Бебеправене - тема 7!

• 23 645
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® на мен по-наситена ми стана на 17-18 ден /а ги почнах от 9/... не е трябвало да ги спираш според мен... другия път ако решиш да ги правиш почни да ги от 14-15 ден

p4eli4kata_86 да ти кажа, не съм баш сигурна дали и аз разбирам, но ги правя от старание уж... ама и аз нещо почвам да се изнервям та може и аз да се самопочерпя днес  smile3520

illusion__ добре дошла Simple Smile почина ли си? и да ти кажа не си изпуснала много за съжаление... все още няма хубави вести...

# 661
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® на мен по-наситена ми стана на 17-18 ден /а ги почнах от 9/... не е трябвало да ги спираш според мен... другия път ако решиш да ги правиш почни да ги от 14-15 ден

Ами да ти кажа то при мен са малко по странни нещата ...... ( бях 6 месеца на Золадекс ) и това ми е първия месец от както го спрях с цикъл и не бях сигурна дали и кога да почна с тестовете тъй като реално незнам на колко време ще ми е цикъла.....а до последният тест чертата взе да избледнява...така, че ако не сме улучили този месец - Здраве да е. Другият съм на преглед отново и ще започнем с доктора фоликуметрия за да избегна отново появяване на кисти.

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 21:39 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 662
  • София
Ако не сте, не сте, живи и здрави другия месец дано е ТВОЯ месец  Hug важното е да си добре, другото ще се нареди  Hug Hug Hug

а доки какво казва за бебеправенето? има ли място за притеснения? надявам се че не....

# 663
Здравейте момичета много сте изписали  Simple Smile надявам се скоро да имате добри новини ние си бебеправим и се наслаждаваме един на друг   Embarassed  luvbed и сега ще ви кажа едно  cheers защото сме на биричка  Crazy пожелавам ви лека вечер и скоро  EFP  bouquet

# 664
галия, определено хормоналният дисбаланс може да попречи на забременяването.

...

това го знам. Въпросът ми беше дали ще има проблем ако при хормонален дисбаланс продължим да не се пазим? В смисъл такъв ще се влоши ли с това проблема?

По между другото днес бях на ехограф.Всичко си беше в норма. Утре ще покажа резултата на доки и ще видим каква ще е следващата стъпка. Аз мислех да си направя и изследване на щитовидната жлеза, но ще видим какво ще каже доки.

П.П  ooooh! извинете ме за грешките, но моя лаптоп е счупен и взех малкия на милото та не мога да се оправя с него Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 22:14 от галиа

# 665
  • София
Ако не сте, не сте, живи и здрави другия месец дано е ТВОЯ месец  Hug важното е да си добре, другото ще се нареди  Hug Hug Hug

а доки какво казва за бебеправенето? има ли място за притеснения? надявам се че не....

Ами той ми каза, че всичко е Ок и може да си действаме без да правим фоликуметрия, но ако този месец не стане следващият да отида и да направим. Притеснява се, че може да се получат отново кисти ако не забременея скоро......а и аз и приятеля ми вече искаме да си имаме детенце и затова се надявам този месец да сме го направили, а ако не следващият вече със сигурност.....то и вече време не остана.
Но незнам нещо напоследък не се чувствам много ОК - сутрин като стана се чувствам зле ( повдига ми се, чувствам в корема тежина ).....следобед към 16 ч. - пак почва да ми се повдига.....даже днес и започна да ме боли ниско долу все едно всеки момент ще ми дойде......и ми е подут.

# 666
  • Тук
Не намирам много логика с бебеправенето да се влошат нещата,ама знам ли... newsm78
Утре питай док и сподели какво му е мнението  Rolling Eyes

# 667
Не намирам много логика с бебеправенето да се влошат нещата,ама знам ли... newsm78
Утре питай док и сподели какво му е мнението  Rolling Eyes
И аз така мисля, но през какво ли не минах вече  Tired Сега съм решила че това е момента и си действаме. Пък знае ли човек и чудеса стават Praynig Praynig Praynig

# 668
На мен тези дни сигурно ще ми дойде.Може би всеки момент или до ден два.Моят мъж е на път от 2 седмици.Дано поне ако идва да идва,и като се върне да не съм в цикъл.Иначе пожелавам на всички да не им идва следващите 9 месеца. Crazy Peace

# 669
Здравейте, момичета!  Hug
Искам да споделя нещо, днес имам странни пробождания, по-скоро са като стрелички, в областта на десния яйчник и стига чак до пъпа! Днес ми е 24 ден от М. Според вас какво е, за първи път ми се случва? newsm78

Чери, съжалявам мила, че теста е отрицателен!  Sad
На всички останали пожелавам положителен резултат!  Hug

# 670

daniela_emil
И на мен ми се е случвало това и то няколко поредни цикъла.И то все около 18-20 ден .Моят цикъл е 32 дни.Може да е по-късна О.И на мен ми се случва често това нещо.

# 671
  • София
Благодаря за посрещането, момичета  Hug Починах си, само дето голяма жега улучихме, че и там си е поне 3-4 градуса по - топло от тук ама преживяхме го, все пак лято е! До сега съм ви чела, напряво ми изтекоха очите  Shocked  Mr. Green Не сме правили секс, хич не ми беше до бебеправене, не знам защо, нямах никако желание, все си мисля, че сме свършили работа когато е трябвало, пък ако има да става - ще стане!
Относно симптомите... какво да ви кажа, не се вглеждайте толкова, аз миналия месец имах всички възможни симптоми, ама като кажа всички, значи дори повръщах от миризмата на печено месо  ooooh! така силно си мислех, че съм бременна, че накрая като ми дойде с 6 дневно закъснение и ми се срина света....Така че, от мен съвет да знаете, не стойте по цял ден на лаптопите и не четете излишна информация и ранни признаци на бременност, защото накрая не е никак приятно! Най-добре, ако нищо не знаете - изненадата ще е 100 пъти по голяма  Hug Лека нощ на всички и сори за дългия пост   bouquet

# 672
  • Бургас
Добро утро момичета, усмихнат и слънчев ден пожелавам!Аз тръгвам за работа след минутка-две ... колкото и да не ми се ходи .... Снощи пропуснахме да бебеправим, съпугът ми беше нощна смяна на работа, но тази вечер ... имаме да наваксваме, пък и днес е последния ден от О ми.Стискайте палци да стане чудото този месец Simple Smile.Ставам сега, по-късно от офиса пак съм на линия!  bouquet Hug

# 673
Добро утро!
На мен тази сутрин ми дойде,но не съм отчаяна понеже снощи теста ми го подсказа  Wink
Следващия месец с нови сили...емоции и т.н.!
Стискам ви палци момичета!
И illusion__  ,много си права ...изобщо не трябва да се поддаваме на въображенията ни...но нали все се надяваме чудото да е станало!  bouquet
Лек и усмихнат ден!

# 674

daniela_emil
И на мен ми се е случвало това и то няколко поредни цикъла.И то все около 18-20 ден .Моят цикъл е 32 дни.Може да е по-късна О.И на мен ми се случва често това нещо.

Придърпванията в яйчниците беше преди 5-6 дни, сега е малко по-различно, и се появи вчера, днес не съм усетила за сега. Според мен О беше тогава,не сега, а и е доста късно за О. И моят цикъл е колкото твоя, но предния месец(първи от бебеправенето) ми дойде на 40-ти ден, а по- предния закъсня с 1 седмица, иначе преди това беше се регулирал и ми идваше на 30-ти ден!

Общи условия

Активация на акаунт