ВТОРОКЛАСНИК съм наесен, Първи клас ми беше лесен!

• 66 101
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
Хиххихи, така ли!!??
Аз  си живея със своите спомени, явно Simple Smile
Еми, щом трябва, наново ще ходя при личната./днес бях за градинарката/

# 586
  • София
Не правят ваксините в училище Simple Smile от доста години мисля.

# 587
Не правят ваксините в училище Simple Smile от доста години мисля.
EmbarassedАз в грешка.
Жалко, като си спомня как ни подкарваха дружно в час по физическо...... Simple Smile
Но ги мерят и теглят в училище.
Гледах как второкласниците посещаваха лекарския кабинет под строй.

# 588
  • София
Записвам се и аз при вас. Embarassed
 С моята второкласничка още сме на лятна вълна и не мислим за училище. Не съм купувала абсолютно нищо. Миналата година беше голямото вълнение и купих от всичко по много предварително и после се чудехме къде да държим нещата, които не й трябват. Все още не съм наясно какво трябва да купуваме за тази, но от сега съм се зарекла, че повече от 5 тетрадки наведнъж няма да купя.  Party , като ги изпише нови и така ще я караме.
Притеснява ме това, че тази година ще се връщат учебниците и как да ги подвържа, така че да се запазят. Дали само с найлонова подвързия ,или и с хартиена? Вие какво смятате да правите?
 Преди известно време ходихме при личната лекарка по друг повод и тя ни накара да си вземем здравна книжка, но по пътя за вкъщи я загубихме, та ще се наложи нова да попълва.

# 589
  • Пловдив
Девойки, вие колко време преди началото на учебната година отивате при джипито за бележка - или както там се нарича Mr. Green? Миналата година тичах в последния момент и бях навикана от нашето джипи, та тая година съм решила - ако котка не ми мине път де - да ида по-у време.

# 590
Девойки, вие колко време преди началото на учебната година отивате при джипито за бележка - или както там се нарича Mr. Green? Миналата година тичах в последния момент и бях навикана от нашето джипи, та тая година съм решила - ако котка не ми мине път де - да ида по-у време.
Нашата бележка я взех преди месец. Mr. Green Мразя в последния момент да тичам нагоре-надолу.

# 591
  • Sofia
Добре, че казахте за тия бележки, че хич не знаех... Тази или другата седмица ще ходим при педиатъра, защото вече 2 пъти й руква кръв от носа, та ще го молим и за бележката.

Преди няколко дни купихме нова раница, старата чанта не й била удобна. Този път обикновена взехме, по-"специалните" все не са й удобни.  Rolling Eyes Заредихме и малко гуми, моливи, острилки и започнахме да подреждаме бюрото, че да не казвам какъв хаос беше в него.  ooooh!

# 592

Нали вече в училище им правят ваксините, мерят ги, теглят ги.........
Е, само това остава! Да пляснат ваксината без знанието на родителите!
Миналата година имаха някаква ваксина и тогава искаха и имунизационен паспорт. Сега само бележка ли трябва?
Заредих вече тетрадки, моливи, острилка, гумичка, четки, боички, скицник, нов несесер... Останаха само подвързиите. Още се чудя за етикетите. Много грозно ми изглежда на найлоновите подвързии и цялата шарения на учебника (тетрадката) лепнат един етикет, който не се връзва стилово:(  А да подвързвам с хартия - също не ми се вижда нормално. Сега мисля за някакви етикети, които да стоят красиво на всякакъв вид учебник. Ще си ги направя сама! Да сте срещали интересни идеи за етикети?

# 593
Нищо не съм купувала.Има много неща от миналата година.И аз оправих бюрото,но малката само вади и разпилява,няма къде да ги кача,аз не и позволявам да бърка,но баща и я оставя.Знаете ли дали ще имат бележници  или ще са като в първи клас.

# 594
  • Пловдив
Знаете ли дали ще имат бележници  или ще са като в първи клас.
Някъде преди края на миналата учебна се чу по медиите, че няма да имат бележници май. И че няма да повтарят клас до 5-ти  клас. Mr. Green

# 595
  • София
И аз щях да питам за бележниците. Simple Smile
Защото, се сещате, че трябва да ги снимаме децата. Wink
А, като знам, и там, какво чакане пада покрай началото на учебната година.... ooooh! Та искам да знам от рано, дали ми трябва снимка или не.

Здравни карти е взела още вчера предвидливо баба им от нашата докторка. Hug
Ама и това не е гаранция за успех, че още помня миналата година, как на сина ми- сигурна съм била първата майка с готови здравни документи за 15.09.-  ама, моят син ги забравил да ги предаде ooooh!, и ги разнасял цял месец в раницата си!!! А, аз, спокойна, че всичко е под контрол. Mr. Green Накрая се оказа, че даже го беше загубил и беше последният, от целият клас, който го подканяха всеки ден за този здравен картон. ooooh!
Аз, разбира се-последна бях разбрала за случилото се. ooooh!

А за купуване- освен 5 тетрадки с тесни и широки редове, които винаги и по всяко време мога да купя+2 тетрадки с големи квадрати по математика, имам да купувам тази година хубав несесер.
Идеи? Thinking
Ама, да не е от 69 лв от Оринджа, че само такива имаше там. Crossing Arms

# 596
  • Sofia
В нашето у-ще ще има бележници, и мин. година имаше. Аз снимах щерката до стената и разпечатах снимката на принтера на гланцова хартия.  Mr. Green Малко трябваше да натъкмя размера, но накрая си приличаше на паспортна снимка.

# 597
  • София
В нашето у-ще ще има бележници, и мин. година имаше. Аз снимах щерката до стената и разпечатах снимката на принтера на гланцова хартия.  Mr. Green Малко трябваше да натъкмя размера, но накрая си приличаше на паспортна снимка.
И това е идея! Grinning
Благодаря!  bouquet

# 598
Темата с бележниците я разисквахме. В новия закон се предвижда в началната степен на обучение да нямат оценки/съответно бележници. Но той не е приет, което значи,  че в действие е стария, където учениците от 2 до 4-ти клас се оценяват, нямат срочни, а имат годишни оценки.
А относно снимането- нали и без това ще трябва лична карта, та снимките  са необходими. Laughing

# 599
И това е идея! Grinning
Благодаря!  bouquet

Не става ли снимката от миналата година?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт