свека, направо и казах да спре...много се изнервих
..Май ще взема да стана много лоша, че иначе ми лазят много по нервите
оф 
Сега ще й купувам мечето -разказвач на приказки-вчера ни го демонстрираха в Хиполенд и като взе да пее "хей ръчички,хей ги две "и Плами се чудише кого да гледа-мечето или мен и почна да върти ръчички.С рев излезнахме от магазина
Гледах едно на кибекс ли бепшее,не помня около 300лв беше и ми се стори поносима цена.А това от 9 до 36 кг ли е?

Сега ги изпратих Ая, ММ и сестра му на разходка, а аз стягах багажа на Айчето, че утре палим колата 
Изби й втори зъб, та ми е като зайче сега
Утре ще навестя Звездичкова, преди пътуването и така... мисля си да спретнем една октомврийска среща в някой планински комплекс през пролетта
Какво ще кажете? 

За това често говоря на Ая какво не трябва да прави, но я оставям да се убеди - е не повтаря грешките
Посмях се с Юлката, сигурна съм, че не ти е било смешно, ноооо отстрани е
Напиши ми телефона си на лични, че ако сме в Търново по нормално време да се обадя 
Ая яде сама от самото начало, мисля, че щом Али проявява интерес трябва да я оставиш, защото в един момент, когато децата са спирани от мераците им се отказват и за напред... та стимулирай я 
Дано си намерите най-южната бърлога с най-прекрасната голяма тераса 
Парцелче там е колкото същото парцелче във вилните зони на Варна
Та не сме се наканили още , но току виж някой ден на бабешки години може да си пием кафето на морско село 
Може ли да са така несъобразителни и груби
Сестрата на ММ тия дни ми дава ценни съвети относно моето свеки (все пак тя си я познава добре) - ако нещо те дразни казвай в прав текст, от намеци не разбират, може да се сърдят , но по-важното е ти да се чувстваш добре 
Ама то от набързо да се включа така става. Утре пак
А там е една скъпотияяяя....да не ви разправям 

Може и Алинка да намаже нещо...
И в супермаркета долу пък е някакъв аддд.....Цените нагоре с по 3-4 лв. 

Наистина ти съчувствам, ако имам такова чудо в къщата или аз ще напусна или То
Всъщност като се замисля, баба ми беше много зло свеки. Аз затова на 15 духнах и отидох да уча в друг град и до днес се чудя как майка ми я е търпяла толкова години - аз не бих.
Тя смуква два-три пъти и захвърля чашата. Пък шишетата на Канпол не са много добре измислени. Това новото е едно дълго, тясно като дезодорант. Толкова му е тясно гърлото, че първо сипвам млякото в диспенсър за сухо мляко и от там го сипвам в шишето, защото с лъжицата на млякото е невъзможно. Иначе добре се справя с бибата, наистина с тази по-голяма дупка е по-добре. Този мечо Пух дето разказва приказки на Фишър прайс ли е? Какви приказки разказва. Виждала съм го, доста е скъпичък и той, обаче и на мен ми харесва, ще го мислим тоя мечо и ние
Добре, че поне пазарувам от javari, че съм се обзавела с доста ботуши за този сезон 
Пих антибиотик заради проблема с бъбреците и забравих да поискам с него да ми изпишат противогъбично. Винаги аз казвам на доктора, че трябва да ми изпише, тя никога не се сеща сама
Ама забравих и сега имам гъбички, а хич не ми се ходи на гинеколог точно в момента. Освен това има минимален шанс, но все пак го има да съм бременна и се чудя кво да правя
Мисля утре да ходя при личната да видя какво ще каже 
Що не му каза, че сте имали 4 броя, два домашни и два улични динозавъри.

След това в градинката една друга баба с дъщеря си ми се скараха, че като го пускам по чорапи да ходи ще си нарани краката.
Тези хора нямат ли си друга работа, ами все акъл дават на другите.