Усетихте ли земетресението?

• 20 020
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
ами виж във сайта...те доста бързо го обновяват принципно, защото преди 2 дни, когато беше голямото земетресение от 4 и нещо по Рихтер, го отразиха до 5-та минутка... newsm78 а снощи гледах новини, но не съм чула за ново земетресение...

# 286
  • София/Горна Оряховица
Малките понякога не ги отразяват  Peace .

# 287
Може да ви прозвучи налудничаво, но аз усещам доста малки вторични, вече си развих инстинкт да поглеждам към абажура, ако съм у нас. Mr. Green

# 288
  • София/Горна Оряховица
Може да ви прозвучи налудничаво, но аз усещам доста малки вторични, вече си развих инстинкт да поглеждам към абажура, ако съм у нас. Mr. Green

И ти ли  Mr. Green . По часовник - през 5 минути поглеждам абажурите. А се е заклатил, а съм му се обидила  Crossing Arms .

# 289

И ти ли  Mr. Green . По часовник - през 5 минути поглеждам абажурите. А се е заклатил, а съм му се обидила  Crossing Arms .

Остави. Че е и доста по-нисък от средностатистическите абажури, идеална скала ми е, мани го тоя Рихтер. Mr. Green

# 290
Най-странното беше, че усетих точно и магнитута му (както го съобщиха после)!

# 291
И аз също Mr. Green Само, че обикновено не съм сигурна трус ли е или минава някое по-тежко превозно средство, повтарям си, че е превозно средство и се старая да не гледам много-много към лампата. hahaha

# 292
  • София/Горна Оряховица
Блока ми е на супер тихо и супер забутано място. В момента, края на работния ден, едвам чувам някакво минаване на коли. Основно чувам шума на дърветата. Нощем ми е ад - свикнала съм да се приспивам от шума на голяма улица, по която денонощно минават коли, докато живеех на Стамболийскик вечер ползвах трамвайте за приспивна песен. Тука чувам всичко - особено нощем, кучетата като се разлаят, ми настръхват косите. И за нещастие, не мога да си внушавам, че е камион. Ми то едвам влизате боклучийските камиони тука  Mr. Green . Зимата едно 3 седмици боклука си стоеше несъбран, чакаха да разтопи малко, че да успеят да вкарат камиона.

Искам на центъра - като мине трамвай сигурно тресе повече от някакво си 2 по рихтер  Laughing

# 293
  • София
Bоryana, при нас всяка палеща кола се усеща като земетресение, не дай си боже някой да пусне и басовете...

# 294
Искам на центъра - като мине трамвай сигурно тресе повече от някакво си 2 по рихтер  Laughing
Абсолютно си права Mr. Green Като беше трусът в Челопечене, след който имаше десетки вторични, работех в стара сграда на площад Македония, като минаваше трамвая така се усеща, че въобще не можеш да познаеш трус ли е или трамвай. Такива от 3 - 3,2 с колежките не можехме да ги различим от трамвая.

# 295
  • София/Горна Оряховица
Тайна, блока ми е доста стар, на военните, с много стабилни колони, квартала е тих, живея срещу дипломатически блок, там карат доста силни коли, нищичко не усещам. А така ми се иска  Crazy .
На 400 м съм от Цариградско, а хич не го чувам.

Иначе в панелен блок усещам клатушкане дори когато съседите си разтварят дивана да спят на него  Laughing .

На 22ри май си бях тука, моя приятелка в панелка - уж по-стабилно, ама каза, че много й било зловещо да гледа стените около нея как се клатят.

Sellene - вечер излизам на разходка из центъра, основно по графа. Толкова им завиждам на хората там   Crazy .

# 296
  • Другата България
Shocked И как точно го направи? Просвети и нас, невежите! Crazy

# 297
  • София
Аз бях на Витоша на 14-ти. Забуча земята и ни друсна стабилно, при все че бяхме на открито.

# 298
  • Fort Worth, TX
ooooh!Имаме си врачка, която усеща магнитуТа без грешка. ooooh!

# 299
погледнах тук и последното регистрирано земетресение е от 14-ти  Wink така че споко

Има, но не ги отчитат, защото са доста по-слаби от това в събота, или по други причини...  Между другото около 02:00 ч. тази нощ,  имаше още един - за радост слаб, но тъкмо се унасях и ме стресна. Не си въобразявам, защото домашните също го усетиха. После така и не можах да заспя и два часа се "приспивах" с филм. В неделя с/у понеделник също е имало, но съм го проспала - племенника го е усетил.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт