Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 717
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Brussels
Страхотни неща сте приготвили!   bouquet
Ние имахме миди за вечеря, съжалявам че са снимани направо от тенджерата. Blush

# 661
  • Sofia
labrex, все едно сме се наговорили. Hug
И аз направих една доза от сладко-киселия сос на Джемма (пробвах с овче сиренце - разкошно е!), а също така и грандиозно количество мармалад от сини сливи. Ще имаме за три години занапред...

Снимки - при съответното оползотворяване  Naughty

# 662
Tari Tasartir, в другата тема пита за спрей.  Не съм виждала във веригите  newsm78 но не съм и търсила особено. Когато ми трябва равномерно и "нежно" омасляване на форма ползвам малки шишенца с пулвелизатор, пълня си ги с олио. Краси беше писала, че този спрей е с по-добро незалепващо качество, ако е за торта - струва си да търсиш  Peace
Лабрекс, значи така, направи зеленчуковите сладка и дим да те няма  Laughing а ние да се потим. Аз май ще дезертирам събота и неделя също Blush че се очертава извънградско гости. Но щом и ти го харесваш, явно наистина ще си струва опитите.
100yanka , хубава тарта  Peace
Еликсирче,  Wink този  сладкиш колкото повече го показваш, толкова повече го харесвам   bouquet
Мари_ета, Гисчо, чудесни сладки изкушения и у вас  има bouquet
matze, този домат собствено производство ли е?  Макаронестите ти с пълнеж ли са?

при нас снощи пържени печени чушки

тази вечер - шишчета с бекон и полента; сиренца в бекон

Доматено-пилешка супа

крем-карамел

# 663
пеп-4о, мога да го ям по всяко време с всичко и без нищо. Heart Eyes Embarassed Наистина ми харесва, пробвай, то на вкус и цвят.................известно е, ама пък и докато не опита човек, няма как да знае. Peace

Tari Tasartir , ти си се запасила с доста сладко, но то пък е хубаво, харесвам от сливи, защото има и киселинка лека. Аз по-малко направих, но има време, правя го по бързия начин, така че ми е лесно. Peace

# 664
  "Шоколадови гъбки" .Кексчета с маскарпоне.
  Кексчета-пастички....С мека, креместа ,напомняща браунисова среда  Heart Eyes

# 665
пеп-4о, толкова обичам крем-карамел, но само аз трябва да си го ям и не ми се прави... а доматено-пилешката супа май още днес ще я сготвя! Изглежда чудесно!

Селма, уникални гъбки си направила!

От мен нещо традиционно, в случая боб с наденица, нещо полезно - селска салата и разбира се къде без "сладко" - ябълков сладкиш:

# 666
Само ще наспамя, но не се сдържам Simple Smile

Селма!   bouquet  Hug Тези кексчета просто съм убедена, че ще ми станат любими! Даже си представям рецептата и като за блат за торта..  Party

# 667
Princess Zvezdichka,Katerina R.,благодаря ви!  Hug

Katerina R.,интересно какъв вид торта си представяш с такива блатове.   С какъв крем и т.н.? Rolling Eyes Simple Smile
Пробвай ги първо като кексчета и си прецени.Доста са особени ,не като класически мъфини или подобни.  Peace Hug Полупастички са си... Flutter

# 668
Нямам търпение да ги опитам, само тряба да си поръчам от любимия шоколад, че ми свърши. Аз по принцип си падам по торти със сочни, кремести блатове, напоследък ми се върти идея за подобен шоколадов блат с чийзкрем блат отгоре. Thinking Или някакъв маскарпонено-сметаново-шоколадов или маскарпонено-плодов крем. Но като опитам кексчетата ще видя Simple Smile Рецептата им е май като на фондан (лава кейк), но с добавено маскарпоне, просто няма начин да не са невероятно вксуни! Simple Smile

# 669
Katerina R., даде ми идея за крем за торта - може би ако разбия едно бурканче сладко от праскови (или друго сладко) с маскарпоне и бита сметана... чудя се дали ще се получи вкусен  newsm78.

# 670
Мариета, със сигурност ще стане вкусен крем! Аз съм правила с пресни плодове - пюрирани и отцедени, а може и със смлени сушени кайсии - утре ще постна една такава рецепта, стана супер!

# 671
  • ГОре на черешата...
Нашият любим крем с маскарпоне е шоколадов маскарпоне мус , а в комбинация с невероятно сочните шоколадови блатове на Ири Купенска е просто божествен. Утре ще ги бъркам, че ме чака торта, ще добавя и карамелизирани вишни Crazy...

# 672
десертът който правя с маскарпоне и е на голяма почит вкъщи е Долче вита (по рецепта от черешката),утре сътрин ще правя и ще кача снимки после Wink

# 673
   Катерина,чудесна идея!  thumbsup
   Кексчетата са точно с чийз дъх заради маскарпонето.Така че мисля чудесно ще се впишат в замисъла ти.  Hug

Мариета,супер кремче! (И цялата торта всъщност!)  Grinning

# 674
  • София
  Пилешка "шкембе-чорба".

Общи условия

Активация на акаунт