирам - вече знам как. Simple Smile

# 725
Имаме си ново бебе Grinning passifier
Честит да ти е Борис, Котка и Калинка  bouquet Нека има щастлив живот и ви донесе много радости! Kissing Heart
Включвай се по-нататък с по-обширен разказ как вървят нещата при вас Hug

И аз да се включа в отбора на обилно потящите се, основно нощем Tired Иначе спя продължително, напоследък до 10 часа Blush, но потенето... ужасон някакъв. През деня пък се чудя какво да правя, обикновено нямам особено много сили, та само се местя от кълка на кълка, най-много да поизлезем на разходка с любимия, иначе вкъщи място не си намирам. Иначе физически поне съм ОК, контракции нямам, дано и не ми се появят скоро.

М, да ви се похваля, утре ще ходя на погача на едно момиченце - юнче Heart Eyes Нямам търпение да видя бебчето newsm30

# 726
  • Варна
Биби, имаше такъв случай, да, и пак беше за върховна простотия. То да беше за нещо важно разбирам, ама...
Кашпичка, ами от понеделник би трябвало да ми пишат 45 дневния. И вече наистина край, леле като чета, ами на мен нищо нем и е готово - нито за бебето, нито за мен за болницата, ни креватче, ни дрешки, ни консумативи, ами ако тръгне да излиза по-рано, а аз дори не съм систематизирала какво трябва да се купува. Да не говорим, че вкъщи трябва да се чисти и подрежда и пак мен чака... Някак си ми е трудно да осъзная, че моментът наближава, но си е точно така.
Изтървала съм за Ивка, кога е писала, че е в болница? Надявам се бързо да се оправя и да излиза.
Бюти, много сте сладки Grinning
И аз съм от потящите се, възглавницата ми става мокра, чаршафът също, а спя само по гащи. Направо кошмар някакъв Whistling

# 727
Аз вместо с виртуална почерпка ще вляза да си се оплача и да си помрънкам  Tired
Изпратихме гостите по живо ,по здраво......а бяха многооо !!! И сигурно им е хубаво у нас щом всеки като седне и не се сеща с часове да си тръгне.
По едно време гледам Кика нещо омърлушенаа,прозява се.... кога я пипнах - гори ! Хукнах за термометър- нашия не работи та вадих от багажа за болницата.Хубаво де ама почна да се тръшка че не щяла и не успях нищо да премеря.Накрая каза че иска да си ляга,а при положение че има гости с подаръци,торта и е толкова весело да иска да ляга  newsm78 Изрових отнякъде един стар термометър -38,5 Sad
Дадох й нурофен и заспа ,но като я гледам нито се е изпотила и още си пари.Ще се водим на доктор то се е видяло Tired
А утре чакам втора вълна с гости Confused
На всичкото отгоре свекито се изказала пред майка ми че "ще има проблем за името на бебе".Свекър ми явно се е надявал.... на каква база недоумявам,но се изказал че не било важно само да се роди живо и здраво. ooooh! Сега се надявам да се разсърди Whistling и да реши да не идва.Пък само ако си отвори устата и посмее да ми потърси сметка ще му кажа като почне той да ражда да си кръщава децата както и на когото иска !
Та да се присъединя към клуба на нещастните снахи и проблеми с имената на наследствата  Mr. Green

# 728
  • София
Сауронче, съжалявам да чуя, че малката е болничка, дано се оправи бързо! Hug Ама този свекър наистина ли пред майка ти така се е изказал??? Дъщеря ти на кого е кръстена, че той се надява сега? Гледай си децата да сте добре и не обръщай внимание! А вие какви имена измислихте, че и ние не сме решили?

# 729
  • Варна
blessedbysauron,
много неприятно, че малката е болничка Tired То при това положение само още гости ти трябват ooooh! Дано бързо да оздравява.
За свекърите.. казвала съм си мнението вече, просто не обръщай внимание.

# 730
Сауронче, честито, миличка. Пожелавам на бъдещата как да е жива и здрава, много щастлива и палава. Дано се оправите. Ахх, стискам палци.

За името, ние живот и здраве ще сме Мартин или Виктор, като на 99 % ще сме Виктор. На свекървата- Ваня(не е Иванка, а Ваня). Мъжа ми искаше Мартин, но тя се тръшка, че иска да е на нея. А Мартин щеше да е на свекър ми- Миньо.  Sick

Би- би, питам. ):

Ивка, дано се оправиш. Стискаме палци.

Котка и калинка, наистина ще сме ти благодарни, ако споделиш с нас (, когато си свободна), как е минала раждането по- подробно.

На всички с прегледи и тонове днес- УСПЕХ !!!

Аз да се оплача. След вчерашното плюскане съм качила САМО за вчера 1 кило. А как се опулих тая сутрин. Днес закусвах само една праскова, а на обяд шопска салатка, но сега съгреших със сладолед.

# 731
Casablanka и аз ще раждам живот и здраве в Майчин дом  Peace
Котка и Калинка честита рожба !!! Party Party Party bouquet

# 732
Здарвейте,милички:)
Много благодаря на всички за милите думи и подкрепата..СТРАХОТНИ СТЕ:)
Честити ни нови бебенца- да са здрави и нека Бог бди над тях Praynig Hug
Идвам си от прегледа, ние сме вече 3419, датата е ясна..многооо по-рано от очакваната, малко съм в шок..не искам да я казвам отсега, защото имало вариант и той да тръгне сам..така че ще споделя засега, че ще е раче( живот и здраве).Бюти, дръж телефона наблизо:)
Целувам ви, отивам да хапна и се връщам, че направо се самоизядох от глад Joy

# 733
  • Обетованата земя
Ей, че неприятно, Саурон, точно на рождения си ден да се разболее малката. Дано е нещо безобидно и бързо да се оправя!
Честито бебенце на мама Котка и калинка! Да е жив и здрав Борис, да има много хубав и щастлив живот! Бързо възстаноявяване на мама и успешно кърмене!

Диди, ти до към термин ще стискаш, ако не им даваш да ти проверяват разкритието  Mr. Green
Joy Биби, много си забавна! Ама ще видим другата седмица като им дам какво ще стане...  Crazy
 С Иво никак не ми е бил неприятен като усещане този преглед, нито преди нито по време на раждането.
А каква е разликата между стягащи и менструални контракции, някой по-горе беше писал?  newsm78 Защото аз вчера имах за 5 минути такава тежест ниско долу, както преди цикъл и се чудех какво значи...

# 734
Момичета, имаше земетресение току що..Добре ли са всички?

Общи условия

Активация на акаунт