Как спите ?

• 13 507
  • 186
  •   1
Отговори
Преди време прочетох в някаква тема за семейство в което жената спи с детето в спалнята, а мъжа в хола.Помислих си боже какви са тия хора, как издържат.Мина месец и съдбата ми напомни, че не трябва да се чудя толкова много на другите, защото не се знае утре дали и ти няма да изпаднеш в такава ситуация. От няколко месеца мъжа ми спи в хола.Претекста е че в спалнята било много топло, а детето на климатик не може да спи.Той наистина не може да спи.1 месец имахме скандали почти всяка вечер преди лягане.Предложих му да преместим детето в др. стая и той да си пуска климатика, но каза че е още малко и трябва при мен.Предложих му да спим в хола с него, защото там вечер е хладно, пак не може, защото бил свикнал да става нощем, да гледа телевизия и да пуши...  Sick опита се няколко пъти да спи при мен, но от мъка или от желание да ми покаже колко му е топло се въртя един час, пуфтя, ходи в банята 3 пъти за по 10 - 15 мин да чете вестник и така прекратихме опитите.Неприятна ми е цялата тази ситуация, защото се чувствам самотна и отхвърлена, затворена с детето.Започвам да го чувствам по- далечен и студен.На всичко отгоре като му се доспи и ни казва да си ходим да си лягаме за да не му пречим. Какво трябва да ми говори тази ситуация, защото май не е нормално и как да се справя.не искам до края на живота си да спя сама като нежелана лелка  Confused

# 1
  • Galaxy 13197853088
т.е. докато е жега няма мераци за секс?

# 2
  • София
т.е. докато е жега няма мераци за секс?
Лабрадор, ако беше чел внимателно, щеше да видиш, че това положение е от месеци.

За съжаление, на мен нищо добро не би ми говорела такава ситуация.  Peace

Аз от три дни се "изнесох" от спалнята барабар с детето и спим в хола на климатик. Мъжът ми остана сам в спалнята. Но в тази ситуация единствено жегата ми е мотив. Нямам търпение да паднат малко температурите и да се прибера отново в спалнята.

И все пак, ако може да ти послужи като успокоение, познавам млади хора, които също спят отделно заради дете/деца.

# 3
  • Galaxy 13197853088
Не четеш правилно какво питам  Laughing.
Въпроса е дали има мерак, а не къде ще се копулират.

# 4
  • Tам през Атлантическия океан
Почнат ли двама да спят отделно ...... пиши ги бегали  Rolling Eyes

Единственно за възрастни семейни двойки мога да си го обясня  Simple Smile

Bilqna8933 , други лета така ли е правил в жегите ?

Цитат
Започвам да го чувствам по- далечен и студен.На всичко отгоре като му се доспи и ни казва да си ходим да си лягаме за да не му пречим. Какво трябва да ми говори тази ситуация, защото май не е нормално и как да се справя.не искам до края на живота си да спя сама като нежелана лелка

Confused ......

Ми не е нормално , да . Разбирам да е за някакъв период ама ... уф , не знам ...кофти

spoko

п.п. в жегите като ми стане съклет се търкулвам от спалнята  и спя на земята  Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 17:21 от Desss

# 5

Въпроса е дали има мерак, а не къде ще се копулират.
Но тя пита за спане, не за осъществяване на коитус Laughing Мъже Crossing Arms

# 6
отговарям за въпросите : със секса  - нещо нещата се прецакаха още през бременността, докато спеше при мен нямаше много желание за секс, сега още повече.....за детето не е проблем - то направо е срамота защото имаме супер детенце по отношение на съня - заспива в 10 и спи непробудно до 8 - 9 сутринта, телевизията, секса говора и т.н. изобщо не ги отразява.положението е уж за лятото, но имам чувството, че вече му е някак приятно да се усамотява, май му е по- добре така.Не виждам да му липсва присъствието ми или секса  Cry

# 7
Миналите лета си спяхме заедно - на същото това легло в същата стая, при същите температури.... даже миналото лято докато бях бременна ставах по 3 - 4 пъти нощем и вдигах доста шум, а той си спеше съвсем спокойно до мен. Чувствам се ужасно  Cry Боя се най-много от това че за цяло лято ще свикнем така и после няма да ни е комфортно заедно, а тогава вече наистина ни пиши бегали ...

# 8
а тогава вече наистина ни пиши бегали ...

Чеки сА , недей така  Hug доколкото разбирам сте пресни рдоители или ?

Чела/чувала съм че някои мъже около бременността на жените си а и малко след нея се променят за кратко  Crazy , което ми е малко странно но има и такива мъже да  Simple Smile По принцип такива отдръпвания са характерни за жените , покрай грижите за детенце , майчинството, хормони али-бали  .....   Rolling Eyes

# 9
  • София
Аз пък все се чудя, що за стабилно семейство не понася временни преразпределения за спане.... Grinning
Ако любовта ми към един човек ще зависи от това дали спим заедно - мерси.... Wink
Може наистина да е изнервен и да иска малко да се отдели....Няма защо чак скандали да има....Ако след време не се променят нещата, значи....Няма смисъл от обяснения...

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 18:37 от GENTIL

# 10
  • София
Успокой се и си дай време. Нищо страшно не е станало като се е изнесъл в другата стая. Временно. В тези жеги народът се побърка-виж в съседната тема какво става.  Peace

# 11
Дано е временно че не ми понася това положение  Cry Не е само в спането но не ми се задълбава и не искам да ангажирам никой с поредния битовизъм. Като цяло сме се отдръпнали един от друг.преди всичко правехме заедно, а сега е той и неговите си работи а аз с детето сме отделно.Не по мое желание, явно той така вижда нещата. Смята че бебока ми е достатъчна компания, но имам нужда и от мъж  Confused

# 12
Аз пък все се чудя, що за стабилно семейство не понася временни преразпределения за спане....
Баси проблемите, баси чудото....Ако любовта ми към един човек ще зависи от това дали спим заедно - мерси....

Mr. Green

.....е те могат и заедно да не живеят па паЙ да се обичат  Whistling Ко толкоз ,нали ?   Laughing
Формалности не'кви  Sunglasses

# 13
Този претекст ще важи и през зимата:
Предложих му да спим в хола с него, защото там вечер е хладно, пак не може, защото бил свикнал да става нощем, да гледа телевизия и да пуши...  Sick

Доколкото разбирам в спалнята е жега, климатик има който не се пуска заради детето, а в хола е хладно без климатик.
Значи е нормално ти и бебето да се мъчите в жегите, така ли? Трябва вие да отидете в хола с бебето, а той да спи в спалнята на климатик.

GENTIL, проблем е когато единият си има собствен живот и си подсигурява собствения комфорт, а другите да търпят неудобства да правят компромиси и пр....

# 14
  • София
Аз пък все се чудя, що за стабилно семейство не понася временни преразпределения за спане....
Баси проблемите, баси чудото....Ако любовта ми към един човек ще зависи от това дали спим заедно - мерси....

Mr. Green

.....е те могат и заедно да не живеят па паЙ да се обичат Whistling Ко толкоз ,нали ?   Laughing
Формалности не'кви  Sunglasses

Тъй, тъй, адашке! Даже ми се чини, че ако хич не живее при мен най-ногу ши гу уважавам и убичъм.... Laughing

GENTIL, проблем е когато единият си има собствен живот и си подсигурява собствения комфорт, а другите да търпят неудобства да правят компромиси и пр....

Да....Така е, наистина.....А него предишното лято не го ли мъчеха жеги?

Общи условия

Активация на акаунт