Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 18 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Не и след гореизложения цитат, не.  Blush

# 346
Какво съвпадение  Crazy Джо , някога имах котка като на аватара ти и тя много обичаше да хапва печени семки и КАРНАВАЛЧЕ (имаше такива десертчета през `90те  Laughing)

# 347
  • Ænima/Albuquerque
Ъъъх... шееба.  Tired

# 348
Кого беееееее ?!!?

# 349
  • Ænima/Albuquerque
Коткиии...  Tired

# 350
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво съвпадение  Crazy Джо , някога имах котка като на аватара ти и тя много обичаше да хапва печени семки и КАРНАВАЛЧЕ (имаше такива десертчета през `90те  Laughing)
Аз точно такава никога не съм имала, а много ме кефят тигърчетата Heart Eyes. Настоящата ни е нещо такова пък, уникално гальовен екземпляр, податлив на всякакъв вид мачкотене, дърпане, скубане, мокрене и дори боядисване Laughing:

Сарки, ето пил-че, ама еднократно, после ще мижаш Wink

# 351
  • КиТ
Как пък се надушихте в тая тема?  hahaha hahaha hahaha
И аз това се питам hahaha. От гледната точка на сериозна персона като мен ( bowuu Mr. Green) всичките сте луууди Joy

Нали,с кастинг избирани  hahaha hahaha hahaha

Саркс е недоволна от котката на Джой,Джой  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, трябва да ходи и с алергозан  Crazy Peace

# 352
Споко бе ,мойта беше ЗЛА  Twisted Evil .Много я радваха обувките на баща ми  Mr. Green

# 353
Никоя зла котка не остава зла в моите ръчички smile3508. Предполагам ги е страх, че аз хапя по-лошо, отколкото те някога биха могли newsm47

# 354
  • Ænima/Albuquerque
трябва да ходи и с алергозан  Crazy Peace

Баш тъй, да.

Джойо, тури една мини-снимка на един голдън, долу у десно.  Mr. Green

# 355
Ladies, паднах в тотална изтрещителнo-облъчена жертва на лятото и съчиних начало на петъчна тема. Някой има ли нещо против да включа линк към мой пост тук (негде из страницата на "време оргийно")? За да има време за измяцване, засега пускам темата без препратка.

# 356
Пфу, че съм добра днес, цъкай си на воля вдесно Mr. Green. Само как ще улучиш с замижали очи, нинам hahaha

# 357
Че що да имаме против, колега? Туряй!  Mr. Green Отивам да киризя какво е родила жегясалата ти главица.

# 358
Мерси за рамото, колега, надлежно редактирах първи пост.

Коткииии! Кой раздава коткиии! Искам!

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 01:04 от Nickkie

# 359
И аз това питам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт