Усетихте ли земетресението?

• 20 023
  • 351
  •   1
Отговори
# 270
Aз тоя път нищо не усетих! Ама ми е лошо, много.  Confused

----------------- Купи си тест за бременност!  Stuck Out Tongue

# 271
В интерес на истината бях в банята и тъкмо се къпех  Laughing Целият душ се разклати, но си помислих, че съседите нещо правят отгоре (и перди се е случало  Joy), та не обърнах много, много внимание..чак по-късно разбрах

# 272
Усетих го и още как,бях на шестия етаж и добре ни залюля.Добре че свърши бързо.

# 273
Аз пак нищо не усетих, нищо че бях в стая с доста хора и половината от тях се стреснаха Rolling Eyes

# 274
Направо ме учудва как само 30км от Перник до София може да имат такова значение. Ако бяхте в Перник нямаше да го пропуснете. Това ми дава надежда,че когато Софийският разлом се разлюлее ние тук няма да усетим нищо. Peace

# 275
  • Някъде там...
Направо ме учудва как само 30км от Перник до София може да имат такова значение. Ако бяхте в Перник нямаше да го пропуснете. Това ми дава надежда,че когато Софийският разлом се разлюлее ние тук няма да усетим нищо. Peace

Моля те, сложи "ако" вместо "когато" в изречението за Витошкия разлом.  Mr. Green

Трусът е бил вертикален и кратък, затова явно много хора не са го усетили. Вкъщи лампата дори не се залюля, не чухме и бучене. Може и да е имало, но точно тогава пред блока бучеше кола и сме го пропуснали. Иначе вкъщи беше тихо, децата спяха.

# 276
  • София
Пепел ти на устата...

# 277
Явно е по-индивидуално и до организъм (хипоталамус?), отколкото си мислим.
Аз лично си го изживях "пълноценно" в София.
Ако е от значение височината - 4 ет.

На партера на шумна масивна сграда в работен ден, при обичайния пир от развлечения за сетивата предполагам, че щеше да ми се даде почти като вибрация...

# 278

Моля те, сложи "ако" вместо "когато" в изречението за Витошкия разлом.  Mr. Green

Трусът е бил вертикален и кратък, затова явно много хора не са го усетили. Вкъщи лампата дори не се залюля, не чухме и бучене. Може и да е имало, но точно тогава пред блока бучеше кола и сме го пропуснали. Иначе вкъщи беше тихо, децата спяха.
Ако, ако... Peace
 Ох и на мен не ми е зор да има, ама "учените" на ли обясниха,че се очаквало вече,защото било минало повече от времето на което се повтаряли в района на София та затова го споменах. Иначе с две ръце се моля да няма Praynig

# 279
  • София/Горна Оряховица
Сигурно е адски досаден въпрос, на всичкото отгоре и малко психясал, ама:
преди около пет минути земята ли ме друсна, вятъра ли беше или дъската ми хлопа адски силно, та цялата аз вече се друсам? За протокола - кв. Изток, София.

# 280
Друсна, друсна. Peace

# 281
http://ndc.niggg.bas.bg/ погледнах тук и последното регистрирано земетресение е от 14-ти  Wink така че споко

# 282
  • София/Горна Оряховица
Ай, лоша работа, щом взех да ги усещам  Tired .

Хубавото е, че кротко си останах на място и не тръгнах наникъде, мъжов съвсем щеше да ме запрати към 4ти км . А лампата си се клааати ли клати ...

# 283
Няма как да е било на 14, снощи слушах по новините как вчера (май беше) е имало, но е било към 2. Освен да не съм разбрала добре. Thinking

# 284
  • София/Горна Оряховица
Онзи ден всъшност - 2 затихващи, магнитуд от около 2. Едното го бях усетила, без да знам, че съм го усетила  hahaha . Лампата се клатеше застрашително, ама реших, че е щото аз много настървено един чаршаф го размятвах из въздуха. Точно в 23:15. На другия ден чак разбрах, че то вярно друсало.

Общи условия

Активация на акаунт