Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 839
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Петушка63,крем питата е супер!Обожавам! Crazy
Ди,тъкмо отворих широко очи при вида на галета,пък той на всичкото отгоре и по Еликсир Laughing,страхоооотен е ! Peace /Това лято още не съм правила галет,но това ще ми е следващия десерт Crossing Arms / .
Мащерке,и кашкавалчето,и дипчето са божествени! thumbsup
Пепи,за тази умопомрачителна,сочна мусака/леле как я обичам/ не ти ли трябват едни питки  Grinning  , можем да измислим някакъв бартер все пак Hug .

пирожки с плънка по Ели Ганова :

# 361

еликсир, много апетитни пирожки! Heart Eyes  bouquet  chef
пеп-4о и тя с вкусната мусака! Heart Eyes  bouquet  chef
лулу!, не ти се готви, а каква торта само си спретнала! Crazy  bouquet
Меичка и тя с торта! Heart Eyes  bouquet  Уф, не, че не ми се хапва тортичка, ама не ми се прави в горещината! Embarassed
vasileva, подсказвай какво показваш, някои неща си личат, но някои не мога да отгатна! Grinning  bouquet
Роца, Камбанката много силно иззвъняла, страхотно хлебче е спретнала, поздравления! Heart Eyes  bouquet  chef
Суха Мащерка, припомни ми за кашкавала на фурна, много е вкусен, а скоро не съм го правила, пастетът-дип също изглежда много апетитно! Heart Eyes  bouquet

Шоколадово-кафеени сладки за кафето. (и те ми се увидяхя....... при правенето, де, при хапването - не! Grinning

# 362
Патладжан с доматен сос на фурна по pep_4o
Mного сполучливо и не пържено Grinning

# 363
   Прекрасният Галет на ˙·•Di•·˙ по рецептата на Еликсир  Hug ме вдъхнови на този Галет със сини сливи от пекарната на Джулия Чайлд.

Лабрекс,какви сладки!!!  #Crazy Heart Eyes Но сигурно са занимавчицаааа..... Crazy
   пеп-4o,със сигурност ще опитам рецептата за патладжанената мусака!Изглежда страшно апетитно!  Crazy thumbsup
   лулу!,много красиво!  bouquet
   Роца,браво на Камбанката!Чудно хлябче!  Flutter Hug
   Суха Мащерка,и при теб вкусно!  Hug

# 364
Нашата вечеря: Салатка, Кюфтенца, Тиквички омлет на Лабрекс, Пърленки Grinning

Винаги готвя с лекота и удоволствие по рецептите на много кулинарки-съфорумки - много рецепти съм пробвала и на Еликсир  bouquet, и на Лабрекс  bouquet, и на пеп-40  bouquet, и на Селма  bouquet, на Зи4е  bouquet и на много други, не се сърдете постепенно ще изброя всички   Wink
Използвам възможността да ви благодаря за вкусните моменти в къщи Hug

# 365
Ди,омлета с тиквички изглежда страхотно и при теб,както и всичко останало. Peace
Лабрекс,да доложа,че и аз го направих,благодаря за рецептата,но до снимка не стигна,бързо се излапа.Сладките ти са впечатляващи! Peace
Селма,дразни,дразни,виж утре сутрин как това ще ми е първата задача-да си изпека галет,този път ще е с праскови. Crossing Arms Твоят е великолепен също като на Ди! Hug

# 366
  • Бургас
Добър ден Hug
Аз минавам набързо да ви почерпя по един бонбон, че вчера станах леля на една малка голяма красавица Grinning

# 367
Добър ден Hug
Аз минавам набързо да ви почерпя по един бонбон, че вчера станах леля на една малка голяма красавица Grinning

Goldie, и тук: честито! Я кажи сега в бонбоните какво има  Grinning

# 368
  Шоколадови мъфини
  6 броя от половин порция.

И снимката на сина ми(на 5г.)  Grinning :

Goldie, с удоволствие взимам си бонбонче,ако позволиш и две!  Blush
    Да е жива и здрава малката красавица,а ти да си най-щастливата леля!   bouquet

˙·•Di•·˙,супер вкусно меню!  thumbsup

# 369
Момичета, да помогнете с рецепта за риба "Сабя"? След като я докарах от 300 км ми се ще
 нещо различно от пържено или пане.  chef
Предварително благодаря!  bouquet

# 370
След Селма и аз с мъфини - с праскови Simple Smile

Хубав съботен ден на всички!

# 371
Добър ден Hug

и аз си взимам бонбонче от Goldie. Нека е весела и много усмихната племеничката ти   bouquet

Много галети със сини сливи правите и изглеждат толкова вкусно Simple Smile Ще направя и аз един

# 372
  • сред люляците
Здравейте всички!
Гостувам на Пепи с рецепти за Сеченица и банички с картофи и леща.

# 373

От мен за един по разхлаждащ следобед ледени пъпешови близалки

chef http://thegingerylemon.blogspot.com/2012/08/pupeshoviblizalkizaraznoobrazie.html

# 374
  • на втория етаж
Изтървах почти цялата тема без да се отчета,но пък всеки ден надничам за идеи!  bouquet
Днес от мен сладолед по желание - сметанов,шоколадов,с френско грозде!И за да е по-интересна консумацията - във вид на сандвичи! Simple Smile

Сладоледени сандвичи

Общи условия

Активация на акаунт