НПМГ

• 271 680
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 1 650
В тази връзка в момента между НПМГ и МОН  тече работна дискусия.

Обмисляли ли сте координирани действия с училищата, цитирани по-горе от Дидева? Мен също ме вълнува съдбата на НПМГ.

# 1 651
Другите природо-математически гимназии в страната са станали ППМГ / Профилирана природо-математическа гимназия/, би трябвало НПМГ или да си запази названието както е сега, или и тя да стане ППМГ.

# 1 652
Другите природо-математически гимназии в страната са станали ППМГ / Профилирана природо-математическа гимназия/, би трябвало НПМГ или да си запази названието както е сега, или и тя да стане ППМГ.
Това вече е обсъждано назад в темата. Още през август.

Промяната в названията на училищата май няма да е така драстична.
http://minedu.government.bg/?go=news&p=detail&newsId=2044

Цитат
В наименованието на гимназиите не е необходимо да се вписва означението “профилирана“ или „професионална“, когато е включено недвусмислено означение за основния профил или професия, както е при Националната търговско-банкова гимназия, Софийската математическа гимназия и Националната природо-математическа гимназия.

# 1 653
Честито на новия директор на гимназията!

# 1 654
  • гр.София
А кой е новият директор ?
Следя в сайта на училището, нищо не е качено. В гуглето - и там не излиза нищо.
Синът ми не знае, каза ми, че за 3-ти път го питам днес.

# 1 655
  • гр. София
А кой е новият директор ?
Следя в сайта на училището, нищо не е качено. В гуглето - и там не излиза нищо.
Синът ми не знае, каза ми, че за 3-ти път го питам днес.

Временният директор на НПМГ е г-жа Дянкова, учител по химия.  Simple Smile

Доколкото разбрах ще има конкурс, обявен от МОН/РИО /не знам точно/ за мястото.  Peace

# 1 656
  • my own world....
Стискам палци да е добър директор!

# 1 657
  • гр. София

Да, щеше да е добър.  Peace Тази вечер разбрах от дъщеря ми, че г-жа Дянкова се е отказала. На нейно място е назначена г-жа Шошова, учител по английски. Дъщеря ми и класа й не смятат, че тя е подходяща за тази позиция. И май не само те. Причини няма да изброявам. Много са разочаровани, че г-жа Дянкова се е отказала, въпреки че това означаваше, че ще спре да им преподава.

# 1 658
Не трябва ли за длъжността да бъде обявен конкурс и, който го спечели, да бъде назначен за директор? Който и да поеме длъжността сега, ще бъде временно-изпълняващ.

# 1 659
  • гр. София
Не трябва ли за длъжността да бъде обявен конкурс и, който го спечели, да бъде назначен за директор? Който и да поеме длъжността сега, ще бъде временно-изпълняващ.

Да, временно изпълняваща е.  Peace Ще бъде обявен конкурс.

# 1 660

Да, щеше да е добър.  Peace Тази вечер разбрах от дъщеря ми, че г-жа Дянкова се е отказала. На нейно място е назначена г-жа Шошова, учител по английски. Дъщеря ми и класа й не смятат, че тя е подходяща за тази позиция. И май не само те. Причини няма да изброявам. Много са разочаровани, че г-жа Дянкова се е отказала, въпреки че това означаваше, че ще спре да им преподава.

А вие откъде знаете, че е отказала?
Решението за временно изпълняващ длъжността идва от инспектората. Комисията там е решила да бъде назначена Д.Шошова.

# 1 661
  • гр. София
Доколкото знам развитието на нещата, първо е била избрана и назначена г-жа Дянкова, след което се е отказала. В последствие е назначена г-жа Шошова. И двете решения са дошли оттам откъдето трябва.  Peace

# 1 662
Кога най-после ще се смени "там, откъдето трябва?" Достатъчно поразии!
Много се надявам на приемственост в стила и начина на работа и управление.  Praynig
ще разпитам ученика, като се върне.

# 1 663
  • Sofia, Bulgaria
Защо се е наложило смяна на директорката? Г-жа Генова пенсионирала ли се е?

# 1 664
Да, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт