Отговори
# 510
  • София
foriy13, тези трябва да са ти ги правили в началото на бременността.

# 511
  • София
foriy13 това написаното на ръка ти е обменната карта.И аз попитах моята доки за тези изследвания васерман и т.н. и тя каза,че в обменната карта всичко е написано и това е достатъчно.Явно са под някакви техни си съкращения от които имам няколко и нищо не знам кое за какво ми е  Mr. Green
Редактирвам се:при мен пише wass/hivi/hbsa или нещо такова и кога са правени

# 512
За срещата утре ще се опитам и аз да дойда, ако успея с времето (преди това ще ходя за мивка, лампи, стопери за врати и плочки за кухнята... ooooh!)  Simple Smile

Ооооооо значи да не те чакаме Weary

Лошичка - трябва да качиш някъде в интернет снимката. След това копираш един линк, който почва с URL. Това небв е интернет адреса, който виждаш на браузъра, а трябва да е някъде в опциите на снимката. Нещо подобно на това, което си направила с лентичката. След това тук във форума, когато отговаряш има икона "Вмъкни изображение" - пействаш този линк. Понякога става и без това  "Вмъкни изображение". Успех:)

Редактирам, че забравих да се похваля:) Леглото ни дойде и е вече сглобено. Докараха ми и метър, огледало, лампа...които скъпия трябва да монтира ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! дано да е преди да родя Praynig Макар, че мисля да му дам срок до Неделя и ако не ги монтира ще си извикам майстори. Crossing Arms И естествено без проблеми не може...се оказа, че матрака от леглото на каката е с 6 см по-голям и не става за новото легло, та Събота ще се ходи за матрак ooooh! Няма да качвам снимки сега...ще чакам да си подредя стаята и тогава:)

# 513
Бибка за утре съм на линия  Hug

Оххх ако ви кажа, че напълних 4 огромни чувала с дрехи, които ще закарам при нашите, за да си освободя място от гардеробите  ooooh! Бях окупирала и двата гардероба в детската стая, а имаме голям трикрилен в спалнята и освен това дрешник с многооо гардероби и всичко е претъпкано, ужассс  ooooh! Ще се оттърва предимно от дрехите ми за работа, които са само костюми, панталони, поли и ризи ( скоро не мисля да ми трябват  Whistling ), ама ми се видяха едни мънички....чак ми стана мъчно и криво колко съм качила  #Crazy

С тия температури и климатици ме шашкате  ooooh!
Аз питах педиатъра колко градуса трябва да е в стаята и че нямаме климатик и трудно ще поддържам 22-23 С в тия жеги. И жената ме успокои че хиляди бебета живеят без климатици и се раждат в горещи страни и оцеляват  Peace А като се замисля, и аз съм юлско бебе, било е зверска жега когато съм се родила пък съм оживяла без климатик. Да не споменавам, че тогава са повивали бебетата в пелени, няма памперс и голи крачета  Thinking

# 514
Аз да попитам има ли мами, който да раждат в Майчин дом София? Аз днес си взех документите от там- едно направление и нещо надраскано на ръка, също именувано Направление. Да, ама сега чета в саита им :"3. Изследвания Wass, HbSAg - задължителни, HIV - пожелателно "  Някой има ли представа що за изследвания са тези?  Shocked Че те и за медиц. картон казаха, че не трябва, а тук пише да се носи ?

ХИВ, Васерман, Хепатит Ц и Б - задължителни са, аз ги пусках миналата седмица  Peace

# 515
belverde  О, това с баджака беше преди. Просто за броени дни, нещата се променят драстично  Sad Тук два дни... ела ме виж....баба мецана, само лежи и пъшка  Mr. Green Вярно е, че накрая хипер бързо наддават малките бебоци, аз се осещам супер тежка и тромава, а като седя седнала и много ми натежават на матката и затова гледам да лежа, за да не ме изненадат те Hug
Тайра: Ама то твоя мъж, как ще се грижи за беба, като той за себе си не може? #Crazy Ще си сипва сам и пушек ще се вдига даже, като няма кой, тя неволята учи много бързо  Hug Хич не го мисли  Hug
Айде,  пръждосвам се, че леглото мееее зовеееее  smile3524 Sleeping newsm46

# 516
Би Би , права си, Hug сега видях, че са част от първите кръвни изследвания1
Тайра, ти наистина ли успя да разчетеш тези драсканици? Герой си  Laughing
Бранка, мерси, явно ще мина с онези отпреди половин година , защо пък да си дават зор хората за актуални Twisted Evil Те кръв и урина не ми пуснаха днес- нали ми взимали в 7-ми месец ... Shocked

# 517
  • София
foriy13 абе успях някак си  Mr. Green Доста си беше трудно обаче  Joy

# 518
  • София
Качих снимка в снимката от Софийската среща миналата седмица. Утре очаквайте нова Wink
А това ни е леглото:  ох не ще да се качи
Начи качила съм снимка на леглото в снимка бг в мой профил, оттам не мога ли да копирам прекия път и да ви покажа тук?

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 18:18 от bi_bi

# 519
  • София
Тайра, ще се научи и още как, него както не го е хванала казармата (за жалост по мое мнение, там се научават на много неща, съдя и по брат ми), та сега тъкмо ще се понаучи малко да е по-самостоятелен Wink
Блонди, то ще стискаш, ще стискаш, ама чак пък толкова много да устискаш и според мен ще е мисията невъзможна, но знам че и ти не се надяваш, а само се шегувате Flutter
Екзо, да ама "предито" пак си била в седмицата, която съм аз сега горе-долу, а съм с едно и не мога да се кръстосам, а не ми е и много голям коремът Laughing Така че, не стига че си герой ами си и егати акробата с тези двама разбойника Hug Майка ти изкуши ли се вече да ти звънне? Flutter
Би-би, аз си мислех, че Либерото са доста по-скъпи от Памперса, така поне ми се стори, но аз много не съм се заглеждала де за Памперс (гледах предимно за 1-ката), може да са били по-голяма разфасовка, но видях, че са 30 и няколко лева Либерото. То тогава изобщо няма какво да му мисля за памперса - Либеро ще и няма друг вариант Crazy Сега ще видя снимката, мерси, че я качи  Hug
Лошичке, в Снимка.бг ще ти е по-лесно да качиш количката, и аз нямам Фб и не мога да я видя, а там има специална папка за колички и покупки Hug

# 520
Мерси, момичета  Hug
С изясняването на документите и те отиват в сака и вече съм почти готова с багажа за родилното  newsm44 Остава само да намеря от къде да купя тези прословути памперси 2-5 кг  Cry вчера обиколих и Вис виталис, била и кварталните аптеки - такива няма  :twiste

Биби - честито легло Simple Smile

# 521
  • София
Лошичке, сега видях, че точно там си я качила  Flutter Честито, наистина е много готина, както и тапетите ви, а на плажа - изглеждаш превъзходно, все едно си бременна в 4-5 месец Hug
би-би, много е сладко и вашето легълце и спалният комплект Hug

# 522
Начи качила съм снимка на леглото в снимка бг в мой профил, оттам не мога ли да копирам прекия път и да ви покажа тук?

Като си кликнала на снимката има вдясно под Линк към албума има "Линкове за споделяне". Там копни този дето почва с URL и трябва да стане newsm10

Последния линк ако го копнеш можеш да сложиш в поста си и бе вмъкни изображение;)

# 523
Би Би , права си, Hug сега видях, че са част от първите кръвни изследвания1
Тайра, ти наистина ли успя да разчетеш тези драсканици? Герой си  Laughing
Бранка, мерси, явно ще мина с онези отпреди половин година , защо пък да си дават зор хората за актуални Twisted Evil Те кръв и урина не ми пуснаха днес- нали ми взимали в 7-ми месец ... Shocked

Е радвай се, защото са около 100 лв, а аз ги давах в началото и сега ми ги искат пак  #2gunfire Били валидни 6 месеца до скоро, а сега вече само 3 месеца, иди и разбери  #Crazy

# 524
  • Пловдив
Остава само да намеря от къде да купя тези прословути памперси 2-5 кг  Cry

Аз ги взех от Кауфланд , има ги и в обикновените супермаркети - Европа , СБА. Говоря за Памперс обаче Naughty

Общи условия

Активация на акаунт