Така, че вече съжалявам, че и аз като Мари не съм я завела на шарка парти докато си бях в къщи, че сега не знам как ще се редуваме да я гледаме малката. Че и на яслата точно беше взела да се отпуска, но какво да се прави, но поне споделих
Как е баткото? И ти какъв ужас си преживяла, добре че се е разминало без трайни последствия 
А тя наистина не дава да я завия въобще.Но с тези свикна и е рахат.Ето сега нощта Си става тука 19-20 градуса в къщата и ми е спокойно.То сега спим заедно на спалнята и едвам смогвах да й хвърлям чаршафче лятото..а ако си е в леглото...все над нея трябва да съм...Но ние май и в София ще си спим двете пак:)Много е сладинко на този етап:)
Ая пък намери друг начин да постига всичко.Така...Наумява си,че иска да си гледа снимките и клипчетата в телефона ми:)На това му казва "Ае"...демек да гледам Ая
И започва едно целуване на ушите ми,бузите,че и ръце даже,придружено с едно пискливо гласче Мамо,Мамо...баба ми й казва,че джафка като кученце...
През цялото време пуска една жестока усмивчица с едни примигващи очи...Абе няма отказване...Аз държа малко,че гледам да не й го давам често,не искам да седи и да гледа само в този екран...но накрая й го давам,а тя засиява...един вид Пак си постигнах мойто:)Начина да й се откаже нещо е само да бъде разсеяна с нещо друго.Хитрички са много вече.
Аз също днес вече се поосвестих, че явно от стреса ,вчера ми беше много зле. А и слънчице грейна днес, което също някак преповдигна настроението ми.
. Направо си те представих как си похапваш от крем Здраве 

.
И както казваш то подходящ момент няма никога, ама дано поне леко мине.
Засега оставате само вие на ясленския фронт, дано скоро спре и сутрин да плаче, а пък ние пак наново все едно ще почнем, но дано поне после не боледуваме и успее да посвикне.

Лошото е, че са свършили.Препоръчани теми