Бебеправене - тема 7!

• 23 645
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Аз ви оставам, че тръгвам за работа! Приятен ден на всички!   bouquet Hug

# 676
  • Бургас
Аз също 3-4 месеца подред няколко дни до седмица преди да ми дойде имах такива придърпвания и в повечето случаи бяха в десния яйчник ... все се надявах да е станал бебчо, но уви ... и се чудех на какво се дължи ... някой ако има представа да ми сподели, че съм леко в невидение Simple Smile

# 677
Аз също 3-4 месеца подред няколко дни до седмица преди да ми дойде имах такива придърпвания и в повечето случаи бяха в десния яйчник ... все се надявах да е станал бебчо, но уви ... и се чудех на какво се дължи ... някой ако има представа да ми сподели, че съм леко в невидение Simple Smile
аз съм по същия начин този месец - първи от бебеправенето..досега не съм усещала такива болки и ще ми е интересно някой да сподели дали е имал такива,а дали съм бременна все още не знам Thinking

# 678
Ха, добро утро - забравих да кажа Hug Hug Hug Hug
 smile3525 smile3525 Хубав ден - на неуспелите този месец - искрени пожелания за  EFP следващия, на незнаешите още  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 679
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро и от мен  newsm03
Снощи бях толкова скапана, като се прибрах, че съм се гушнала в милото и съм заспала на 5тата минута. Ходих да се видя с една приятелка, после й ходих на гости и докато се усетя, то станало 9 и нещо, та се прибрах чак след 10, изкъпах се и в кревата. Той отпочинал последните дни, беше в настроение, но за съжаление аз се предадох рано.
Пчеличке, гуууш, спокойно, август ще стане бебока. 
Мини-мами, стискам палци да се похвалиш с двете чертички скоро.
Шайни, браво за кантара, скоро ще ти покаже и 12 отпред, нали? Само така, няма да се предаваш.

# 680
Добро утро и усмивки,много усмивки Simple Smile))))

Наборче, следващия месец е нашия  Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 681
  • София
Добро утро и от мен момичета Simple Smile още от сутринта ме зариха с задачки, но поне се надявам да свърша по-бързичко работа, че съм се настроила да се прибирам днес по-раничко, че ще ремонтираме с милото балкона /от един месец и повече се кумим  Joy /... ако пък ни домързи може и да се отидем на гости на роднините и събота и неделя да прекараме на припек... като се замисля това май е по-добрия вариант... ама ще видим де. гушшш от мен и хубав ден  Hug Hug Hug

# 682
  • до най-прекрасния мъж
Като каза гости и припек - така ми се е приходило на пикник. Дано милото да се навие да скочим някъде из балканите този уикенд, че много, много ми се ходи сред природата. Така по-бързо ще минат и 2та дни, които ми остават до двете чертички  smile3503, а и малко на въздух, че направо ми е изпушила главата от планове, ходене, връщане, мислене, пресмятане и така нататък.

# 683
  • София
Добър ден и от мен  Hug
p4eli4kata_86, миличка няма страшно, следващия месец ще е твоя!  Hug (между другото и аз съм наборче) Аз съм в процес на чакане.... на 29ти чак... за сега нямам симптоми, не искам и да имам  ooooh! че само се психясвам и се натоварвам излишно, но надеждата умира последна, дано да е станало  Flutter Стискам палци на момичетата, които Не чакат все още, а на друготе успех в  luvbed

# 684
Здравейте,хубав ден на всички.
Моят цикъл е много дълъг.Купих си приложението ovuview за андроид преди време-записвам си всичко там..всяка болка,цервикална слуз,кога съм имала полов контакт,дори кога съм била сънлива през деня.Та то автоматично ми пресмята,кога ще ми дойде и засега познава-ако не на същия ден ми идва на предния или следващия.
Последно ми дойде на 8 юни и програмата показва,че ще ми дойде на 29 юли.Това са много..много дни.Опитвала съм се да го вкарам в някакви по-нормални рамки с противозачатъчни,хормонални лекарства,но не се получава...периодично става по-кратък цикъл.Лятото особено понякога ми и пропуска,не знам на какво се дължи.
Та отклоних се много,но аз придърпване,болка в яйчника усетих още в началото на месеца...та явно тогава ми е била овулацията...какво толкова ще прави до 29-и не знам.Все пак ми се иска програмата да греши и по-бързо да дойде другата овулация.

При мен става нещо странно...ние си го решихме сериозно преди повече от седмица-говорехме си и просто решихме да опитваме сериозно,защото досега не сме се пазили,но не сме мислели много за бебе.
Та откакто си го казахме на мен ми изчезна желанието за секс  Confused Аз по принцип съм си малко мързелива,но сега имам чувството,че ми се спи повече,уморена съм повече,главата ме боли повече.Дори снощи той сериозно ми се разсърди и днес сутринта не ми говореше.Може би нещо подсъзнателно ме подтиска при това решение.

# 685
  • София
Добро утро и от мен момичета,

С милото напоследък .... хич не можем да се улучим за да бебеправим, но се надявам да сме оцелили момента преди няколко дни, а ако не следващият месец се надявам вече да е нашият.

# 686
  • София
Здравейте,хубав ден на всички.
Моят цикъл е много дълъг.Купих си приложението ovuview за андроид преди време-записвам си всичко там..всяка болка,цервикална слуз,кога съм имала полов контакт,дори кога съм била сънлива през деня.Та то автоматично ми пресмята,кога ще ми дойде и засега познава-ако не на същия ден ми идва на предния или следващия.
Последно ми дойде на 8 юни и програмата показва,че ще ми дойде на 29 юли.Това са много..много дни.Опитвала съм се да го вкарам в някакви по-нормални рамки с противозачатъчни,хормонални лекарства,но не се получава...периодично става по-кратък цикъл.Лятото особено понякога ми и пропуска,не знам на какво се дължи.
Та отклоних се много,но аз придърпване,болка в яйчника усетих още в началото на месеца...та явно тогава ми е била овулацията...какво толкова ще прави до 29-и не знам.Все пак ми се иска програмата да греши и по-бързо да дойде другата овулация.

При мен става нещо странно...ние си го решихме сериозно преди повече от седмица-говорехме си и просто решихме да опитваме сериозно,защото досега не сме се пазили,но не сме мислели много за бебе.
Та откакто си го казахме на мен ми изчезна желанието за секс  Confused Аз по принцип съм си малко мързелива,но сега имам чувството,че ми се спи повече,уморена съм повече,главата ме боли повече.Дори снощи той сериозно ми се разсърди и днес сутринта не ми говореше.Може би нещо подсъзнателно ме подтиска при това решение.

Belle-Etoile,

Не трябва да го мислиш толкова - това е проблема.....мислиш го, страх те е и затова ти се убива желанието, а не трябва. На мен даже ми е приятно, защото ние до сега се пазехме и не можех да си представя да не се пазим, а то е хубаво. Никой не може да ти даде гаранция, че още от първият път ще забременееш. А явно при теб подсъзнанието е по силно. Не го мисли и се любувай на секса с партньора ти.
А ако толкова те е страх просто му го сподели и поговорете. Няма смисъл да го караш да страда заради твоите страхове, защото още повече ще го отблъснеш и ...... да стане по лошо.

# 687
  • до най-прекрасния мъж
Прави сте, момичета. Когато мислиш, че сексът е за бебе, е по-задължаващо и някак не можеш да се отпуснеш. Като е за удоволствие, е доста по-спокойно, приятно и не натоварващо психически. А те бебетата знаят кога да дойдат.

# 688
Прави сте,мен ме е страх.Не толкова от самото бебе,майчинството и отговорността.Страх ме е,че ще го загубя като предишнитв два пъти...или въобще няма да успея. 
Иначе ние много си говорим с мъжа ми,свикнали сме да си обсъждаме много,аз може би малко прекалявам с говоренето,много философствам,а той е по-мълчалив.Та много си споделяме и му казах за страховете си още преди да решим сериозно да правим бебе.Той знае за миналите ми проблеми още от началото на връзката ни.
И сега така ми се нацупи...чак сега аз му се нацупих,че той се цупи  Laughing 
Според него като правиш бебе трябва на ден по 3 пъти да бебеправиш,а аз казах-мързел съм.Сега бяхме на малла почивка за 2 дни и той се върна нацупен,защото сме свършили работата само веднъж.

# 689
Когато мислиш, че сексът е за бебе, е по-задължаващо и някак не можеш да се отпуснеш. Като е за удоволствие, е доста по-спокойно, приятно и не натоварващо психически. А те бебетата знаят кога да дойдат.

Абсолютно съм съгласна с теб!!!!  txtloves

Общи условия

Активация на акаунт