Бебеправене - тема 7!

• 23 621
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Нова тема нов късет  Simple Smile

# 16
  • Варна
И аз тепърва почвам да стискам палци на всички:)

Моя цикъл е уж за в понеделник... да видим какво ще стане Praynig

# 17
  • София
Малии докато се запиша в темата колко много сте изписали Simple Smile Хайде дано тази тема да ни е на късмет  и този път да има повече от едно EFP stork-boy stork-girl preggo  Hug

# 18
# 19
Дано новата тема да е на късмет.  stork-boy stork-girl и щъркелчетата да ни навестят.

# 20
Кога успяхте да изпишете толкова много  Laughing на мен все така продължава да си ми прецапва и не знам вече  newsm78 на всички момичета желая успех  stork-girl stork-boy newsm30 и сладки бебчета  smile3504 preggo

# 21
Aз мисля най-накрая да взема да си направя един тест и да спра да ви занимавам с моята особа  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 22
Хайде Чери, дай старт на хубавите новини. Praynig

# 23
Aз мисля най-накрая да взема да си направя един тест и да спра да ви занимавам с моята особа  Laughing Laughing Laughing Laughing

ХАЙДЕ ДЕЕЕ

# 24
  • София
cherry_dream хайде прави тестчето, казвай, че е с 2 чертички и повлечи краче на всички   bouquet Hug стискам палчета на крачета и ръчички да е  EFP  fingerscrossed незнам само как ще работя така ама ще се оправя някак си  Joy

# 25
Запис! Flutter
Успех на всички и повече двойни чертички!  Hug

# 26
Момичета някой знае ли това зацапване колко време е нормално да продължи? newsm78

# 27
  • до най-прекрасния мъж
http://www.cosmopolitan.bg/cosmo-kama-sutra/chuvstvena-lujichka.html
Това е позата, само че ние я правим по малко по-различен начин. Аз лежа с крака допрени един до друг, а неговото краче е отгоре ми. Наистина усещането е уау, а като влезе някой той само сваля крачето и все едно ме е гушнал и гледаме ТВ.

# 28
  • София
rosalinda 86 ти направи ли тест за бременност, че нещо изпуснах? ианче виж какво намерих... незнам дали ще ти е полезно, но все пак  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=35108.0

# 29
Момичета някой знае ли това зацапване колко време е нормално да продължи? newsm78
Какво зацапване, май съм изпуснала.  При ранна бременност понякога има кафеникаво зацапване.  При някой жени е малко при други може да продължи 2 седмици.

Я разкажи, какво е зацапването?

Общи условия

Активация на акаунт