Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 937
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
  • София
E♥L♥I♥T♥S♥A - сподели после, дали си доволна от покупката
Не съм E♥L♥I♥T♥S♥A , но понеже и аз взех за Нели същото да споделя и аз  Embarassed
Ние го взехме от ВисВиталис пак 26лв. , наистина е много удобно за родителя, но Нели си сяда в това нещо като все едно е в люлка и чака да я люлям вместо да ходи.
Ако не държите на точно тази марка същите ги има в Хиполенд за 21,90 лв , но не помня на коя фирма бяха

# 631
  • Куциндрел
Hubellena, столчето с Изофикса е около 880 лева, взехме и пищяща закопчалка, и летен калъф за столче, и сенник. Излезе ни общо около 900 и нещо лева.

# 632
  • София
Преди известно време ми дадоха една лъжичка на Хип и сега Йоан само с нея си яде пюретата. Питах в магазина, където ми я дадоха, дали не се продават такива, но се оказа, че са рекламни. Там казаха, че и друга майка им споменала, че бебето й яде пюрета само с такава лъжичка. Обещаха да поискат пак от Хип лъжички, смятам да взема няколко.
Аз имам доста такива и изобщо не ги ползвам ако искаш мога да ти ги дам

# 633
  • Куциндрел
Преди известно време ми дадоха една лъжичка на Хип и сега Йоан само с нея си яде пюретата. Питах в магазина, където ми я дадоха, дали не се продават такива, но се оказа, че са рекламни. Там казаха, че и друга майка им споменала, че бебето й яде пюрета само с такава лъжичка. Обещаха да поискат пак от Хип лъжички, смятам да взема няколко.
Аз имам доста такива и изобщо не ги ползвам ако искаш мога да ти ги дам
Стига да живеем относително наблизо, става. Мерси. Peace

# 634
  • Варна
Hubellena, столчето с Изофикса е около 880 лева, взехме и пищяща закопчалка, и летен калъф за столче, и сенник. Излезе ни общо около 900 и нещо лева.

Леле Цеца много парички сте дали..аз гледам нещо до 250 лв.макс..за какво служи пищящата закопчалка? Shocked

Аз да ви кажа не се сдържах и този път като видях пак главата на Анджи между краката и на мойта  #Crazy свека, направо и казах да спре...много се изнервих #Cussing out..Май ще взема да стана много лоша, че иначе ми лазят много по нервите ooooh! оф Whistling
Мислех да излезем на разходка, ама няма ..много и се изнервих Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 18:40 от Hubellena /Doni/

# 635
  • Куциндрел
Hubellena, служи да даде знак, че се е разкопчала. Като стане по-голям и се научи да се разкопчава да знаем. Много е неприятно това с бабите. Можеш ли да държиш детето по-далеч от тях? Най-добре им се карай, макар че повечето хич не отбират и си правят каквото си наумят.

# 636
Снощи имахме гости-свекитата дойдоха да видят новия ни дом,а тази вечер пак ще сме сами Mr. Greenмайще ни стане навик Laughing

Анбибиан,кученцето е страхотно,много се занимава Плами с него-в джъмбо и Хиполенд е на 55лв.или 59 newsm78Сега ще й купувам мечето -разказвач на приказки-вчера ни го демонстрираха в Хиполенд и като взе да пее "хей ръчички,хей ги две "и Плами се чудише кого да гледа-мечето или мен и почна да върти ръчички.С рев излезнахме от магазина
А в Джъмбо има четки за криви шишета Mr. Green
А тези колани май са подобрени.Имах с баткото едни каишки ...ами все едно кученце разхождах.Веднъж пробвахме и до там.

Съни,от утр е ще е хубаво времето,стягайте се за плаж.Радвам се че ви е харесал хотела,без да знам реклама им направих.На брега на морето ли е?

Какви са тези цени на столчета Mr. Greenто една кола толкова струва JoyГледах едно на кибекс ли бепшее,не помня около 300лв беше и ми се стори поносима цена.А това от 9 до 36 кг ли е?

Hubellena /Doni/
Цитат
Дано поне септември да ме огрее с една голяма екскурзийка до Нова, Стара Загора, през Пловдив та до София, и си мислим да отидем и до Крушунските водопади..така, че може да си направим някоя среща мамита Love
И да ми се обадиш.
Момичета кокичета на път за морето или обратно спирайте и в Стара Загора да си починете и да се видим.Много ще се радвам
Цвети,да е жив и здрав мъж ти,много да го слушаш,за него вече знаем,че те слуша Mr. Green
Да е живо и здраво и бебчето на твоята приятелка.
Hubellena, Най-добре им се карай, макар че повечето хич не отбират и си правят каквото си наумят.
Ей това е много вярно,ама много.Гледат те обешават а зад гърба ти си правят каквото си знаят,че и пред теб #2gunfire #2gunfire

Пламена вече два пъти я пускам на детски кът да играе и сега като минаваме от там и вика там-там и сочи с пръстче hahaha

Моя мъж направил салатка и ме кани на масата-бай-бай

# 637
  • Куциндрел
Мхм, от 9 до 36 кг е. По някое време се обръща по посока на движението, сега е в обратната посока.

# 638
Ceca, от кой магазин ви е столчето за кола, че и аз към тази марка съм се насочила да имам предвид. Въпреки че ние имаме още доста докато трябва да го сменяме.

# 639
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета. От оня ден се опитвам да се включа, ама покрай гостенката - леля не мога  Whistling Сега ги изпратих Ая, ММ и сестра му на разходка, а аз стягах багажа на Айчето, че утре палим колата  Mr. Green Mr. Green Та тъй като съм готова - отворих биричка и остана време за темичката  Party
Ая пълзи НАЗАД  Shocked Обикаля апартамента на заден ход  hahaha Изби й втори зъб, та ми е като зайче сега  Heart Eyes
Вчера се видяхме с Блеккис и семейството й - прекрасни са, Ивко е едно страхотно любознателно мъниче  Heart Eyes Heart Eyes Утре ще навестя Звездичкова, преди пътуването и така... мисля си да спретнем една октомврийска среща в някой планински комплекс през пролетта  Whistling Какво ще кажете?
Честит рожден ден (на инвалидна количка)на Ава  да е здрава и да радва семейството си  Heart Eyes
Анбибиан, радвам се, че най-накрая излезе чиста урината, дано нямате подобни притеснения занапред  Hug
Happy и аз мисля, че ако детето не се "опари" няма да разбере, че не бива  Peace За това често говоря на Ая какво не трябва да прави, но я оставям да се убеди - е не повтаря грешките  Mr. Green
Деси  hahaha Посмях се с Юлката, сигурна съм, че не ти е било смешно, ноооо отстрани е  Blush Напиши ми телефона си на лични, че ако сме в Търново по нормално време да се обадя  Peace
Съни, приятно море ви пожелавам и дано се оправи времето като за вас  Mr. Green Взех си Самсунг - огромен - много ми харесва, благодарско за препоръката  Hug Ая яде сама от самото начало, мисля, че щом Али проявява интерес трябва да я оставиш, защото в един момент, когато децата са спирани от мераците им се отказват и за напред... та стимулирай я  Peace
Цеца - честит ви златен трон  Mr. Green
Зелдичке какво стана с тая вода... хем сте до морето  ooooh! Дано си намерите най-южната бърлога с най-прекрасната голяма тераса  Hug
Нури как ти завидях за Камен бряг, ние с ММ сме големи фенове на този район, тази година дори разглеждахме местата там , но много скъпо  ooooh! Парцелче там е колкото същото парцелче във вилните зони на Варна  ooooh! Та не сме се наканили още , но току виж някой ден на бабешки години може да си пием кафето на морско село  Mr. Green Не знам какво да ти кажа за агресивните деца  Whistling
Дони, свекито ти плаче за тежък предмет в главата  #2gunfire Може ли да са така несъобразителни и груби  ooooh! Сестрата на ММ тия дни ми дава ценни съвети относно моето свеки (все пак тя си я познава добре) - ако нещо те дразни казвай в прав текст, от намеци не разбират, може да се сърдят , но по-важното е ти да се чувстваш добре  Peace

Сигурно пропускам темички  Blush Ама то от набързо да се включа така става. Утре пак
Спокойна хладна нощ  Mr. Green

# 640
Здравейте,момичета.И днес времето не беше особено хубаво,но изкарахме 2 часа на плажа и 1 час на басейна.Преди малко се прибрахме от града,че ходихме там да вечеряме...Малко съжалявам,че избрахме хотел без ОИ,защото сега постоянно мисля какво ще ядем,особено пък Боян...И всяка вечер до Созопол,че тук няма и ресторант ooooh!А там е една скъпотияяяя....да не ви разправям ooooh!
Иначе децата се измарят много и вечер рано-рано заспиват.Одеве се прибрахме и веднага заспаха и двамата Grinning
Обаче Боян днес ме разби просто Mr. GreenДнес ме попита "Мамо,ами ти като си бешила Laughing малка,имало ли е динозаВЪри?" Mr. Green

Ооо,забравих да ви кажа,сестра ми ще пуска поръчка от H&M утре,та тая вечер съм наказана пред лаптопа да й пращам линкове какво искам....Добре че Боян си е събрал пари от рожденния ден,та сега ще го подготвим за стартиране на есенния сезон и за градинката Simple SmileМоже и Алинка да намаже нещо...

Хубелена,еххх,късно е....Ние в четвъртък си тръгваме ConfusedНо иначе би било страхотно да пийнем заедно по една мента със спрайт Mr. GreenСтига малката мента да не струва 7 лв.,както тук,че.....20 гр. мента с 1 спрайт....за 7 лв....,хич не ми хареса,тия хора толкова се изхвърлят Crossing ArmsИ в супермаркета долу пък е някакъв аддд.....Цените нагоре с по 3-4 лв. ooooh!

Иветка,да на брега на морето е,долу ходим на плаж,не е лошо....Няма много хора и за хора с малки деца е идеално Simple Smile

Марс,честито!Какъв взе?Аз много исках да си взема S 3,но ми беше скъпичък Confused,иначе е невероятен...нищо че е голям,страшен е!Малко по-голям е от моя,иначе са горе-долу еднакви...И все пак....той много повече ми хареса Mr. Green

Мерси и за отговорите на въпроса ми за самостоятелното хранене! Hug

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 23:52 от Sunny_Girl

# 641
Hubellena твоята свеки не е за коментар просто  Stop Наистина ти съчувствам, ако имам такова чудо в къщата или аз ще напусна или То  Naughty Всъщност като се замисля, баба ми беше много зло свеки. Аз затова на 15 духнах и отидох да уча в друг град и до днес се чудя как майка ми я е търпяла толкова години - аз не бих.
И аз давам на Яна да играе със солница, обаче тя е от тези със сол на кристали и с много здрява капачка. Въобще не може да я отвори и я ползва за дрънкалка, а като приключи играта имам готова смляна сола  Mr. Green Сигурна съм, че твоето свеки, обаче не е дала такава солница на детето  ooooh!
За столчето за кола, кой модел си харесала? Ние купихме Бритакс 1-2-3 от Мадъркер, имаше намаление и код за отстъпка над 100 паунда и столчето излезе малко под 200 лв. и още 15-17 лв. ми излезе доставката до София с фирма превозвач. Сега има пак код за 15 % намаление за он лайн поръчки над 100 паунда DMAC  е кода.
http://www.mothercare.com/Britax-Evolva-123-Plus-Highback-Booste … 6,default,pd.html
Това е нашето столче. Сега би излязло около 207 лв.
За коланите мога да кажа, че те толкова трудно се разкопчават, че на мен ми е зор и не си представям как детето ще ги разкопчее. Доста голямо трябва да е станало, за да успее само, а това значи и че ще разбира достатъчно, за да не ги разкопчава. Иначе Яна от сега се мъчи да се откопчее, но разбира се не успява  Mr. Green Но ние още сме с коша, чакаме да направим 9 кила и тогава ще почнем да я возим в трона  Mr. Green
На Крушинските водопади с бебето ли ще ходите? Ако не се лъжа, там е екопътека и не мисля, че ще можете да отидете с Анджи. Моя приятелка ходи скоро и каза, че не е подходящо, неравен терен, имало изкачване и трябва да е постоянно в кенгуру бебето, а наште вече са големи за кенгуру. Освен ако имате туристическа раница за бебета и тати носи мушморока на гръб. Други приятели с по-голямо дете (4-5 годишно) ходиха сега в началото на август, казаха че много се хлъзга и тати е носил детето на конче.
За пюренцата ми е неудобно да те моля да пращаш иначе Яна яде всякакви пюренца, само на попарата, сиренето и кус куса се мръщи. Но има вероятност твоето дете да прояде и да си изяде пюренцата, така че ако срока им е дълъг, по-добре ги запази за Анджи.

iveta76 няма да купувам четка заради едно шише  Mr. Green С него й давам само вода и тя си знае, кое е шишето за вода и като й се пие, идва да си го вземе, обаче не й го давам, че наистина дупката на бибата е голяма и си тече от нея. Опитах се да я уча да пие от чаша, от тези с мекия накрайник е ок, обаче с твърдия нямаме шанс  ooooh! Тя смуква два-три пъти и захвърля чашата. Пък шишетата на Канпол не са много добре измислени. Това новото е едно дълго, тясно като дезодорант. Толкова му е тясно гърлото, че първо сипвам млякото в диспенсър за сухо мляко и от там го сипвам в шишето, защото с лъжицата на млякото е невъзможно. Иначе добре се справя с бибата, наистина с тази по-голяма дупка е по-добре. Този мечо Пух дето разказва приказки на Фишър прайс ли е? Какви приказки разказва. Виждала съм го, доста е скъпичък и той, обаче и на мен ми харесва, ще го мислим тоя мечо и ние  Mr. Green То от мечо, от кучо и котьо мама пак ще остане без ново яке и очила този сезон  Crossing Arms Добре, че поне пазарувам от javari, че съм се обзавела с доста ботуши за този сезон  Mr. Green

MarsssikA в книгата ми за бебета си спомням, че пишеше, че бебетата пълзят по различен начин и точно там прочетох, че някои пълзят назад, Яна пък се влачи по корем, обаче такава скорост развива не е истина просто  Shocked На мен ми прилича на гущерче като лази така, а ММ разправя, че лазела като пехотинец  hahaha

Сега да си помрънкам  Sad Пих антибиотик заради проблема с бъбреците и забравих да поискам с него да ми изпишат противогъбично. Винаги аз казвам на доктора, че трябва да ми изпише, тя никога не се сеща сама  ooooh! Ама забравих и сега имам гъбички, а хич не ми се ходи на гинеколог точно в момента. Освен това има минимален шанс, но все пак го има да съм бременна и се чудя кво да правя  Sad Мисля утре да ходя при личната да видя какво ще каже  Tired

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 22:20 от anbibian

# 642
Анбибиан - столчето много ми допадна. Аз исках за 1-ия рожден ден да му вземем от тези коли, които се управляват от родителите с дистанционно, но те били за над 2 г. възраст, така че мога да ти открадна идеята за столчето:) Масичката е по-скоро, за да се подпира и изправя сам на нея, има една топка в средата, която се върти и се чува песничка и различни джаджи, които като се местят и се издава звук на коте, куче, крава, пате и овца, а другите са за шум. Честно казано не е толкова образователна, по-скоро тази от 139 лв. играе тази роля, но за тази възраст миля, че е ок. Мечо Пух е на Дисни. Това за съмнението за бременност е много хубаво:), стига да е целенасочено, но и да не е - по-хубава новина от тази няма. Сега се сещам аз като разбрах - вълнението и чувството са страхотни.

Хубелена - Крис си избира какво да яде и какво не чак толкова, но в последно време стои с отворена уста и чака, когато направя:
 - елда с тиквичка, зелена чушка, повече моркови и месце (без значение какво) - всичко сварено и пасирано
 - картофено пюре със сиренце и малко масло и отново месо (отново пасирано, само сиренето
 натрошено) - ей всичко изяде днес
А за свекървата - то колкото и забележки да правиш, няма как да я превъзпиташ на тези години:( Предполагам, че е много дразнещо.

Ивета - Мечо Пух е невероятен, имаме го като подарък от новороден и навсякъде ходеше с нас до скоро. Препоръчвам го с две ръце. А за песничката хей ръчички е съвременна:) малко, но много я харесвам. Вече Крис сам си натиска копчетата - песнички и приказки има. В Метро го има май по-евтин, но не съм сигурна, понякога в Хиполенд е  на промоция - трябва да се следи.

# 643
silvi-85 целенасочено е  Wink

# 644
  • Куциндрел
Добро утро.
Днес пак сме ранобудни.
Смуси, ето: http://www.detski-sedalki.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8 Обаждаш се и записваш час. Отиваш на място и си избираш. Ние пробвахме 3 стола, докато си харесаме. Има един много учтив младеж, който показва столчетата, слага ги в колата и обяснява.
Марси, лек път и приятно изкарване.
Съни, Боян и мен ме разби като те четох. hahaha Що не му каза, че сте имали 4 броя, два домашни и два улични динозавъри. hahaha
Анбибиан, много неприятно е това с гъбичките. Дано личната ти изпише правилните лекарства. Стискам палци този минимален шанс да е 100% сигурно. Hug

Забелязвам, че Йоан прави по няколко крачки сам с уолкъра, но още ме е страх да не го придържам. Сам рядко се придвижва по мебелите вкъщи, но хвана ли го под мишниците хуква като отвързан. Вчера една баба се тупна до нас и започна да дава акъл, че на детето му е студено. Crazy След това в градинката една друга баба с дъщеря си ми се скараха, че като го пускам по чорапи да ходи ще си нарани краката. Crazy Тези хора нямат ли си друга работа, ами все акъл дават на другите.
Днес смятаме да се разходим семейно до Банкя, ама да видим какво ще е времето. Дано да успеем с разходката, че ни се е стегнала душата в София.
Лек ден ви желая. Hug

Общи условия

Активация на акаунт