Бебеправене - тема 7!

• 23 685
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Абе момичета ... знам, че може би сте коментирали, но .. когато правите Ову тестовете, знам, че се прави по едно и също време, но преди него трябва ли няколко часа да не съм пишкала или пила вода? Като чели някъде съм го чела или казвали, но викам да си питам аз ...  newsm78

# 511
Момичета, ето я моята невероятна графика.  Да видите, че и невъзможното е възможно.

# 512
Пеперудчица защо не комбинираш мернето на БТ с тестове за О, така по-бързичко ще ти се изясни картинката Simple Smile

Май така ще направя, не са ми много ясни тия тестове, но предполагам, че си е описано на листовката всичко  Rolling Eyes

# 513
  • София
Момичета, ето я моята невероятна графика.  Да видите, че и невъзможното е възможно.

Биби-джиби, ами тя доста се припокрива със моята  Simple Smile

# 514
Биби,графиката ти като цяло найстина ме учудва...обаче ето още едно доказателство че и чудеса стават!
Точе,аз също така съм чувала че няколко часа не се пие вода,не се пикае,мисля че бяха 3часа.И да по едно и също време всеки ден!
Аз имам усещането че всеки един момент ще ми дойде...и през 20мин ходя до 00,сигурно колегите ми се присмиват вече!

# 515
Assos Ти като каза, че Т е 37.2 кога я мери?  Ако е мерена сега, тоест след като си станала ... не е валидна мила.
Само сутрин преди да станеш показва точно.  Сега е паднала, по графиката ти.  Извини ме мила но мисля, че ще ти дойде.  Дано да не съм права.

p4eli4kata_86 Аз точно за това бях сигурна, че не е станало този месец.  Даже падна Т и аз реших, че идва М и спрях да меря.  Пак измерих Т в деня в който си направих теста.  Защото имах вече 4ти ден закъснение.

# 516
И не само този месец, а всеки месец някоя от нас да се хвали с  EFP

Praynig

# 517
  • София
Assos Ти като каза, че Т е 37.2 кога я мери?  Ако е мерена сега, тоест след като си станала ... не е валидна мила.
Само сутрин преди да станеш показва точно.  Сега е паднала, по графиката ти.  Извини ме мила но мисля, че ще ти дойде.  Дано да не съм права.

Сега, сега - дори го бях написала: "в момента". Пошегувах се, знам че не е валидна.
И за идването си го знам Simple Smile Няма проблем.

# 518
!
Аз имам усещането че всеки един момент ще ми дойде...и през 20мин ходя до 00,сигурно колегите ми се присмиват вече!

И при мен е така...  newsm78

# 519
Assos,ако до утре сутринта не ти дойде я измери сутринта преди да станеш...за да видим,то може и сутринта да е такава...не можем да сме сигурни. Rolling Eyes
for girls who ride,радвам се че не съм сама  Laughing Laughing Laughing

# 520
p4eli4kata_86 Аз точно за това бях сигурна, че не е станало този месец.  Даже падна Т и аз реших, че идва М и спрях да меря.  Пак измерих Т в деня в който си направих теста.  Защото имах вече 4ти ден закъснение.
На мен не ми е закъсняло за сега...по принцип ми идва на 25-26-27 дена...днес е 27мия ден...силно се надявам да не ми дойде изобщо....но не ми остава нищо друго освен да се  Praynig .Ако е писано ще стане този месец,ако не следващия.И на мен Т ми падна на 36,8 вчера,а днес е 36,9 но и аз не го държа повече от 3 мин не ми се чака много,и утре ще измеря да видя какво ще стане ако не ми дойде до тогава! Simple Smile

# 521
Assos,ако до утре сутринта не ти дойде я измери сутринта преди да станеш...за да видим,то може и сутринта да е такава...не можем да сме сигурни. Rolling Eyes
for girls who ride,радвам се че не съм сама  Laughing Laughing Laughing

Не си,аз станах доста неспокойна,чудя кво да  прочета,какви ле не теми не разгледам във форума...откачалчица Simple Smile

# 522
Абе сладурки да ви питам нещо..как се публикува снимка тук ? newsm78

# 523
Момичета, днес излязоха първите ми резултати - хормоните на щитовидната жлеза.
TSH - 1.05
FT4 - 12.3
Виждам, че са в референтните стойности, но удачни ли са за бебеправене????

# 524
  • София
Абе сладурки да ви питам нещо..как се публикува снимка тук ? newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Виж "Как да поставите картинка в мнение?"

Общи условия

Активация на акаунт