Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 709
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Вкусотии от всеки коментар струи ,голяма работа сте момичета.  bouquet  bouquet

От мен

ПРЯСНО ЗЕЛЕ С ЯРЕБИЦА

ПИЛЕШКА МУСАКА

# 91
  • Варна
Привет на всички в най-вкусната и апетитна темичка.Пепика мерси за прекрасната идея  newsm51
Пълни странички с много апетитни неща.Само набързо ви разлиствах прелестите но утре вече на спокойствие ще ви се насладя на прекрасните творения.Пропуснах много и ще се получи дълъг пост.За всички с най-голямо уважение към труда и идеите ви  newsm51
За днес едни пълнени пиперки и патладжан,месце с гарнитурка,прекрасната точена баница на Мари ета
Скрит текст:
Мари ета луднаха родата по твоята баница...за 7 дни вкусих над 50 вида...но твоята със захар остана първенец.Сега тази е само със сирене но другия път ще направя и със захар.
и леден пъпеш от Българево[/i]

# 92
  • ГОре на черешата...
Меганс, много ти благодаря, че оценяваш така баницата Hug
Скрит текст:
...това е най-истинският ми вкусов спомен от моята баба, чието име нося - винаги ни посрещаше с такива баници, и мама до скоро ги месеше...радвам се, че все пак успях да запазя рецептата, та и други хора да и се наслажадават, защото имаше толкова много неща, които не успях да "открадна" - бях едва на 15, когато тя си отиде от нас Cry...

...а пъпешите от Българево са ужасно вкусни - нали 10 години летувахме на Балчик, всеки път като ходехме на Калиакра зареждахме багажника с пъпеши и дини, а и страхотен пипер произвеждат там.

Зиче, бодвам си от мусакичката Crazy...

# 93
  • Den Haag
Лабрекс може ли рецептата за цукини кишчето?  Grinning
пепчо как ми се дояде от манджата с бамята, много обичам бамя  Grinning
лулу страхотен пай  Peace
BiankaD салатките са ти невероятни  Party
mari_eta ще си бодна от рулцата с тиквички  Crazy
megansg страхотна баничка  Grinning
ЗИЧЕ тази мусака я гледах вчера и и се чудих, а твоята изглежда много вкусна Flutter, чудих се ако взема за нея пилешки филета колко ли ще са ми нужни, като грамаж? И дали няма да стане сухо месото, като е от бялото?  Thinking

# 94
Лабрекс може ли рецептата за цукини кишчето?  Grinning

diana lobodova, заповядай - Zucchini quiche--цуккини кишbouquet

Вкъщи кИфтаци с белтъчен сняг. Heart Eyes

Две страници с вкусотии тук, малко по-късно ще ги разгледам на спокойствие и с голямо удоволствие! Heart Eyes  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

# 95
megansg , mari_eta , BiankaD , ˙·٠•♥ Isabel ♥•٠·˙
лулу!
, labrex страхотни вкусотии...дебелея само като ги гледам на монитора Simple Smile
от мен две карамелени бомбички:
Чийзкейк с карамел

и смокиня с карамел

Приятна и слънчева неделя...дано и нас ни огрее, че е такъв студ...
http://nunkata.wordpress.com/2012/07/15/caramel-passion/

# 96
Приятна и слънчева неделя...дано и нас ни огрее, че е такъв студ...
http://nunkata.wordpress.com/2012/07/15/caramel-passion/

madlene, сега ще оспамя, ама не се сдържах - завиждам за студа, ако зависи от мен всичкото горещо ви изпращам, барабар със слънцето, седя и си представям есенен облачен сив ден и ръмящ дъждец. Аман от жеги! #Cussing out И още завидях - за чийзкейка, пък за карамелената смокиня съвсем, обожавам смокини! Heart Eyes    bouquet
И megansg с тая Мариетина баница....... Heart Eyes Crazy, ще вървя да я търся, че със слънчасалия си мозък не включвам знам или не знам какава е тая баница. Grinning

# 97
Привет на всички  bouquet
Срамота ooooh!  поне да се запиша в юбилейната тема - да е честита и вдъхновяваща Grinning Пепика  bouquet

labrex - прекрасни кИфтета, megansg, иланг-иланг, пеп-4o - отново със страхотно меню, mari_eta - освен за изкушаващите ястия, адмирации и за пътеписите в блога, BiankaD - невроятни салати, pina - чудесна идея, ˙·٠•♥ Isabel ♥•٠·˙ - шейк - мечта в жегите, лулу! - чудесна комбинация от череши и марципан, LofYou, ТЯ, Гисчо, Тайна, Eлия, Елинор 777, Goldie, blackisback -  много вкусно, lux, Estell, matze, Princess Zvezdichka, ЗИЧЕ, gretacvetina - разкошни банички, Роца, Anuck - красиво и изискано, Unknown_lady, huliganka, TheGingeryLemon, sh0k0o, krikri, meri1966 - чудесни десерти, Katerina R. - и сладоледите, и всичко останало изглежда много вкусно, *sve* - кюфтетата изглеждат много апетитно, а за сливите - завиждам, благородно, де, mama Tin - много свежо, ZorniZZa - багетите изглеждат перфектно, MG18, lu4a - много добре изглеждащи тутманици, mis_val - браво, още един фен на салатата от тиквички,  bliznacite2004 - чудесна идея за любимите палачинки, madlene - много изкусително...толкова е прекрасна темата и всичко в нея...дано не съм пропуснала някой и нещо Blush

Една закуска: Позабравени, много вкусни Тригуни и Пълнозърнести крекери със сусам:

Прекрасен ден на всички

# 98
  • Пловдив

ЗИЧЕ тази мусака я гледах вчера и и се чудих, а твоята изглежда много вкусна Flutter, чудих се ако взема за нея пилешки филета колко ли ще са ми нужни, като грамаж? И дали няма да стане сухо месото, като е от бялото?  Thinking

Напротив стана невероятна мусака и месото направо се топи в устата. Peace Аз взех една тарелка пилешки гърди   Peace Става бързо и много вкусно. Peace Hug

# 99
  • Den Haag
labrex благодаря за рецептата  bouquet, цукини са тиквички нали  Embarassed?
ЗИЧЕ благодаря и аз ще взема тогава тарелка и ще направя  Hug

# 100
labrex благодаря за рецептата  bouquet, цукини са тиквички нали  Embarassed?

Да, тези с тъмно-зелената кора, но става с всякакви тиквички. Този последния е с тиквички от градината. Peace

# 101
Вкъщи кИфтаци с белтъчен сняг. Heart Eyes

Лабрекс, уж влязох добре похапнала, а тези кИфтаци направо ме "прободоха" в стомаха Simple Smile. Давай рецептата Hug...Това е супер темичка! Вместо дълго и мъчително да мисля какво да готвя, влизам тук и решението веднага е взето!    bouquet

# 102
  • България-Варна
ЧЕСТИТА 100 ТЕМА   chef  bouquet ОТНОВО ЩЕ ЧЕРПИМ ВДЪХНОВЕНИЯ ЗА НОВИ РЕЦЕПТИ.

# 103
  • ГОре на черешата...
Мадлене, може да е нахално, но искам от всичко - и от зашеметяващия чийзкейк, и от смокините, но най-много искам стуууддд...тук е точно 40 градуса на дебела сянка. Не полъхва грам и едва си поемаш въздух...и в този ад току що се прибираме от кръщене - направо завряхме, децата се примолиха да си тръгваме, бяхме в заведение, но отвън, колкото и да беше сянка представете си Tired...моето участие беше тортата, но само украсата. Самата торта беше конфекция, нямах възможност аз да я направя...бая ядове брах, но се получи що годе добре...обаче от хладилника директно я нарязаха, че направо щеше да се разтече...както и да е, ето я и нея -

Торта за кръщене "Бебе със зайче"

Украсата е по мотиви на гоблена, който уших за питката на същото това бебе:

# 104
  • Варна
Мари ета приказно красиво,цветно и по детски е станала тортичката и гоблена е много нежен.
Зиче големи вкусотии пак си сътворила
Лабрех за тези кюфтенца и аз ще чакам рецептата
Мадлене чуден е чийзкеика
От мен една студена картофена крем супичка,кюфтета с картофки и салатка и едни виенски кифлички на Деси.Аз ги попрепекох повече и станах с хрупкава коричка а вътре мекички
Лабрех ето ти и линка за сладката баница на Мари ета

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368111.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366231.0 и със сирене

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 15:46 от megansg

Общи условия

Активация на акаунт